Nakon mjesec ipo čekanja, napokon je do??ao i taj dan, sutra mi je ukrcaj na brod!
Hvala svima na pomoći!
Na brodu nema neta pa ću se nekako provati javiti, a ako ne, čujemo se za 6 mjeseci.
Veliki pozdrav svima i mirno more!![]()
Nakon mjesec ipo čekanja, napokon je do??ao i taj dan, sutra mi je ukrcaj na brod!
Hvala svima na pomoći!
Na brodu nema neta pa ću se nekako provati javiti, a ako ne, čujemo se za 6 mjeseci.
Veliki pozdrav svima i mirno more!![]()
"... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo dr?žavu, vidit ćete kako tek na??i kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najte?že će i najgore biti kad nas na??i budu krali te prodavali svjetskim j***vjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerje??ivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
Bruno Bu??ić
Ajde sretno,mirno more i pozdrav![]()
Sretan put i mirno more!
Sritno i budi mi pametan ka i do sad![]()
Odo ti . Ajde , onda sve najbolje , dobre ljude i dobro more , kolega![]()
Hvala vam. Evo me u prince rupertu,kanada,lijepo je ovdje. Na brodu sve super,ekipa odlicna.vcrs za Vancouver. Lijepi Pozdrav svima.
"... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo dr?žavu, vidit ćete kako tek na??i kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najte?že će i najgore biti kad nas na??i budu krali te prodavali svjetskim j***vjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerje??ivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
Bruno Bu??ić
U Prince Rupertu san bija davne 2004. Ima naseg svita masu tako da te nezacudi ako naletis.
Lipo i pitomo misto sa native kanadskim indijancima.
evo stigao u Vancouver.....u internet kaficu sam...lijepo li je kad imas internet....jedino to na brodu nedostaje! Ekipa odlicna, ima hrvata....uvijek zayebancija.....filipinci odlicni, srdacni, oni su najludji, pogotovo kada je rostilj-party....hehe. ?*ef mi je Rus, ok je, strpljiv, normalan, nekih 50 god....za sada sam zadovoljan, brod je isto odlican, uopce ne valja/ljulja, odnosno nije bilo loseg vremena putem....smjestaj odlican, nemam problema sa spavanjem (jer se mnogi na brodu tu?že na to)....imamo teretanu, saunu, stolni tenis....nikad nije dosadno, odnosno malo mi je 24 sata....ima dosta za učiti ??to se tiče struke.....eto, sljedeća je postaja Seattle, USA.....veceras krećemo. Ispričavam se ako sam dosadan, ali lijepo je kad si na netu, i kad si na Pomorac.net.
Srdačan pozdrav svima, i mirno more.
Bruno Bu??ić
snoopy aj dobro da si se snasao i da ti je dobro i bolje da si isao ca u gradu je guzva za popizdit svi se vrte oko vlahusica gumna..........
Life is too short to remove usb safely
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)