Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/13

Tema: Dan D

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2010

Smile Dan D

Nakon mjesec ipo čekanja, napokon je do??ao i taj dan, sutra mi je ukrcaj na brod!
    Hvala svima na pomoći!
    Na brodu nema neta pa ću se nekako provati javiti, a ako ne, čujemo se za 6 mjeseci.

Veliki pozdrav svima i mirno more!
    "... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo dr?žavu, vidit ćete kako tek na??i kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najte?že će i najgore biti kad nas na??i budu krali te prodavali svjetskim j***vjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerje??ivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
    Bruno Bu??ić

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

Ajde sretno,mirno more i pozdrav

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Sretan put i mirno more!

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Sritno i budi mi pametan ka i do sad

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Sritan put i mirno more
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno

Odo ti . Ajde , onda sve najbolje , dobre ljude i dobro more , kolega

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2010

Početno

Hvala vam. Evo me u prince rupertu,kanada,lijepo je ovdje. Na brodu sve super,ekipa odlicna.vcrs za Vancouver. Lijepi Pozdrav svima.
    "... No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo dr?žavu, vidit ćete kako tek na??i kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najte?že će i najgore biti kad nas na??i budu krali te prodavali svjetskim j***vjetrima i makro lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerje??ivo pitanje - kako nas tada spasiti od nas samih?!"
    Bruno Bu??ić

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

U Prince Rupertu san bija davne 2004. Ima naseg svita masu tako da te nezacudi ako naletis.
    Lipo i pitomo misto sa native kanadskim indijancima.

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2010

Početno

evo stigao u Vancouver.....u internet kaficu sam...lijepo li je kad imas internet.... jedino to na brodu nedostaje! Ekipa odlicna, ima hrvata....uvijek zayebancija.....filipinci odlicni, srdacni, oni su najludji, pogotovo kada je rostilj-party....hehe. ?*ef mi je Rus, ok je, strpljiv, normalan, nekih 50 god....za sada sam zadovoljan, brod je isto odlican, uopce ne valja/ljulja, odnosno nije bilo loseg vremena putem....smjestaj odlican, nemam problema sa spavanjem (jer se mnogi na brodu tu?že na to)....imamo teretanu, saunu, stolni tenis....nikad nije dosadno, odnosno malo mi je 24 sata....ima dosta za učiti ??to se tiče struke.....eto, sljedeća je postaja Seattle, USA.....veceras krećemo. Ispričavam se ako sam dosadan, ali lijepo je kad si na netu, i kad si na Pomorac.net.

Srdačan pozdrav svima, i mirno more.
    Bruno Bu??ić

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

snoopy aj dobro da si se snasao i da ti je dobro i bolje da si isao ca u gradu je guzva za popizdit svi se vrte oko vlahusica gumna..........
    Life is too short to remove usb safely

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mladeno Vidi poruku
    snoopy aj dobro da si se snasao i da ti je dobro i bolje da si isao ca u gradu je guzva za popizdit svi se vrte oko vlahusica gumna..........
    Jučer nije ni pasa bilo na gumnu, ja se vrtija sam po ure pa mi dozvizdilo pa san po??a doma

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Snoopy Vidi poruku
    Hvala vam. Evo me u prince rupertu,kanada,lijepo je ovdje.
    Life is too short to remove usb safely

Clan Posade u238 avatar
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

Mirno more kolega!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •