Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/15
    Clan Posade perishaa avatar
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    miri??e na naftu..

Question Dilema za ukrcaj ..

Ispričajte me ako slična tema postoji , ali ovako stoje stvari :

Kroz mjesec dana bi trebao imati sve potrebne dokumente, brevete i sl za ukrcaj kao vježbenik stroja. završavam faks, dobar student, engleski ko materinji itd , teoretsko znanje usvojeno
    Naime, imam 2 prijatelja, jedan 1. časnik stroja na cruiseru (nekom lijevom) a drugi prijatelj je 2.časnik na NYK (tanker). Oba dva su se ponudila pomoć ukrcat, preporučit me itd.. što bi i ja učinio nekome (da je kao ja)
    Prijatelj sa cruisera mi sugerira cruiser, ni u kakvom slučaju tanker, a ovaj drugi obrnuto.
    Moje razmišljanje je da na cruiseru više radiš kao strojar (frižideri,klime,špaheri i pizdarije - mislim kao početnik i to dulje vrijeme) te da je potrebno dosta vremena da se avanca i ustali na dobru poziciju. Ja sam još zelen da bi išta govorio, mogu samo predpostaviti ( a pretpostavka je majka svih zajeba ) zato pitam vas :
    Da li se isplati poći na tankera kao prvi brod, skupiti iskustvo i nakon koju godinu sa iskustvom doći na cruiser te izboriti neku poziciju, ili poći na cruiser te molit boga da sve upali, da hrvat može avancat..
    Stvarno mi je dilema , pomagajte i hvala !!
    Posljednje uređivanje od perishaa : 05-07-2011 at 05:01 PM
    Siempre drito

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

Ispričajte me ako slična tema postoji , ali ovako stoje stvari :

Kroz mjesec dana bi trebao imati sve potrebne dokumente, brevete i sl za ukrcaj kao vježbenik stroja. završavam faks, dobar student, engleski ko materinji itd , teoretsko znanje usvojeno

ko je umra u lazi...

Prijatelj sa cruisera mi sugerira cruiser, ni u kakvom slučaju tanker, a ovaj drugi obrnuto.

a koji su in argumenti??

da hrvat može avancat..

moze svugdi avancat, samo se triba pokazat

A ja bi kaza tanker. Na kruzer mozes uvik ka treci, a i tamo ce te ka kadeta puno vise zahebavat s glupostima nego na tankeru. A ka strojar svugdi radis klime, spakere, frizidere i takve neke cudne stvari
    Posljednje uređivanje od Turist : 05-08-2011 at 08:56 AM

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

tanker ti je bolji,vise ces uvatit i pogled na posal za mladoga covika je neusporedivo bolji,na kruzerima to nije cisto izrazeno i posli se teze prilagodit ako ne ostanes cili zivot na njima

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Definitvno tanker. Za cruiser uvijek ima vremena. Uglavnom lipo je doc sa carga pa jebat ove glumce koji su poceli na cruiserima sa znanjem. Ajde rijesi tu kadeturu pa me dodi mjenjat ovde na Carnivala Pun mi ih je ku...
    Idemo ispočetka.....

milenijski fotograf Patayuta avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    Music shop "? kembe"

Početno

Uvati tanker, ako mozes.
    1- To ti je bitno, posli ces lakse naci posa jer ti svak gleda tanker iskustvo.
    2- NYK je jaka firma, mozda te uzmu posli za oficira, a to nije mala stvar za pocetak...
    Pazi, nista nije sigurno dok ne dobijes ugovor crno na bilo, tako ti je najbolje za prvu ruku uzeti ono sto ti prvo stave na papir...
    Born in Croatia

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

slusaj pere oko moje. svaka cast prijateljima...ma nemoj se oslanjat na to. kad fines...salji okolo i di upali, zgrabi.

Datum registracije
    May 2011
    Firma
    miri??e na naftu..

Početno

E ljudi hvala vam na savjetima, potvrdili ste mi moje stajali??te, isto treba poć na teretne skupit znanja (pogotovo strojar) pa onda pičit neđe drugo tipa cruiser . . hvala
    Siempre drito

Peace Brother,Save planet Barkariol avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    Atlantska

Početno

?*to prvo uleti-to je prst sudbine
    ...da se doma vratim molim Boga
    Dalmaciju di??en misto zraka

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ja san bija najgori asistent ikad,jedino me zanimalo izac i popit i jos,a da san klasu iz prve sa jednin ispiton,posli se nastavija zajebavat dok prije penzije nisan ubra da se more zaradit i bez radit,pa ti misli

poanta-posal mos naucit brzo i polako,ali je vazno da ga znas ako oces dalje,sam odredi brzinu,brzi su rijetki,sporo ostaje u glavu,presporo,praznina...
    a i imas extreme ka manji,oni zive i jos i misle,sta nikako nisan moga povezat,bice se sa godinama otvore oci
    Posljednje uređivanje od kokolo : 05-09-2011 at 07:40 PM

Datum registracije
    May 2011
    Firma
    miri??e na naftu..

Početno

Evo ovako ,
    pričo sam s jo?? par ljudi i sveobuhvatno donio zaključak. Po??to je moja neka dalja vizija cruiser, bolje mi je odma poći na cruiser i odradit asistenturu tamo,upoznat se sa postrojenjem itd., međutim ukoliko zaka?že ukrcaj na istog, odoh parat u??i agencijama da me ukrcaju bilo đe (izuzev kanta, hebe mi se birat ću) pa ??to upali. Meni je jedino bitno da steknem adekvatno znanje, te mislim da to ovisi o meni, a poznavajući sebe neću imat problema s tim. ?*ta bude biće, hvala na savjetima
    Siempre drito

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ma rano ti se opterecivat bilo cime osim zavrsetka asistenture i davanja klase,kad to napravis,di isa da isa,sve je na tebi

Timunjer na Oil Rig Perza avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    PFST"

Početno

Kupi znanje za manje ugovore i vece place a "sine" to ti se zove OFFSHORE !!
    Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

a ne znan,mores doc kod mene i ne znat,pa ces neznajuci i otic

Timunjer na Oil Rig Perza avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    PFST"

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    a ne znan,mores doc kod mene i ne znat,pa ces neznajuci i otic

A di si ti , kad buden zna posal da doden kod tebe
    Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

sve je dobro dok ja ne moran ic iz kontrole u ono grozno i bucno misto tebi pokazivat di si falija

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •