Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/32
    Kadet vrijebac avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno prvi ukrcaj...

eto dosao je i moj dan da prvi put krenem na more... ( znam da topic postoji ali mi jos toga puno nije jasno)

i sad trpam u kufer sve moguće iz ormara i shvaćam da je to jednostavno nemoguce u neki prosjecni kufer... do (40kg)

pa me zanima sta da preferiram...
    moj prioritet...
    čarape, gaće, majice...

ali po??to radne cipele moram nositi s sobom a bome i 2 tute od firme i 2 moje...

ne stane mi jakna a nisam siguran dali se ona dobije na brodu...? i slicne stvari kao rukavice itd...ugl. radna oprema.... btw ide se na CMA CGM

isto dali se moze pasta za zube nositi u kuferu ili u ručnoj prtljazi i osnovni ljekovi tipa aspirin i sl....

hvala! budući kolege!

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Najbitnije za ponesti na brod ti je kisobran...bez kisobrana nikako na brod.
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Kadet vrijebac avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

kisobran ide isto...

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

raule ne zahebaji covika. dobice po usima ni kriv ni duzan

sokole, lumbrelu ostavi doma. ako sad ne znas zasto, saznaces brzo

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Malo sale nikada ne skodi.Sokole uzmi ako ima nasi ljudi na brodu malo hrvatske stampe biti ce ti zahvalni.

Lijekove mozes nositi u rucnoj prtljazi i tekucinu do 1dcl, sve preko 1 dcl ce ti uzeti.
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od vrijebac Vidi poruku
    eto dosao je i moj dan da prvi put krenem na more... ( znam da topic postoji ali mi jos toga puno nije jasno)

i sad trpam u kufer sve moguće iz ormara i shvaćam da je to jednostavno nemoguce u neki prosjecni kufer... do (40kg)

40 kila ? Ja 40 kila mogu ponit samo ako kupim i vriću od 20 kila brašna pa je ponesem...

3 kratke , 3 duge hlače. Trenerka , 5 kraki majca , 3 duge i jakna je dovoljno da ideš bilo di. Na brodu si ionako u trlišu uvik

Pastu kupi u Duty free-u
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Tableta mozes koliko oces to niko ne gleda. paste,deodoranti i sl. do 100 mL mnozes sa sobom u rucno ali odvojeno u plasticnoj kesi prozirnoj. Sve preko 100 mL u kufer. Sta se tice mista u kuferu ako umisto klasicnih mudanata uzmes tange ustedit ces na kilazi i moci ces stavit neceg drugog vise.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

za sve ostalo,tu je master card

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

a sta je tebe uvatija mastercard jutros. al si vidija maninjorga jucer

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

nisan,vidija san dno boce bumbine rakije

Kadet vrijebac avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    40 kila ? Ja 40 kila mogu ponit samo ako kupim i vriću od 20 kila bra??na pa je ponesem...

3 kratke , 3 duge hlače. Trenerka , 5 kraki majca , 3 duge i jakna je dovoljno da ide?? bilo di. Na brodu si ionako u trli??u uvik

Pastu kupi u Duty free-u

da ali zanima me dali na brodu ima neka "radna jakna"...ono kad se ide na pregled kontejnera i sl. ili ja moram svoju radnu kupit pa nosit tamo...?

Kadet vrijebac avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

e jos jedno pitanje,

nisam bio u lučkoj kapetaniji prijavit ukrcaj, ali idem u pon popodne...sad neznam ako neidem da kad se vratim za par mjeseci da mi ne priznaju navigaciju....?

i da nisam se odjavio s zdravstvenog....? sta i kako?

Electrician Alenmrki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Početno

Na brodu će?? dobit sve ??ta ti treba za posao za to se nemoras brinut. Cipele,radno odijelo,jakna ma sve.

e jos jedno pitanje,

nisam bio u lučkoj kapetaniji prijavit ukrcaj, ali idem u pon popodne...sad neznam ako neidem da kad se vratim za par mjeseci da mi ne priznaju navigaciju....?

i da nisam se odjavio s zdravstvenog....? sta i kako?
    To sve agencija radi..ne brini se ni zato
    Posljednje uređivanje od Alenmrki : 01-08-2011 at 07:00 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Kadet vrijebac avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Alenmrki Vidi poruku
    Na brodu će?? dobit sve ??ta ti treba za posao za to se nemoras brinut. Cipele,radno odijelo,jakna ma sve.

To sve agencija radi..ne brini se ni zato
    thnx na infu...

jer ovako neznam sta bi najradije bi uzeo cijelu sobu na brod jer ono stalno da nebi nesto falilo

Electrician Alenmrki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Početno

ne uzimaj previ??e robe...nije potrebno...vidit će?? sam

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno

thnx na infu...

jer ovako neznam sta bi najradije bi uzeo cijelu sobu na brod jer ono stalno da nebi nesto falilo
    a di ide?? konkretno,pa će?? se bolje znati spremiti,koja kompanija ili vrsta broda?

na nekima ima sve od mudanata do cigara,a na nekima ni bra??na nema,tako da se obavezno naoru?žaj sa kompletnom kozmetikom,
    -sve za brijanje,?žileti,gel afthershave,onda noktarica,krema,kaladont,četkica,kupke,stik itd....
    lijekovi,zaldiar,voltaren,abc+,septolete,sumamed,k lavocin,tobrex kapi za oči,peptoran,betrion klaritine,a mo?že?? ubaciti i jednu kutiju normabela da ti se nadje,ako koji dan bude depra.
    od robe je najbitnije,bar meni po 7 pari mudanata,kanotjera,čarapa,10 kratkih majica,2 kratkih gaća,trenerka,2 duge majice,??lape ili klompe za po brodu i to je otprilike to.jo?? ubaci 2 ??ugamana.

papire sve posebno pregledaj prije nego krene?? (putovnica,madrikula,braveti,ugovor...itd)

Love ponesi koliko god mo?že?? vi??e,jer su pro??la vrimena da se sa 100$ ide na brod.

Ja sam zadnji put rasteza svoju lovu 3 i po miseca,jer se tek ke?? davao kad smo somaliju pro??li,a brod prije ni bele nismo dobili na tim gipsy kompanijama,ali ako ide?? na pravu firmu onda je to druga priča.

pozdrav i sritno

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Drugovi kakva je situacija s airportima i duvanom za motanje. Ponio bi 2 kese jerbo mi je draži od cigara a nosio ga u džaku nisam nikad
    Posljednje uređivanje od Bilich : 01-17-2011 at 07:10 PM
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

terco
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    HSP

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    Drugovi kakva je situacija s airportima i duvanom za motanje. Ponio bi 2 kese jerbo mi je dra?ži od cigara a nosio ga u d?žaku nisam nikad
    stavi duvan,pa bas ako te stisnu u nigeriji,objasni im da je samo za osobne potrebe.......

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od antezd Vidi poruku
    stavi duvan,pa bas ako te stisnu u nigeriji,objasni im da je samo za osobne potrebe.......
    Dok mi dođemo do Nigerije nestat će duvana

Banned
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    kod kuce

Početno

Citiraj Prvotno napisano od antezd Vidi poruku
    ... i jednu kutiju normabela da ti se nadje,ako koji dan bude depra....
    Ovo je jednostavno krivo. Nikako ne uzimat normabel odnosno tablete bilo koje baze diazepama (valium,apaurin,diazepam Desitin, diazepam JADRAN, diazepam Alkaloid...) za stanja depresije. Radi se o klasicnom seadativu sa sirokim spektrom djelovanja.Od normabela postanes jos tuzniji i depresivniji jer on smanjuje djelovanje serotonina i noradrenalina.
    Najbolji antipsihotik ili neuroleptik ti je zyprexa a za antidepresiv bi ti preporucio cymbalta.Ja tu kombinaciju uzimam vec godinama(od kad me Premic osisa na celu) i osjecam se odlicno.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •