... kako bi rekao Mladen Delić.

Nakon
1514 mailova , 70â?? Skype-a , 211 popunjenih aplikacija , 26 dana od dobijanja matrikule , 26 ne prospavanih noći , 600 kuna bonova za mobitel.. s ponosom mogu izjaviti : Dobio sam ukrcaj ! ( s tim da sam zadnja 3 dana bira di ću i ??ta ću

)
Čista asistentura. Ja i struja jedini na brodu Hrvati ( bit će vrimena za učit ) a i struji zadnji ugovor prije penzije pa mislim da će se potruditi naučit me ??to bolje. Ukrcaj krajem prvoga. Brod kakav sam samo moga po?želit. Ugovor na 6 miseci + mogućnost ostanka ka struja ako se poka?žem dobar ( a boga mi grist ću ?žice ako triba da dođem i do toga

)
Preključer bio intervju priko skype-a danas mi javilo da sam primljen i na koji brod idem ( ??to jo?? ovisi o struji hoće li on taj ili drugi ali su isti tip ). Kad mi je rekla da je krajem prvoga ja sam tra?žio da mi frkne na mail sheme broda da se ja polako teorijski spremim i naučim ??to vi??e mogu da ne dođem ko budala a oni odmah 100â?? digli plaću na moje pitanje
Uglavnom , nije puno , skoro pa dnevnica nekih od vas

ali sam se sam izborio i zato mi je puno slatko
Hvala svima koji su mi pomogli ,posebno velikoj petorki Netijaku , Offshore-u , Strikanu , Frenkiju i Kokolu ( koji me danas ''natra'' da stučem čak 3 male pive

).
Prva kora pojidena. Sad naučit posa ??to bolje pa ćemo kasnije lak??e