Ljudi moji već tjedan dana po cijele noći guglam sve moguće firme i agente koji imaju ikakve veze s brodom , šaljem mailove , CV.ove , pročita sam sve forume od A do Ž, i slično ali svaki odgovor je asistenete struje trenutno ne primamo.( I nećemo uskoro ). Potrošio sam love mobitela zovući dovoljno da se hranim mjesec dana ali opet ništa. Vezu nemam nikakvu. Sa mnom je na polaganju D2 bilo 7 ljudi od kojih njih 5 je preko strica / dida / ujca već sredilo ukrcaj. Ovaj 6ti polaže jer nema šta raditi u životu.U struju se razumim , od 5 te godine ( kad sam rastavio prvi Video sam u struji ) ali šta mi to vridi kad lik koji ne zna šta je tranzistor ima strica koji ga je ukrca jednim pozivom
Ja sam morao odustati od faxa ( zamrzavanje na jedvite jade ) jer mi je famozna gospođa s čela Vlade uz pomoć općinskih vrhovnika ukinila stipendiju koja mi je uz povremenu bauštelu bila jedini izvor prihoda. Situacija mi nije niti malo dobra , nemam nikakvu rodbinu , babe , djedove , popove i fratre ovisim sam o sebi. Lovu za brevete i matrikulu sam posudio pa bi je trebalo i vratitiBez stipendije nema ni spize , ni stanarine, ni režija.. A i bauštela mi je postala nemoguća misija jer nitko ništa ne radi
Zbog cijele situacije razmišljam o tome da svima kojima sam do sada poslao CV na odgovor da nema mjesta pošaljem i to da sam voljan asistenturu odraditi badava pa će valjda netko ''izmisliti'' koje mjesto. Nadam se da ću ipak nakon odrađene asistenture naći nekakav normalan posao. Jeli to iole pametno i može li se na brodu živiti bez pare i dinara. Rađe ću na brodu tući ruzinu cili dan a da imam jest i pit nego stati ovdje jer ni to dvoje , još malo , neću imati.![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom
Takvi očito nikad ništa i nisu radili pa im je 1000$ u današnje vrime malo. Velikoj većini ljudi u RH se još guzica nije skupila od gladi pa i ne znaju da treba uzeti tih 600$ ili 20$ i bit zadovoljan, Radit , učit i mučat.