kao ??to ka?že naslov ,zvali su me iz jedne firme da dođem pisat jedan
kratak test na engleskom ,da li ko zna o čemu je riječ i ??ta se sve tra?ži u tom testu ???![]()
kao ??to ka?že naslov ,zvali su me iz jedne firme da dođem pisat jedan
kratak test na engleskom ,da li ko zna o čemu je riječ i ??ta se sve tra?ži u tom testu ???![]()
svaka ima drugačije, pa će?? morat reć koja je firma![]()
Ja sam u globtika pisao test i bio je dosta zajeban, engleski 93% a struka svega 57posto, moram priznat da me iznenadila zajebanost a pogotovo nerazumljivost i besmislenost nekih pitanja
the machine spirit is with me!
mene također zanima tema vezana za testove, kakva tocno pitanja budu tu, ili jos bolje dali ima neko takav test pa da ga objavi ode'![]()
Iman neke tekstove probacu ih stavitode kad stignem. ( mislim da cu tijekom dana ) Sad neznam da li je za assistente ali za struje je i za automaticare.
ako mozes, bija bi zahvalan...
Bilo bi po?željno ponoviti sljedeće:
-princip rada sinhronog generatora i paralelni rad, sinhronizam
-Thompsonov i Winstonov most
-ispravljači s jednom diodom, dvije diode , grec (shema i strujna karakteristika)
-temperaturno ovisni elementi (termostati, termočlanci...)
-P,I,D,PI,PID regulatori, shema i krivulja
-za??tita od strujnog udara
To je ono ??to me pitalo na par testova. Pitanja su uglavnom na engleskom po sistemu a,b,c,d ponuđenih odgovora. Za strujiće nebi trebalo biti većih problema...![]()
Nije ni te?žak test toliko koliko sam mislio da će biti
Al' isto sam iz podruma izvadio stare knjige iz srednje pa da jo?? jednom sve prolistam...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)