Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/17
    mladi struja akac avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno Asistent struje ,pomoć molim

kao ??ta ka?že naslov svitu moj molim pomoć ako ko zna gdje
    tra?žiti ukrcaj za ass struje ,taman sredia matrikulu i sve ostalo ??ta ide uz to .
    iz Splita sam ako to ??ta poma?že

bic
    bic je odsutan
    3.Casnik bic avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lng

Početno

Citiraj Prvotno napisano od akac Vidi poruku
    kao ??ta ka?že naslov svitu moj molim pomoć ako ko zna gdje
    tra?žiti ukrcaj za ass struje ,taman sredia matrikulu i sve ostalo ??ta ide uz to .
    iz Splita sam ako to ??ta poma?že
    zorovic i gloptik krcaju aseve struje

mladi struja akac avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno

zahvaljujem moj čovik

i dali ko zna ko sve krca na brod ass struje ili ako nedi ima popis firmi
    da mogu zvat ili jo?? bolje da sjednem u auto i u četiri oko s agentima
    razgovaram ??to mi se čini najbolja opcija
    Posljednje uređivanje od akac : 07-20-2010 at 02:30 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2010

Početno

TREBAM POMOĆ
    NOVI SAM NA OVOM FORUMU I EVO VEĆ NEKO VRIJEME ?*ALJEM MOLBE ZA ASISTENTA STRUJE AL ČINI MI SE UZALUD POGOTOVO JER NEMAM ZAVR?*ENU POMORSKU ?*KOLU NEGO SAM PO STRUCI ELEKTRONIČAR U INDUSTRIJI JEDINO SAM RADIO 9 MJ ZA SAIPEM KAO ELECTRONIC ENGINEER AL SVI MI KA??U DA NEMAM DOVOLJNO ISKUSTVA....
    POMOZITE KAKMO DALJE....

Clan Posade capone avatar
    Datum registracije
    Jul 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od marin. Vidi poruku
    TREBAM POMOĆ
    NOVI SAM NA OVOM FORUMU I EVO VEĆ NEKO VRIJEME ?*ALJEM MOLBE ZA ASISTENTA STRUJE AL ČINI MI SE UZALUD POGOTOVO JER NEMAM ZAVR?*ENU POMORSKU ?*KOLU NEGO SAM PO STRUCI ELEKTRONIČAR U INDUSTRIJI JEDINO SAM RADIO 9 MJ ZA SAIPEM KAO ELECTRONIC ENGINEER AL SVI MI KA??U DA NEMAM DOVOLJNO ISKUSTVA....
    POMOZITE KAKMO DALJE....

Probaj Uljanik plovidbu.

Usuditi se : to je cijena napretka

mladi struja akac avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno

jedno pitanje za iskusne pomorce

dali se mogu kao autoelektričar ukrcati na brod za assistenta struje jer u nekim firmama mi govore da kao autoelektričar mogu ići samo za mornara ili
    čistaća???

Barba ortalano avatar
    Datum registracije
    May 2009
    Firma
    tidewater

Početno

jedno pitanje za iskusne pomorce

dali se mogu kao autoelektričar ukrcati na brod za assistenta struje jer u nekim firmama mi govore da kao autoelektričar mogu ići samo za mornara ili
    čistaća???
    Ja sam zavr??ija elektrotehniku- smjer energetika.......mislim da ni to nema veze puno sa brodskom strujom, pa sam isto evo fala Bogu, dvi god. na brodu i to odma počeja ka ETO, bez asistenture,.........
    Pusti ti ??ta ti pričaju, u CV napi??i da si zavr??ija elektrotehniku, dobro bi bilo ako je 4. stupanj, a smjer ne navodi i ??alji i ??alji i ??aljiiiiii..........

mladi struja akac avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ortalano Vidi poruku
    Ja sam zavr??ija elektrotehniku- smjer energetika.......mislim da ni to nema veze puno sa brodskom strujom, pa sam isto evo fala Bogu, dvi god. na brodu i to odma počeja ka ETO, bez asistenture,.........
    Pusti ti ??ta ti pričaju, u CV napi??i da si zavr??ija elektrotehniku, dobro bi bilo ako je 4. stupanj, a smjer ne navodi i ??alji i ??alji i ??aljiiiiii..........
    tako i činim jer vidin da mi nema druge

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno ass struje

to dali imate visu pomorsku smjer struja ili srednju elektronika elektika
    ili cak zanat tj 3 godine za auto elektricara i sl

sve to moze proc na brodu (tamo ponajvise ovisite o sebi i sojom snalazljivocu i pameti)

a sad kako se ukrcat ako je po ps ond ide prvo s visom kod nasih agenata
    sta je i normalno(iako to ne znaci da ce ti momci bit super)
    zatim srednja elektrika ili elektronika pa zanat 3god(puno je ljudi koji radi s njim i dobre struje)

ako nemate vezu onda vam strasno igra visa a i s njom triba vam veza

veza je preporuka lipa ric i slicno za pocetak
    bez toga danas tesko bilo di otic(takvo je vrime a i preljev kadrova je velik tako da i momci s visom cekaju i stoje doma)
    imate po forumu i internetu miljun adresa pocnite s nasim agencijam i firmama
    sritno

citam da su neki eto i to nakon zavrsene energetike?? i to bez assistenture!
    to su zbilja lumeni

bice su u energetici ucili i impulsnu digitalnu elektroniku i sklopove a najvise se bazirali na signalim i slaboj struju ili su se bavili elektronikom u radio klubu

iako s radom,voljom i vrimenom sve se da naucit

eto je neko ko ima jos i struju a ne neko ko radi oba posla(jer eto ne minja bumbete)
    pa nase firme ovisno o skoli i sipatijama jednog zovu eto a drugog elektricar a oba rade isti posal na brodu
    Posljednje uređivanje od srelec : 09-01-2010 at 10:19 AM

mladi struja akac avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno

ovo je lipo bilo čut od tebe

1.Casnik-Moderator morskipas01 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    yahta

Početno

Citiraj Prvotno napisano od marin. Vidi poruku
    TREBAM POMOĆ
    POMOZITE KAKMO DALJE....
    ukucaj u trazilicu yahte i izlistaj malo, naci ces dosta adresa od crew agencija, odje ti dosta traze ljude koji su dobri sa strujom, elektronikom,i kompjuterima. nije obavezni nikakvi veliki certifikati,jedino matrikula i basic safety. meni je za seconda prije godine bio momak sa novog zelanda koji je se ubrzo prebacio na 160m yahtu od nekog arapina u rotaciju 2-2, za IT poziciju, koja obuhvaca osim navedenog i televiziju i internet na brodu. tip je 27 star i mislim da je sad na 5000 eura permanentno, kao pocetnik u ovom poslu. a za 2nd na yahtu (oko 50ak m) odes ako polozis 3 dana neki tecaj za AEC-a u Antibesu i tu ti jeplata nekih 3500-4000 eura

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

Eh ovako ja sam samo cuo za poslove na brodu i nemam pojma sta i kako dalje pa da vas pitam za savjete.
    Vidim citajuci ovaj forum da ima milion agencija i nisu sve ozbiljne pa gdje/za sta /kako da se prijavim a pogotovo ne znam kojoj agencii da saljem (dobro bi dosao po neki link nekih agencija koji teh traze )

Zavrsio sam elektroterhnicku kao tehnicar i studiram to isto (5 sipita do inzinjera ),imam i 3 godine radnog iskustva tako da za svoje godine predobro poznajem elektrotehniku,elektriku a i informatiku,
    pa bih pitao da li se i tehnicari traze na brodovi i kako se zove takva pozicija,kolike su plate za takve i da li imam uopste sanse da uletim kao tehnicar??

mladi struja akac avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno

jedno kratko pitanjce

zva san jadroplova i rečeno mi je da za asistenta struje moram imat zavr??enu ??kolu za elektroinstalatera,a ne autoelektričara kao ??to imam ja .
    reka mi je čovik da se u njihovoj firmi mogu ukrcat samo kao mornar ili čistač.
    dali se mo?že ukrcat na brod kao mornar a da se pi??e za asistenta na neki način dali ko zna

jer zva san ostale firme i rečeno mi je da sa svojon ??kolon mogu za asistenta ić

mladi struja akac avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno

NIKO NI?*TA NE ZNA ??

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

jedno kratko pitanjce

zva san jadroplova i rečeno mi je da za asistenta struje moram imat zavr??enu ??kolu za elektroinstalatera,a ne autoelektričara kao ??to imam ja .
    reka mi je čovik da se u njihovoj firmi mogu ukrcat samo kao mornar ili čistač.
    dali se mo?že ukrcat na brod kao mornar a da se pi??e za asistenta na neki način dali ko zna

jer zva san ostale firme i rečeno mi je da sa svojon ??kolon mogu za asistenta ić
    MOs ici kao mazac a da se pise da si assistent struje ako stignes malo i sa strujom se uciti poslu. ISto tako ako znas nekoga ko zna nekoga oze ti svasta pisati u matrikuli pa ima ljudi koji ne navigaju a pise im da su non stop tako reci na brodu.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

mladi struja akac avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    MOs ici kao mazac a da se pise da si assistent struje ako stignes malo i sa strujom se uciti poslu. ISto tako ako znas nekoga ko zna nekoga oze ti svasta pisati u matrikuli pa ima ljudi koji ne navigaju a pise im da su non stop tako reci na brodu.
    zahvaljujem

mladi struja akac avatar
    Datum registracije
    Jul 2010

Početno

POZZ SVITU

dobia san ukrcaj na bulk-a za ass struje

jedna pomoć molim ako mo?že prijeko potrebna pogotovo za električare iz
    okolice splita koji su navigali na bulk-a??

da li je netko voljan da se nađemo na piću i da malo razmjenimo info
    ??ta se radi na bulk-u većinom,zato jer struje nema na brodu ,ja ass
    i kapo u pomoći ??

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •