kao ??ta ka?že naslov svitu moj molim pomoć ako ko zna gdje
tra?žiti ukrcaj za ass struje ,taman sredia matrikulu i sve ostalo ??ta ide uz to .
iz Splita sam ako to ??ta poma?že![]()
kao ??ta ka?že naslov svitu moj molim pomoć ako ko zna gdje
tra?žiti ukrcaj za ass struje ,taman sredia matrikulu i sve ostalo ??ta ide uz to .
iz Splita sam ako to ??ta poma?že![]()
zahvaljujem moj čovik
i dali ko zna ko sve krca na brod ass struje ili ako nedi ima popis firmi
da mogu zvat ili jo?? bolje da sjednem u auto i u četiri oko s agentima
razgovaram ??to mi se čini najbolja opcija![]()
Posljednje uređivanje od akac : 07-20-2010 at 02:30 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
TREBAM POMOĆ
NOVI SAM NA OVOM FORUMU I EVO VEĆ NEKO VRIJEME ?*ALJEM MOLBE ZA ASISTENTA STRUJE AL ČINI MI SE UZALUD POGOTOVO JER NEMAM ZAVR?*ENU POMORSKU ?*KOLU NEGO SAM PO STRUCI ELEKTRONIČAR U INDUSTRIJI JEDINO SAM RADIO 9 MJ ZA SAIPEM KAO ELECTRONIC ENGINEER AL SVI MI KA??U DA NEMAM DOVOLJNO ISKUSTVA....
POMOZITE KAKMO DALJE....![]()
jedno pitanje za iskusne pomorce
dali se mogu kao autoelektričar ukrcati na brod za assistenta struje jer u nekim firmama mi govore da kao autoelektričar mogu ići samo za mornara ili
čistaća???![]()
Ja sam zavr??ija elektrotehniku- smjer energetika.......mislim da ni to nema veze puno sa brodskom strujom, pa sam isto evo fala Bogu, dvi god. na brodu i to odma počeja ka ETO, bez asistenture,.........
Pusti ti ??ta ti pričaju, u CV napi??i da si zavr??ija elektrotehniku, dobro bi bilo ako je 4. stupanj, a smjer ne navodi i ??alji i ??alji i ??aljiiiiii..........![]()
to dali imate visu pomorsku smjer struja ili srednju elektronika elektika
ili cak zanat tj 3 godine za auto elektricara i sl
sve to moze proc na brodu (tamo ponajvise ovisite o sebi i sojom snalazljivocu i pameti)
a sad kako se ukrcat ako je po ps ond ide prvo s visom kod nasih agenata
sta je i normalno(iako to ne znaci da ce ti momci bit super)
zatim srednja elektrika ili elektronika pa zanat 3god(puno je ljudi koji radi s njim i dobre struje)
ako nemate vezu onda vam strasno igra visa a i s njom triba vam veza
veza je preporuka lipa ric i slicno za pocetak
bez toga danas tesko bilo di otic(takvo je vrime a i preljev kadrova je velik tako da i momci s visom cekaju i stoje doma)
imate po forumu i internetu miljun adresa pocnite s nasim agencijam i firmama
sritno
citam da su neki eto i to nakon zavrsene energetike?? i to bez assistenture!
to su zbilja lumeni
bice su u energetici ucili i impulsnu digitalnu elektroniku i sklopove a najvise se bazirali na signalim i slaboj struju ili su se bavili elektronikom u radio klubu
iako s radom,voljom i vrimenom sve se da naucit
eto je neko ko ima jos i struju a ne neko ko radi oba posla(jer eto ne minja bumbete)
pa nase firme ovisno o skoli i sipatijama jednog zovu eto a drugog elektricar a oba rade isti posal na brodu![]()
Posljednje uređivanje od srelec : 09-01-2010 at 10:19 AM
ukucaj u trazilicu yahte i izlistaj malo, naci ces dosta adresa od crew agencija, odje ti dosta traze ljude koji su dobri sa strujom, elektronikom,i kompjuterima. nije obavezni nikakvi veliki certifikati,jedino matrikula i basic safety. meni je za seconda prije godine bio momak sa novog zelanda koji je se ubrzo prebacio na 160m yahtu od nekog arapina u rotaciju 2-2, za IT poziciju, koja obuhvaca osim navedenog i televiziju i internet na brodu. tip je 27 star i mislim da je sad na 5000 eura permanentno, kao pocetnik u ovom poslu. a za 2nd na yahtu (oko 50ak m) odes ako polozis 3 dana neki tecaj za AEC-a u Antibesu i tu ti jeplata nekih 3500-4000 eura
Eh ovako ja sam samo cuo za poslove na brodu i nemam pojma sta i kako dalje pa da vas pitam za savjete.
Vidim citajuci ovaj forum da ima milion agencija i nisu sve ozbiljne pa gdje/za sta /kako da se prijavim a pogotovo ne znam kojoj agencii da saljem (dobro bi dosao po neki link nekih agencija koji teh traze )
Zavrsio sam elektroterhnicku kao tehnicar i studiram to isto (5 sipita do inzinjera),imam i 3 godine radnog iskustva tako da za svoje godine predobro poznajem elektrotehniku,elektriku a i informatiku,
pa bih pitao da li se i tehnicari traze na brodovi i kako se zove takva pozicija,kolike su plate za takve i da li imam uopste sanse da uletim kao tehnicar??
jedno kratko pitanjce
zva san jadroplova i rečeno mi je da za asistenta struje moram imat zavr??enu ??kolu za elektroinstalatera,a ne autoelektričara kao ??to imam ja .
reka mi je čovik da se u njihovoj firmi mogu ukrcat samo kao mornar ili čistač.
dali se mo?že ukrcat na brod kao mornar a da se pi??e za asistenta na neki način dali ko zna
jer zva san ostale firme i rečeno mi je da sa svojon ??kolon mogu za asistenta ić![]()
POZZ SVITU
dobia san ukrcaj na bulk-a za ass struje
jedna pomoć molim ako mo?že prijeko potrebna pogotovo za električare iz
okolice splita koji su navigali na bulk-a??
da li je netko voljan da se nađemo na piću i da malo razmjenimo info
??ta se radi na bulk-u većinom,zato jer struje nema na brodu ,ja ass
i kapo u pomoći ??![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)