Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    Kadet
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno pitanje... - elekticar

naime zavrsio sam elektrotehničku ??kolu, i zanima me ukrcaj ne neki brod, za posao elektricara, mozete mi ukratko samo navest ??to je potrebno napravit da bi se ukrcao na brod, koliko placu mogu ocekivat i jel se isplati trazit agenta za strani brod... mozda su vam moja pitanja smjesna... al stvarno me zanima a neznam odakle da pocnem pozdrav

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Pozdrav....dobro dosao na forum...
    mislim da odgovor na tvoja pitanja mozes pronaci ako ides u sekciju forum, pa onda casnici i napokon pšod struja....
    uglavnom, trebaju ti osnovni brevet B-2, ljecnicki i matrikula (za pocetak)....
    za neke specijalizirane brodove ti triba familiarization (kao npr za oil / lng tankere) itd....
    Najbolje ti se javit agencijama kao sto su ZOROVIC - Maritime services ili Globtik-crewmanagment pa onda vidi sta nude...
    npr zorovic ima oglas na svojim stranicama da traze asistente stroja i struje za offshore brodove sta nije lose (kratki ugovori,a lova je dobra)....
    ...ca smo na ovom svitu...

drugi makine
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Stena

Početno

Pozdrav imam pitanje
    Dali netko zna nesto o veli, place ugovori?

Clan Posade
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    CMA CGM

Početno

javi se cma cgm-u tj cma ships rijeka..koko znam oni primaju asistente elektrike..donedavno su uzimali i reefer technicane..placa koko znam se krece od reefera 3200 do 3500e skoro pa ko sekondo palube..al nisam stoposto siguran.
    znam da od 1.5 su place isle gore

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mirko Vidi poruku
    Pozdrav imam pitanje
    Dali netko zna nesto o veli, place ugovori?
    Mirko imas thread o Veli i tamo ces naci dosta stvari a ako i nema stavi tamo post i neko ce ti javiti brzinski sta te interesira, Eto
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •