Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/8
    Clan Posade
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno Kadetura (asistentura za električara)

Pozdrav svima,

mo?že li mi netko reći gdje bi mogao odraditi gore navedeno i za koje novce?Znam da nemam ba?? pravo očekivati neke novce od asistenture, ali situacija mi je takva da moram izvući bar koliko sada imam na kraju kako bi mi familija mogla kako tako funkcionirat.
    Volio bi se ukrcati ??to prije, brevete, lječnički i ostalo sam upravo počeo rije??avati.

Bio bi zahvalan svima na bilo kakvim savjetima i informacijama.

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Javi se Zorovicu...kako sam vidia po postovima on krca asistente na OSG, a i na ostale firme.....ZOROVIC - Maritime services (evo ti jedan njihov oglas i po meni je to super prilika jer je offshore buducnost):
    Rank: Electrician Cadets & Engine Cadets
    Company: Technip
    Vessel Type: Cable layer
    Tour of duty: n/a
    Leave ratio (vacation): n/a
    Salary: GBP currency permanent
    Joining date : n/a
    Trade: n/a
    Crew nationality: Mix
    Additional info: College graduetes can apply
    ...ca smo na ovom svitu...

2/Off
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Exmar Shipmanagement - LNG Fleet

Početno Kadetura

Javi se Globtiku, krcaju kadete na Jan De Nul-a istina bog nije ih puno otislo, ali ode ih 4-5 svake godine, a ako imas faks jos bolje, vece su ti sanse.
    Ugovor je ili 1on/1off ili 6weeks on/6weeks off zavisno di je brod a placa za asistenta struje 1200 eura permanent a kada te avancaju za struju placa je zavisno od broda i lokacije broda 3000 eura + permanent a ugovor je isti ka i za asistente...

Clan Posade
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno

Zorovicu sam poslao mail, kao i jo?? nekim firmama. Za Globtik isto ne??to kopam - hvala na infu za Jan de Nul-a. Čekam da polo?žim brevete i napravim liječnički te izvadim matrikulu, kad to polo?žim javit ću se malo ''?že??će'' svima jer ipak dok to ne rije??im nisam available.

Pozdrav

Clan Posade struja avatar
    Datum registracije
    Jul 2007

Početno

Prika,
    nista mail i telefon, sjedi u auto i razgovaraj sa agentima u cetiri oka, i pred njima trazi i popuni aplikaciju! Tek tad sjedi na telefon i zivkaj, da te ne zaborave.
    Ta je taktika upalila u mom slucaju, a odmah mozes vidjeti tko bi te stvarno mogao ukrcati a tko mulja

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

preporuka Zorovic...masu ljudi znam da su bili preko njega na kadeturi i posli ostali za oficire..mahom dobri brodovi i ugledne firme...
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Clan Posade
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno Poslane aplikacije

Pozdrav ekipa,

evo ja jučer dobio matrikulu, aplicirao na par agencija i sada čekanje. :-)

Molio bi jedan savjet ako mi netko mo?že pomoći: zaposlen sam na kraju, otkazni rok mi je 30 dana. Jo?? nisam dao otkaz, nekako me strah da dam otkaz odmah jer nemam ama ba?? nikakvu informaciju o eventualon ukrcaju. Mislite li da bi trebao dati otkaz ??to prije tako da budem i spreman ??to prije. Koliko je realno za očekivati da dobijem ponudu za ukrcaj kroz cca mjesec, dva?

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

sve je to relativno...najvjerojatnije ce ti se desit da ce te zvat da ides iduci tjedan....
    osim,ako ti stvarno netko konkretno nije nesto obeca pa znaju otprilike datum ukrcaja...
    ...ca smo na ovom svitu...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •