Dobar dan foruma??i
Molio bih vas par odgovora u vezi Atlantske, i broda općenito. Ovo mi je prvi ukrcaj, za 10-ak dana. Idem na brod Libertas, kao vje?žbenik elektronike.
Jeli bio tko tu? Kakav je brod? Čime se mogu zabavit na brodu u slobodno vrijeme, ako ga bude, ima li stolni tenis, teretana, mogu li trčat po palubi? Ima li TV? Mogu li sa sobom ponijet hrpu divx filmova, pa tamo gledat? Nemam svoj laptop, imam prastari mob, tako da mi otpadaju skoro sve vrste digitalne zabave
?*to bih trebao nosit sa sobom, ??to se dobije na brodu? Rekli su mi sve reć za par dana ali ja ne mogu toliko čekatJeli ima tamo dobar alat ili bi trebalo ponijet neke stvari sa sobom, tipa lemilice, lampe, multimetri...power tape
Čitao sam već slične teme ali eto mo?žda netko zna konkretno o altantskoj ??to se dobije, ??to ne.
Kako se roba pere, ima organizirano ili kako tko dođe, pere? I kakve su kabine, jeli spava vi??e ljudi u kabinama ili ima svak svoje, wc, tu??evi i tako to?
Mo?žete mi preporučit kakvu dobru literaturu od elektrike da je vezana za takve tipove brodova, ne mora bit ni elektrika, mo?že i općenito brod, ako će mi pomoć da se prije i bolje snađem na brodu.
I općenito kakve dojmove imate o altantskoj...
hvala![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Jeli ima tamo dobar alat ili bi trebalo ponijet neke stvari sa sobom, tipa lemilice, lampe, multimetri...power tape
Odgovori s citatom
. Robu pere?? sam ima?? ma??inu i su??ilicu ( barem je tako na ovom bilo), sam si u kabini ima?? u njoj wc.