Zanima me kad su di ove godine porucnicki ispiti...
ima li koji tamo iza 20.10.2009.
i mogu li ja iz splita polagat di drugo ako ne stignen u splitu.
Fala![]()
Zanima me kad su di ove godine porucnicki ispiti...
ima li koji tamo iza 20.10.2009.
i mogu li ja iz splita polagat di drugo ako ne stignen u splitu.
Fala![]()
Neznam kad su rokovi , ali znam da je dozvoljeno polagat di god hoces.
Napomena :
kapetanija di polozis je ona di ces brevet i ubuduce produzavat, moze bit nezgodno npr iz Splita ici u Rijeku npr....makar-svakih 5 godina i nije precesto.
Force 12
Mozes. Meni je muz polaga u Sibeniku.Kazu da je tamo lakse proc....![]()
........sretna ?žena...........
16.01.2009
11.05.2011
E sad nas je cetvero
Mozes polagat di oces a za termine skoknes do najblize kapetanije i vidis u kojem je gradu kad.
Sta bude bit ce
mozes polagat, a brevete mjenjas nakon pet godina u svojoj kapetaniji, ne moras ic nide drugo, ja sam sad promjenio gmdss u dubrovniku a polozio sam ga u sibeniku, jedno je ministarstvo.
Ispiti su ti : Dubrovnik 07.09 Rijeka 21.09 Split 05.10 Zadar i Šibenik 12.10 Sljedeći rokovi su ti kraj veljače i početak ožujka
ala losije... 12.10. mi je rano... da je bar 19.10.
zanimame me jeli se broji dan ukrcaja i dan iskrcaja... ako je moga bi i stic u sibenik s obzirom da mi je to 6 dana![]()
Ja sam polo?žio u Zadru. I uredno ga produ?žio u Splitu.
Datum ukrcaja(uključujući taj dan) - Do datuma iskrcaja (ne uključujući taj dan) znaci ako ti napise 12.10 onda ga brojis do 11.10
usput,uvik ti more barba dodat koji dan ako ga pitas
ma broji se sve kao navigacija.Ako stoji 12.10. u mtrikuli taj dan se broji.Cemu filozofija oko ovoga.Zasto se taj dan ne bi broja a u matrikuli je????
Kakva rasprava Frenkie , pojava je pita i ja sam mu odgovorija ono šta ja znam kad vec nije nitko, a meni su tako obračunali dane na kapetaniji u splitu
@ pojava
probaj pricat sa barbom , objasni situaciju
Onda oni dole ne znaju brojat.Meni je bogami svaki dan koji je u matrikuli navigacija. Ako su ti tako napravili kako kazes ocito je netko falija.Svaki dan koji je u mtarikuli se racuna kao navigacija.Ne racuna se ukrcaj kao pola dana i iskrcaj kao pola dana. To bi bila otprilike ta analogija Roker koja je kod tebe primjenjena ne znam iz kojeg razloga.
Ma normalno je da se sve sta je u matrikuli racuna ka cili dan.
Samo sta ih neki ne znaju brojat....
Od ponediljka do ponediljka ima 8 dana a ne 7
od 17og do 25og ima 9 dana a ne osam
Force 12
a likova.... nije problem u brojanju nego u zakonu.... sta se priznaje i uracinava a sta nije...
fali ce mi 4-5 dana ako buden izasa na ispit 12.10. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Kad smo već kod poručničkog ja san cula da te nece pustiti da polazes ako nemas 6 duge i ne more ti ni dan faliti???
Jel to istina?
Nemoj se zanositi da ne??to mo?že?? promjeniti na mu??karcu, osim ako nosi pelene
E sad,meni je prijatelju falilo 2 dana i kad je isa u Dubrovnik polagat nisu ni tili pricat s njim dok ne nade jos ta dva dana a bija je cilu kadeturu na dugoj tako da mu je ispalo jos kako tako dobro pa je moga nekako namaknit ta dva dana ovde,al da mu je falilo duge 2 dana neznan sta bi,a ja san recimo ima 3 dana duge manjka al sam ima 6 mj i 15 dana kratke i polaga san u splitu i jos su mi napisali u dnevniku da iman ka 12 dana viska i niko me nije nista pita.
Sta bude bit ce
Porucnicki se plaze samo za palubu, struja i strojari jel to polazu?
...vrime ide, ne čeka nikoga, ni čovika ni Boga...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)