Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/28
    Clan Posade Mario b. avatar
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno Pomorski fakultet-bolonja

Dali netko zna ??ta se de??ava kada ne polo?žite ispit u 8 puta koliko imate pravo izlaziti po bolonji, dali gubite pravo ??kolovanja, ili dobijete privremenu zabranu studiranja ili imate jo?? kakvo pravo za izać na ispit a ako ne ??ta je za raditi? dali upisat drugi pomorski fakultet-u drugom gradu ili mo?žda u sloveniji pa probat da vam priznaju polo?žene ispite. Pitam jer bi se to meni moglo dogodit jer sam izlazio 6 puta na engleski na pomorskom fakultetu u Rijeci a nikako da polo?žim gramatiku, a inače mi je to zadnji ispit, sve ostalo sam dao u roku.

1st Eng rupotina avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Mitsui

Početno

Stari rado bi ti pomoga ali ne znan a ovo je zalosno, sta oni misle da ces ti predavat Engleski na Oxford-u.

Clan Posade Jahre avatar
    Datum registracije
    Dec 2008

Početno

A svaki faks ti ima svoja pravila. Na nekim fakultetima nakon 3 ili 4 puta imaš komisiju pa odgovaraš pred komisijom.Ako ti je to jedini ispit onda te ne bi trebali zafrkavati...

edward
    Guest

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Mario b. Vidi poruku
    Dali netko zna ??ta se de??ava kada ne polo?žite ispit u 8 puta koliko imate pravo izlaziti po bolonji, dali gubite pravo ??kolovanja, ili dobijete privremenu zabranu studiranja ili imate jo?? kakvo pravo za izać na ispit a ako ne ??ta je za raditi? dali upisat drugi pomorski fakultet-u drugom gradu ili mo?žda u sloveniji pa probat da vam priznaju polo?žene ispite. Pitam jer bi se to meni moglo dogodit jer sam izlazio 6 puta na engleski na pomorskom fakultetu u Rijeci a nikako da polo?žim gramatiku, a inače mi je to zadnji ispit, sve ostalo sam dao u roku.

ako se radi o pritchardu,apsolutno nema?? brige jer te on sigurno neće sjebat.
    četvrtkom u 10h su konzultacije stoga je najbolje otići kod njega i porazgovarati.

i čisto sumnjam da ako ti je zadnji ispit da će te netko izbacivat sa faksa radi toga.

ako tako i bude uvijek ti rođo moe?? napisat kakvu molbu ili ne??to i oni te fino prime.znam ih podosta na pom-f-ri koji su izletili i polagali neke ispite i po 14 puta.stoga bez brige

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

po bolonji imas pravo poc u split, dubrovnik i polozit engleski i vratit se u rijeku nastavit normalno skolovanje, imas pravo prebacit 14 bodova tako ne vidim problem, engleski nosi 5 ako se ne varam.

Kadet
    Datum registracije
    Aug 2011

Početno

Mene zanima jeli te?žak brodostrojarski fakultet ka?žu da ima 6 vrsta matematike ...

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Felix35 Vidi poruku
    Mene zanima jeli te?žak brodostrojarski fakultet ka?žu da ima 6 vrsta matematike ...
    La?žu te, matematika 1 i 2 (na 1.godini) ka na svim drugim faksovima, ima?? milijun ??ansi tako da je sve na tebi, matematika 3 je na trecoj godini i izborni je predmet

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od crobeco Vidi poruku
    La?žu te, matematika 1 i 2 (na 1.godini) ka na svim drugim faksovima, ima?? milijun ??ansi tako da je sve na tebi, matematika 3 je na trecoj godini i izborni je predmet
    matematika 3 je obavezna, a statistika je ka izborna, ali ako je ne upi??e?? onda mora?? upisat ba?? sve ostale izborne predmete tog semestra radi bodova. Na diplomskom studiju dođu jo?? i primjenjena matematika i operacijska istra?živanja, tako da ga niko nije laga, izađe te pet do ??est matematika do kraja faksa...

Kadet Razer avatar
    Datum registracije
    Nov 2011

Početno

Evo ako može jedan savjet za upis na pomorsku nautiku u Split. Znaci neidem u pomorsku školu (srednju). Nisam iša na nikakva državna natjecanja. Prolazim s 4,5. Hrvatski i Mat su mi 4, a Eng 3

Sad po vama za nautiku jel dovoljno da idem sve na B razinu i to rješim za 4,5 ili da uzmem Hrvatski i Engleski višu razinu i matišu nižu?

Ovo pitam da vidim koliko ima zainteresiranih na nautiku, da li mi je dovoljno sve ić na osnovno (faks traži B) ili da nešto idem na A da mogu bit siguran za upis i dobit više bodova.
    Posljednje uređivanje od Razer : 11-29-2011 at 05:38 PM

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

teško da će ti itko tu znat to odgovorit jer je upis po državnojmaturi prvi put bija ove godine, ali nikad se ne zna, možda neko i bude upućen. Najbolje ti je da sam odeš do faksa (do "centrale" tamo iza pomorske škole) popneš se na kat i tražiš prof. Mericu Slišković koja je čini mi se sada prodekanica za nastavu i konzultiraj se sa njom prema rezultatima ovogodišnjeg upisa. To bi ti bilo najbrže i najefikasnije. pozdrav.

Kadet Razer avatar
    Datum registracije
    Nov 2011

Početno

javia sam se ja njoj na mail pa ćemo vidit..

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Razer Vidi poruku
    javia sam se ja njoj na mail pa ćemo vidit..
    da te nekaj navčim za ubuduće... pošto je Merica više manje OK moguće je da će ti odgovorit, ali za sav info koji ti triba od training centara, agenata, kapetanije, faksa itd ako si u mogućnosti uvik ti je puno bolje otić sam do njih jer niko baš ne voli piskarat mailove, a i ni ne zna priko maila sa kim zapravo ima posla tako da ćeš uvik bolju informaciju dobit uživo. Pogotovo u i oko ovog posla. aj živija i sritno sa maturom!

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Le Amateur Vidi poruku
    matematika 3 je obavezna, a statistika je ka izborna, ali ako je ne upi??e?? onda mora?? upisat ba?? sve ostale izborne predmete tog semestra radi bodova. Na diplomskom studiju dođu jo?? i primjenjena matematika i operacijska istra?živanja, tako da ga niko nije laga, izađe te pet do ??est matematika do kraja faksa...
    od ove godine nije obavezna. da se izbjec nju i onoga nekoga sa pmf

provjereno

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Turist Vidi poruku
    od ove godine nije obavezna. da se izbjec nju i onoga nekoga sa pmf

provjereno
    je. sad san i ja provjerija. no dijelom je i njihova krivnja jer nisu a?žurirali nastavni plan i program kako idu po novome.

Struja Asinkronus avatar
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Bourbon Offshore

Početno

A znali neko jeli se jos moze upisat razlika predmeta od starog sistema za bolonju.
    Znaci tija bi od inzinjera postat bacalarius . Znam da se prije 2 godine moglo i neki moji su upisivali, neznan jeli jos to moguce.

pozdrav

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

isteka ti je rok za prijave bojin se ali provaj se uvalit, imaš obavijest omar na naslovnici od faksa
    http://www.pfst.hr/data/promotions/2...razlikovni.pdf

edit: inače su ti pri upisu znali primati prijave sa zakašnjenjem pod najrazličitijim izlikama pa te ne košta ništa pokušat
    Posljednje uređivanje od Le Amateur : 11-29-2011 at 09:39 PM

Struja Asinkronus avatar
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Bourbon Offshore

Početno

Jbg inace stalno pratin kad ce stavit obavijest, ali ovo mi je promaklo. Valjda ce bit dogodine jer nevirujen da cu uspit ove godine, taman san se ukrca.
    Poslat cu im mail pa cu vidit.

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

ma prvi put kad su uveli tu godinu bili su rekli "razlikovna godina će vam bit samo ove godine pa ko se ukrca ukrca se" pa eto vidi?? da ima i dalje. s obzirom da će bit isti dekan tj. dekanica i dogodine lako bi moglo bit da će ponovo to omogućit. a jbga triba izbit faksu svaki eur koji se mo?že

Struja Asinkronus avatar
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Bourbon Offshore

Početno

Tako su i meni rekli da ce bit samo prvu godinu i to je to. Samo san se onda taman ukrcava prvi put na brod, a bas nisan onda ni ima tih 8000kn.
    Mada me najvise od svega ta Matematika 3 odbijala od toga, a jeli je uopce sad ima u razlikovnom programu posto vise nije obavezna.

Kadet Razer avatar
    Datum registracije
    Nov 2011

Početno

Evo odgovorila mi je gospođa Merica i rekla da je ove godine vladao veliki internet za nautikom i da ona preporučuje A razinu radi vi??e bodova

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •