a naravno da će ti to odgovorit, ipak joj je u interesu dobit ??ta vi??e studenata s A razinom)
A ??ta se tiče Matematika - ko je učija i polo?žija 1 i 2 - Mat3 bi mu tribala bit lagana ??etnjica!!![]()
a naravno da će ti to odgovorit, ipak joj je u interesu dobit ??ta vi??e studenata s A razinom)
A ??ta se tiče Matematika - ko je učija i polo?žija 1 i 2 - Mat3 bi mu tribala bit lagana ??etnjica!!![]()
Dum spiro spero !!
uvik je velik interes za Nautikom , al preporucam kolegama
koji ciljaju na Nautiku zbog velikog interesa desi se da netko izvisi e pa
cijenjene buduce kolege upisite bilo koji od 6 smjerova na PFST i u prvih tjedan
dana se pribacite na zeljeni smjer... to pali ko igrica , tako je kod nas bilo
nama je doslo 7 nauticara u strojare i u prvih 2 tjedna svi se pribacili na Nautiku![]()
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
ima li ovde tko da ima primjere ispita iz matematike 3 (statistika) stari program...?? u .doc, .pdf .jpg itd... da moze poslat na mail... javite se na pp ako imate sta fala unaprid!!
''There never was a great man yet who spent all his life inland.''
Provjeri jeli ih ima?? na stranici fakulteta pod Nastavni materijal !!![]()
Dum spiro spero !!
aaaaa ni??ta javi se direktno Markanu na mail ili prof. Stanivuk na mail ona bi ti mogla to poslat relativno brzo ako ima - al nemoj ih danas ometat - Nek na miru provedu blagdan![]()
![]()
Dum spiro spero !!
A vidi ovu Bolonju.Nekako me vise podsjeca na Provansu.
Profesor Pomorskog fakulteta prozivan za korupciju dobio izvanredni otkaz > Slobodna Dalmacija > Hrvatska
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)