Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/46
    Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno Zasto virovat?? Kome virovat?? I zasto ucestvovat ?????

Samo par rici na ovu temu.
    Upirem ti ja po mojim prijateljima, poznanicima i kolegama da se uclane u udrugu i da pomognu ako nemogu radom onda bar da pomognu financijski i uplate tih 100 Dolara da se uspije organizirat prosvjed.

Ma nemos virovat, svi mi uvik ista pitanja mi postavljaju.

Oni: Jesi li se ti uclanija I jesi li ti uplatija???
    Ja: Jesam nego sta.
    Oni : Zasto??????
    Ja: Pa da pomognem momcima koji organiziraju prosvjed i ujedno se bore za svih nas.
    Oni: MUK
    Oni: A koji kuâ?? nista to nece vridit. Bacija si pare u vitar. Ostavi se pizâ??..
    Ja: Moze bit, ali znam neke momke koji to rade I trude se da to organiziraju. Rade to
    iz dispeta prema sistemu I znam da se nece se niko okoristit od mojih sto Dolara.
    A I virujem im. Ljudi navigaju nisu hostapleri.
    Ja; Aj uplati I nemoj me zajebâ??. vise Neces propast , jednu vecer ostani na brodu i
    Nemoj vanka na pivu I na svome si.
    Oni: lako ti je kad ti znas neke od tih ljudi.
    Ja: E pa!!!!!!!! A ti znas mene, Pa viruj meni da nece pare u vitar. Idu u pravu stvar.
    Oni: Aj dobro kad ti kazes

Pa tako mi se desilo vec puno puta.
    Znamo mi svi da su ljusi skepticni, boje se prevara i laznih obecanja.
    Normalno je da neviruju. Mozda bi I ja bija takav da nisam upoznat sa stvarnom situaciom I nekim momcima koji ovo organiziraju.

ZATO DRAGE KOLEGA NEMATE SE STA BOJAT.
    ODI VAM NIKO NISTA NE OBECAJE
    A DA NE SPOMINJEM DA STE U ISTOJ KASETI BROKAVA KA I MI SVI ODI.
    OD VAS SE SAMO TRAZI: MALO
    PODRSKE U BILO KAKVOM OBLIKU. BILO TO U ORGANIZACIJSKOM ILI FINANCIJSKOM.
    SVE OVISI DI STE, KOLIKO I KAKO MOZETE ILI ZELITE POMOC

JA SAMO ZNAM DA BI MENI BILO ZAJ DA NISAM NISTA UCINIJA.
    OVAKO SE TJESIM DA SAM UPLATIJA TU SIMBOLICNU CLANARINU I DA SIRIM DOBAR GLAS O PORTALU.
    BAR NA NEKI NACIN POKUSAVAM POMOC KOLEGAMA

PA DAJTE LJUDI KRENITE OLAKSAJTE MOMCIMA BAR TAJ DIO ORGANIZACIJSKOG POSLA DA NEMORAJU DA BRINU OCE I IMAT ZA DOVOLJNO MAJCI ILI NEKOG RUGOG PROPAGANDNOG MATERJALA
    .
    MIRNO VAM MORE ZELIM

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Svaka cast Gonzo ali prika ja govorim svima a svi govore iste odgovore kao i tebi. Meni je prika prije neki dan uplatia a nije uopce clan foruma.(takvi su rijetki) On je samo reka ako mi je tih 100 dolara barem pokusaj da ce se nesto prominiti ja cu ih platiti.

Mi smo ode ljudi koji radimoi zaradujemo svoje pare od mora a ovo sta radimo radimo iz dispeta i volje jer ako nismo nista pokrenili nista nam se nece ni bolje desiti.

Svaka cast za post jos jednom
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 05-12-2009 at 08:35 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

@ Gonzo

Eto, opet ti je Dalmoš sve reka... A ja kolege pomorce, svoje prijatelje i poznanike uopće ne nagovaram, jer smatram da ako im samo kažem da postoji nešto ovako, te di se mogu informirat(dakle pomorac.net ili pitat mene osobno-al na njihovu inicijativu, ne na moj nagovor), morali bi se zainteresirat sami i aktivno uključit, jer virujem da svima jednako gori pod nogama, a ne samo to, nego ideja cile priče je i popularizacija posla i podizanje imiga pomoraca na razinu više u Hrvatskoj. Neka se priča, nek smrdi i nek se čuje... Viruj mi, a ko prati taj zna, već je cila ova priča urodila plodovima. SPH je nakon 20 godina osvježia svoju internet stranicu i upire u promjene... Vjerovatno su upozorili Vladu da se nešto "kuva" među pomorcima... Novinari pišu o nama, žele suradnju, a sve više ljudi se uključuje i šuška o UPH. Nemoj se začudit ako se uskoro napravi i Latinica na temu pomoraca i pomorstva u Hrvatskoj...

A od početka pojedinci potežu pitanje te članarine i love... I ja još jednom tvrdim - nije da se ta lova nekome DAJE, ona ostaje svima nama. Dalmos, ja, i ostatak ekipe koji nešto radi, bilo šta uopće nema mjerila zaslužnosti, radi ovo mukte i iz uvjerenja. Ne bi kune nikad uzea od te članarine, jer san pomorac ko i svi oni drugi i lovu za život zarađujem na taj način, a kroz UPH bi se volia borit da mi život iz nekih drugih perspektiva bude lakši - i isto tako da neki kurac i radin ova 3 miseca dok san doma, nije da neman vrimena...
    Dakle ja san ko i svi ostali uplatia 100$ i platit ću ih i dogodine i svake godine dok vidim da ima smisla, a zasad ima... Pa nek vrime pokaže...

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

ja sam prvo platio a onda pitao o čemu se ovdje radi zezam se vrijeme je da se nesto mijenja dosta je fikusa a i ostalog ukrasnog bilja ja bi platio samo za ovaj forum a kamoli za ??to vi??e i zato naprijed momci .........
    Life is too short to remove usb safely

Rossonero
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od gonzo Vidi poruku
    Samo par rici na ovu temu.
    Upirem ti ja po mojim prijateljima, poznanicima i kolegama da se uclane u udrugu i da pomognu ako nemogu radom onda bar da pomognu financijski i uplate tih 100 Dolara da se uspije organizirat prosvjed.

Ma nemos virovat, svi mi uvik ista pitanja mi postavljaju.

Oni: Jesi li se ti uclanija I jesi li ti uplatija???
    Ja: Jesam nego sta.
    Oni : Zasto??????
    Ja: Pa da pomognem momcima koji organiziraju prosvjed i ujedno se bore za svih nas.
    Oni: MUK
    Oni: A koji ku… nista to nece vridit. Bacija si pare u vitar. Ostavi se piz…..
    Ja: Moze bit, ali znam neke momke koji to rade I trude se da to organiziraju. Rade to
    iz dispeta prema sistemu I znam da se nece se niko okoristit od mojih sto Dolara.
    A I virujem im. Ljudi navigaju nisu hostapleri.
    Ja; Aj uplati I nemoj me zajeb…. vise Neces propast , jednu vecer ostani na brodu i
    Nemoj vanka na pivu I na svome si.
    Oni: lako ti je kad ti znas neke od tih ljudi.
    Ja: E pa!!!!!!!! A ti znas mene, Pa viruj meni da nece pare u vitar. Idu u pravu stvar.
    Oni: Aj dobro kad ti kazes

Pa tako mi se desilo vec puno puta.
    Znamo mi svi da su ljusi skepticni, boje se prevara i laznih obecanja.
    Normalno je da neviruju. Mozda bi I ja bija takav da nisam upoznat sa stvarnom situaciom I nekim momcima koji ovo organiziraju.

ZATO DRAGE KOLEGA NEMATE SE STA BOJAT.
    ODI VAM NIKO NISTA NE OBECAJE
    A DA NE SPOMINJEM DA STE U ISTOJ KASETI BROKAVA KA I MI SVI ODI.
    OD VAS SE SAMO TRAZI: MALO
    PODRSKE U BILO KAKVOM OBLIKU. BILO TO U ORGANIZACIJSKOM ILI FINANCIJSKOM.
    SVE OVISI DI STE, KOLIKO I KAKO MOZETE ILI ZELITE POMOC

JA SAMO ZNAM DA BI MENI BILO ZAJ DA NISAM NISTA UCINIJA.
    OVAKO SE TJESIM DA SAM UPLATIJA TU SIMBOLICNU CLANARINU I DA SIRIM DOBAR GLAS O PORTALU.
    BAR NA NEKI NACIN POKUSAVAM POMOC KOLEGAMA

PA DAJTE LJUDI KRENITE OLAKSAJTE MOMCIMA BAR TAJ DIO ORGANIZACIJSKOG POSLA DA NEMORAJU DA BRINU OCE I IMAT ZA DOVOLJNO MAJCI ILI NEKOG RUGOG PROPAGANDNOG MATERJALA
    .
    MIRNO VAM MORE ZELIM
    Gonzo, post ti je odlican, na mjestu je sve sto si rekao, ja vama (iako vas ne znam) vjerujem jer su mi neki od Vas savjetima pomogli i usmjerili me na pravi put kad je posao i kompanije u pitanju, a znam da sutra ako bi mi i posao trebao da bi mi pomogli u to ne sumnjam, jos samo da polozim ovo malo ispita sto mi je ostalo i gotov sam a onda cu postati punopravni clan UPH, jer tad cu imati svoj novac i moci cu placati clanarinu nece mi biti problem platiti niti 200 dolara ako bude trebalo. Sad sam jos na kucnom budzetu, roditelji mi spreme novac od kuce, a znas kako je kad platis smjestaj, rezije i pokaznu kartu ostane ti dovoljno da nisi zedan i gladan, svaku kunu moram 10 puta okrenuti dok je ne potrosim, a i ja nadjem kakav poslić od 2-3 dana i nekako se prezivi mjesec, ali i tome ce doci kraj jos samo malo, a onda ce nadam se biti bolje! Eto toliko od mene, nadam se da me razumijete! Pozdrav i mirno more!

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

A prcim ti 100 dolara ako je to puno.Ne virujen da iko ode moze rec da je puno ako ja kao jedan frustrirani srednjoskolac uspijem odvojit od para sta su mi starci dali da platim marendu u skoli onda stvarno moze svak. Treba gledat perspektivu,ideju i buducnost od tih 100 dolara,a ne 100 dolara ka 100 dolara.A jebiga svak bi da mu se servira sve i da dobije na gotovo.ALi kao sta smo apsolvirali vec nema djabe ni u stare babe,a straj me da ne bude ono ko ne plati kurbu plati likara.

Rossonero
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    A prcim ti 100 dolara ako je to puno.Ne virujen da iko ode moze rec da je puno ako ja kao jedan frustrirani srednjoskolac uspijem odvojit od para sta su mi starci dali da platim marendu u skoli onda stvarno moze svak. Treba gledat perspektivu,ideju i buducnost od tih 100 dolara,a ne 100 dolara ka 100 dolara.A jebiga svak bi da mu se servira sve i da dobije na gotovo.ALi kao sta smo apsolvirali vec nema djabe ni u stare babe,a straj me da ne bude ono ko ne plati kurbu plati likara.
    nije puno, ali ti kolega vec radis i imas svoj nnovac, citao sam neke tvoje postove, samo si stavio naslov isfrustrirani srednjoskolac, na jednom postu si stavio da se vracas sa kadetue sredinom svibnja, na jednom je bilo da si ozenjen, a ja cu cim dodjem s kadeture uplatiti clanarinu to ce mi biti prvo sto cu uraditi! Bilo bi lijepo od tebe kad bih napisao stvarni čin koji imas na brodu. Moje osobno misljenje o tebi je: Ozenjen si (procitao sam na jednom tvom postu), navodno odradjivas kadeturu, a ja mislim da imas bar od 27-33 godine i da imas veliko iskustvo na brodu, jer sam citao neke tvoje postove i vidio sam da puno toga znas(kako o brodu tako i o zakonu pogotovo ono o porezu niti jedan pravnik ne bi se postidio tvojih objasnjenja) a nevjerujem da jedan srednjoskolac zna tako puno, njih zanimaju neke druge stvari a o tome ne bih sad na forumu,a ne vjerujem ti to kad kazes da ides u skolu jer srednjoskolci u srednjoj pomorskoj nemaju pojma o brodu, ja mislim da si ti davno zavrsio skolu!

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Gonzo
    Ti sa kojima si prica vjerovatno nikad nisu ni mrdnuli ni pomogli ikome pa tako gledaju i na sve ovo. Njima je ok i za druge ih nije briga

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Wolfe,
    Vatas se na parangal sta ga svaku malo baci Frenki, nemoj ulazit puno u detalje i duboke misli jer te to zna kostat zivaca na brodu ali nema veze skuznit ces jednoga dana

Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno

Citiraj Prvotno napisano od wolf11 Vidi poruku
    nije puno, ali ti kolega vec radis i imas svoj nnovac, citao sam neke tvoje postove, samo si stavio naslov isfrustrirani srednjoskolac, na jednom postu si stavio da se vracas sa kadetue sredinom svibnja, na jednom je bilo da si ozenjen, a ja cu cim dodjem s kadeture uplatiti clanarinu to ce mi biti prvo sto cu uraditi! Bilo bi lijepo od tebe kad bih napisao stvarni čin koji imas na brodu. Moje osobno misljenje o tebi je: Ozenjen si (procitao sam na jednom tvom postu), navodno odradjivas kadeturu, a ja mislim da imas bar od 27-33 godine i da imas veliko iskustvo na brodu, jer sam citao neke tvoje postove i vidio sam da puno toga znas(kako o brodu tako i o zakonu pogotovo ono o porezu niti jedan pravnik ne bi se postidio tvojih objasnjenja) a nevjerujem da jedan srednjoskolac zna tako puno, njih zanimaju neke druge stvari a o tome ne bih sad na forumu,a ne vjerujem ti to kad kazes da ides u skolu jer srednjoskolci u srednjoj pomorskoj nemaju pojma o brodu, ja mislim da si ti davno zavrsio skolu!
    Nista se ti ne brini!!!!

Puno nas, a ako ne ne svi mi u ovoj struci smo imali uspona i padova u nasim karijerama.
    Bar ti ja mogu potvrdid da je bilo perioda u zivotu kad mi je stoja dolara parila ko jedna kuna.
    A bilo je i momenata kad je tih istih 100 dolara bilo vece od nego kuca.

To nek te ne brine.
    Kad budes moga uplatit clanarinu, uplatit ces i uvik ces bit dobro dosa.
    Niko te nece radi toga krivo gledat.
    Mi smo odi da se pomognemo, ujedinimo i izborimo za svoja prava.

Bar ja to tako vidim

Aj mirno ti more bilo

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

@Gonzo

Rossonero
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od gonzo Vidi poruku
    Nista se ti ne brini!!!!

Puno nas, a ako ne ne svi mi u ovoj struci smo imali uspona i padova u nasim karijerama.
    Bar ti ja mogu potvrdid da je bilo perioda u zivotu kad mi je stoja dolara parila ko jedna kuna.
    A bilo je i momenata kad je tih istih 100 dolara bilo vece od nego kuca.

To nek te ne brine.
    Kad budes moga uplatit clanarinu, uplatit ces i uvik ces bit dobro dosa.
    Niko te nece radi toga krivo gledat.
    Mi smo odi da se pomognemo, ujedinimo i izborimo za svoja prava.

Bar ja to tako vidim

Aj mirno ti more bilo
    Hvala ti puno kolega na razumijevanju, iz tvojeg komentara se vidi da si dobar covjek, takve ljude cijenim, kad netko da potporu, a ne odmah napada i omalovazava!

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

@wolf11
    Ja sam mislio na ono sto si napisao 21.04. "to je ziva istina Frenkie, imam rodbine na brodu pa zato sam ovako upucen!"
    Sto se tice aerodroma to si mi posla na PM.Zaj mi je sad sta sam obrisa.Glede clanarine vjerovat cu ako napises i prezentiras izjavu ovjerenu u javnog biljeznika slijedeceg sadrzaja: "Ja wolf11 ovom izjavom pri zdravoj svijesti izjavljujem da cu nakon obavljene kadeture uplatit clanarinu UPH-e cak i ako se predomislim i shvatim da posao pomorca nije ono sto ja zelim radit nakon obavljanja iste u svom buducem zivotu"
    Sto se tice slike svi mi govore da jako slicimo i cesto imam problema u vezi toga jer me zamijene po aerodromima.Srica od kada se Kiki primirio u Ateni i na snazi nema ni jedna tjeralica lakse disem da ti budem iskren.
    Kao i obicno bez obzira na razlike u stajalistima stojim ti na raspolaganju kao i svima drugima.I love this game.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 05-13-2009 at 11:29 PM

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

MOlim da se vratimo na temu da nebi ja zakljucava .
    Ipak ovo mije ode konoba nego thrread Udruga.

Hvala na razumjevanju
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Kolega Gonzo je rekao ono sa cime se vecina nas koji "nesto pokusavamo poduzeti" na sto vecoj masovnosti oko Udruge, susrecemo skoro svaki dan i NIJE NAM LAKO ali se ne predajemo i idemo dalje......mi cemo nas dio oko prosvjeda i Udruge uciniti a svi oni koji sumnjaju u nas i nase namjere bolje neka se i ne prikljucuju jer ako smo do sada mogli bez njih,moci cemo i u buduce jer MI CEMO OVO SVI SKUPA IZGURATI a na karju se MRTVI BROJE!!! Pozdrav i zivili

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

JA opomenia vi neslusate ja brisem postove sve koje nisu u temi. Jebiga pa nemozemo se ponasati ka dica. Kako je lipo Casper otvoria svoj thread i tamo pise sta oce. Vama to niko ne brani ali necemo sad kakiti po svim threadovima.

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    JA opomenia vi neslusate ja brisem postove sve koje nisu u temi. Jebiga pa nemozemo se ponasati ka dica. Kako je lipo Casper otvoria svoj thread i tamo pise sta oce. Vama to niko ne brani ali necemo sad kakiti po svim threadovima.
    @Dalmos
    Hvala stari, legenda si, kad bi svi mislili ko nas nekolicina tu na forumu.
    Glede ovog Threada, cujte, ja dnevno dobivam nekoliko mailova i poceo sam cak dobivati i Tel.pozive (iako neznam kako su pojedinci dobili moj pravi broj Moba?) na temu svog Threada a glede VROON-a, apsolutno me boli jedna stvar oce li neko uplatiti ili nece, ja jesam, iako sam imao velikih izdataka i prosle godine sam 9 mjeseci bio doma bez zarade, 100 dolara mi nije nista, ali vise vrijedi po ure na ovon forumu nego tih je.... 100 dolara na godinu, ja svima koji mi jave na PM ili me zovu na Telefon odgovaram iskreno i precizno, ne znajuci dali su ti ljudi uplatili clanarinu ili nisu, zamislite kakav bi ja to covik bio kad bi svima koji me traze za pomoc rekao, jesi uplatija clanarinu? Nisam, e onda nista od pomoci, pa tako bi se izjednacija sa Brazodurrom, Sanaderom, Dolinsekom, Stevanom i ostalima u njihovoj bransi, ma nemojte se opterecivat jeli ko uplatija ili nije, ako nista od ovog ne bude, novac ce ici onima kojima je potreban, opet sam pomoga, na ovaj ili onaj nacin, a svi koji ne misle ovako ka nas nekolicina, nek se srame, i ovim putem ih prozivam i nazivam, ABORTUSOM nas Pomoraca, pa nek si zabiju u After peak tih 100 dolara
    S postovanjem,
    Casper

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

lipo receno

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

@casper2005
    Bravo stari prcim ti 100 dolara. Razgovaram sa ljudima za koje znam da su prevareni za desetke tisuca erla.I oni su sumnjicavi na 100 dolara.Ja nemam zivaca uopce ljude uvjeravat zasto je taj novac niti cu. Ako ce uplatit neka uplati.Ljudi koji me znaju oko toga nece ni postavljat pitanja.Znaju kako operiram i ko sam i sta sam.Pored toga za slijedecu godinu predlazem clanarinu od 1000 dolara.Evo i objasnjenja.Koliko sam vidija aktivni clanovi imaju jako puno ideja(kvalitetnih ideja) i ne vidim razloga zasto bi mi svoje planove i korake javno prezentirali. Udruga pomoraca ce bit elitisticka udruga jer biti pomorac je elitno zvanje(bar ga ja tako dozivljavam).Ne dam na sebe i imam jako visoko misljenje o sebi. Ponovno zasto 1000 dolara? Upravo iz elitistickih razloga.Ako oces bit clan bajkerskog kluba clanarina je veca od tih pisljivih 100 dolara i postoji vrijeme prilagodbe gdje oni gledaju da li si ti ono sto oni zele u tom klubu. Trazit cu da se mi izdignemo na tu razinu. Za to sam da se svak ne moze uclanit u udrugu.Treba provjerit prethodno reference buduceg clana. Ne zelim da mi idemo okolo i molimo da se ljudi uclane. Treba imat obrnuti pristup.Kako svi ovdje koji me iti malo poznaju znaju da uvik plivam suprotno od kurenta od tu i ova ideja. Necemo vise nikoga uvjeravat zasto da se uclani.Pa sve su to odrasle punoljetne osobe koje imaju glavu i sivu masu izmedju usiju.Oni bi trebali znati zasto se zele uclanit,a mi cemo procjenit da li doprinos koji taj clan donosi svojim ulaskom u udrugu zadovoljava kriterije UPH. AKo ne samo uclanjenje nece bit moguce. Radi se o tome da cu radje bit u udruzi sa 5 kvalitetnih clanova nego 12000 ovaca.Da sam htio bit sa ovcama onda bi se ime razlikovalo u jednom slovu neka se nitko ne nadje uvrijedjen.
    Suae quisque fortunae faber est ili ti ga svak je kovac svoje srece.
    Posljednje uređivanje od Frankie : 05-16-2009 at 04:18 AM

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    @casper2005
    Bravo stari prcim ti 100 dolara. Razgovaram sa ljudima za koje znam da su prevareni za desetke tisuca erla.I oni su sumnjicavi na 100 dolara.Ja nemam zivaca uopce ljude uvjeravat zasto je taj novac niti cu. Ako ce uplatit neka uplati.Ljudi koji me znaju oko toga nece ni postavljat pitanja.Znaju kako operiram i ko sam i sta sam.Pored toga za slijedecu godinu predlazem clanarinu od 1000 dolara.Evo i objasnjenja.Koliko sam vidija aktivni clanovi imaju jako puno ideja(kvalitetnih ideja) i ne vidim razloga zasto bi mi svoje planove i korake javno prezentirali. Udruga pomoraca ce bit elitisticka udruga jer biti pomorac je elitno zvanje(bar ga ja tako dozivljavam).Ne dam na sebe i imam jako visoko misljenje o sebi. Ponovno zasto 1000 dolara? Upravo iz elitistickih razloga.Ako oces bit clan bajkerskog kluba clanarina je veca od tih pisljivih 100 dolara i postoji vrijeme prilagodbe gdje oni gledaju da li si ti ono sto oni zele u tom klubu. Trazit cu da se mi izdignemo na tu razinu. Za to sam da se svak ne moze uclanit u udrugu.Treba provjerit prethodno reference buduceg clana. Ne zelim da mi idemo okolo i molimo da se ljudi uclane. Treba imat obrnuti pristup.Kako svi ovdje koji me iti malo poznaju znaju da uvik plivam suprotno od kurenta od tu i ova ideja. Necemo vise nikoga uvjeravat zasto da se uclani.Pa sve su to odrasle punoljetne osobe koje imaju glavu i sivu masu izmedju usiju.Oni bi trebali znati zasto se zele uclanit,a mi cemo procjenit da li doprinos koji taj clan donosi svojim ulaskom u udrugu zadovoljava kriterije UPH. AKo ne samo uclanjenje nece bit moguce. Radi se o tome da cu radje bit u udruzi sa 5 kvalitetnih clanova nego 12000 ovaca.Da sam htio bit sa ovcama onda bi se ime razlikovalo u jednom slovu neka se nitko ne nadje uvrijedjen.
    Suae quisque fortunae faber est ili ti ga svak je kovac svoje srece.
    UPH je krenula silno i tim koracima ce i nastaviti jer svi imamo para za zivot i ne zivimo od ovoga. Bicemo ako bog da udruga u kojoj ces biti ponosni clan te ces biti zasticen kao mrki medvjed tila to nasa drzava nama dati ili ne. Mi cemo svojim radom i novcem sebi to osigurati na nacin da se udruzimo s evropskim udrugama koje brinu za svoje pomorce. PA ko voli nek izvoli.
    Nadam se da se slazete

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •