Evo, cijenjena drzava ima konacno priliku, ako nikakvu drukciju, onda barem moralnu obavezu naci nacina da pomogne kolegi koji je otet ovih dana.
Kako smo sada svi u sustavu, pa tako i kolega, neka sada drzava pokaze kakve nama korsiti od svega toga sto nam prodaju. Neka sada pokazu ono sto su mudro uspjeli izbjeci u slucaju Laptalo, Sirius Star, Slucaju dvojice kolega koji su prekjucer doputovali iz Paname itd. Uostalom, od neki dan smo u NATO-o pa neka su usput i gradjanima na primjeru jednog poreznog obveznika pokaze sto sto svi mi imamo od NATO-a.
Sto se Udruge tice, opcenito prezirem koristenje tudje nevolje za vlastitu promociju ali mislim da je ovo dobra sansa i prva konkretna prilika da Udruga izadje u javnost, da se Vladi pokazu zubi i da kolegama pomorcima pokazemo smisao osnivanja Udruge. U biti, da napravimo ono sto SPH odavno ne radi iako su za to placeni. Dakle, sansa je tu i mislim da je najmanje sto se moze napraviti da se preko medija prozovu nadlezni. Zato smo tu, zar ne?

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom
,oni kao da su dnevna ??tampa pa samo izvje??tavaju o događaju koji su vjerovatno negdje prepisali,a akcija drugovi ?gdje je akcija????????