Bok kolege, evo mene opet ovaj put zbog prosvjeda!
Sam prosvjed koji je organizirala UPH pod vodstvom Dalmosa je dobra stvar, ali mislim da nece imati velikog ucinka, mozda cemo skrenuti pozornost na sebe, ali da ce se nesto promjenit nece. Jer dojucerasnje komunjare koje sjede u saboru njima treba netko tko ce financirati njihove bmw-ove, satove,stanove itd., a tu smo mi pomorci "krava muzara" koja nikad ne presusuje. Sto treba napraviti? Treba novce povlaciti iz nasih banaka i otvarati racune vani (Svicarska, Njemacka, Italija itd.) i prijavljivat prebivaliste u susjedstvu. Ja sam jos na fakultetu, ali uskoro cu diplomirati i postati pomorac kao i vi i zanima me sve sto udruga i kolege u njoj rade i podrzati cu svaku ideju i sve sto UPH organizira! Jer moramo biti svi za jednoga i jedan za sve i pomagati jedni druge jer nam nitko nece pomoci ako ne pomognemo sami sebi! Da ne duljim; jednostavno moramo biti radikalniji i agilniji, treba ici u ZG u Sabor i tamo napraviti nered jer nas SPH nece nista ucinit samo nam ma?žu oci kao sto je to bio slucaj kao i dosad, ne smijemo politicarima dopustiti da nas preduhitre i zajebu. Eto toliko od mene
Pozdrav![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom

@ Frankie