Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/67
    Rossonero
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno u vezi prosvjeda

Bok kolege, evo mene opet ovaj put zbog prosvjeda!
    Sam prosvjed koji je organizirala UPH pod vodstvom Dalmosa je dobra stvar, ali mislim da nece imati velikog ucinka, mozda cemo skrenuti pozornost na sebe, ali da ce se nesto promjenit nece. Jer dojucerasnje komunjare koje sjede u saboru njima treba netko tko ce financirati njihove bmw-ove, satove,stanove itd., a tu smo mi pomorci "krava muzara" koja nikad ne presusuje. Sto treba napraviti? Treba novce povlaciti iz nasih banaka i otvarati racune vani (Svicarska, Njemacka, Italija itd.) i prijavljivat prebivaliste u susjedstvu. Ja sam jos na fakultetu, ali uskoro cu diplomirati i postati pomorac kao i vi i zanima me sve sto udruga i kolege u njoj rade i podrzati cu svaku ideju i sve sto UPH organizira! Jer moramo biti svi za jednoga i jedan za sve i pomagati jedni druge jer nam nitko nece pomoci ako ne pomognemo sami sebi! Da ne duljim; jednostavno moramo biti radikalniji i agilniji, treba ici u ZG u Sabor i tamo napraviti nered jer nas SPH nece nista ucinit samo nam ma?žu oci kao sto je to bio slucaj kao i dosad, ne smijemo politicarima dopustiti da nas preduhitre i zajebu. Eto toliko od mene
    Pozdrav

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

step by step my friend.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

@wolf11
    pozdrav
    Dobro da si se javija.Sve sta pises je vec raspravljano na stranicama.Neke stvari sta pises se krse sa zakonima RH(racun u stranoj banci).Lova van akcija je na djelu.Slijedi prosvjed a onda cemo vidit za dalje.Ima tu jos puno opcija.Razglasi po faxu za prosvjed i pomorac.net jer pretpostavljam da vam je ovo buduci kruh pa vas se ovo direktno tice.Od necega moramo pocet a mislim da za sada sve ide u pravom smjeru i solidnom brzinom.

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    @wolf11
    pozdrav
    Dobro da si se javija.Sve sta pises je vec raspravljano na stranicama.Neke stvari sta pises se krse sa zakonima RH(racun u stranoj banci).Lova van akcija je na djelu.Slijedi prosvjed a onda cemo vidit za dalje.Ima tu jos puno opcija.Razglasi po faxu za prosvjed i pomorac.net jer pretpostavljam da vam je ovo buduci kruh pa vas se ovo direktno tice.Od necega moramo pocet a mislim da za sada sve ide u pravom smjeru i solidnom brzinom.
    @wolf11
    evo kolega Frankie ti je sve lipo objasnija Razglasi po faxu za prosvjed i pomorac.net jer pretpostavljam da vam je ovo buduci kruh a ja cu nadodati da ce te prije nego sta se okrenete i vi biti u istoj "kaseti brokava" i zato POD RUKU SA NAMA!!!

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od pancho Vidi poruku
    @wolf11
    evo kolega Frankie ti je sve lipo objasnija Razglasi po faxu za prosvjed i pomorac.net jer pretpostavljam da vam je ovo buduci kruh a ja cu nadodati da ce te prije nego sta se okrenete i vi biti u istoj "kaseti brokava" i zato POD RUKU SA NAMA!!!
    Slazem se potpuno sa vama.Triba informirat sve studente i đake pomorskih skola i fakulteta da svojom nazocnoscu podupru prosvjed da vide oni tamo da se i mladi buduci pomorski kadar ne slaze sa njihovom politikom prema pomorcima. Vidili smo kako svi studenti mogu javnim prosvjedom promjeniti uvjete u vezi skolstva jer ih boli kada se mlada inteligencija digne i prosvjeduje jer to odjekuje svugdi i svitu.
    Zato pozivam sve mlade i buduce pomorce da nas podrze 01.07. na rivi ako to ne mogu iz financijskih razloga ako triba mislim da bi se tu naslo mnogo istomisljenika koji ce iz svoga đepa izdvojit potreban novac da se organizira prijevoz za njih a ja među prvima.

Banned
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    Splitska Plovidba

Početno

al hrvatska ima svoje banke????

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Radice se plakati za skole ali pomalo sad imamo vaznijih prioriteta. Ali dobro je da je sve vise skolaraca
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

sparky deltaforce avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    Fort Bragg

Početno

Citiraj Prvotno napisano od wolf11 Vidi poruku
    Bok kolege, evo mene opet ovaj put zbog prosvjeda!
    Sam prosvjed koji je organizirala UPH pod vodstvom Dalmosa je dobra stvar, ali mislim da nece imati velikog ucinka, mozda cemo skrenuti pozornost na sebe, ali da ce se nesto promjenit nece. Jer dojucerasnje komunjare koje sjede u saboru njima treba netko tko ce financirati njihove bmw-ove, satove,stanove itd., a tu smo mi pomorci "krava muzara" koja nikad ne presusuje. Sto treba napraviti? Treba novce povlaciti iz nasih banaka i otvarati racune vani (Svicarska, Njemacka, Italija itd.) i prijavljivat prebivaliste u susjedstvu. Ja sam jos na fakultetu, ali uskoro cu diplomirati i postati pomorac kao i vi i zanima me sve sto udruga i kolege u njoj rade i podrzati cu svaku ideju i sve sto UPH organizira! Jer moramo biti svi za jednoga i jedan za sve i pomagati jedni druge jer nam nitko nece pomoci ako ne pomognemo sami sebi! Da ne duljim; jednostavno moramo biti radikalniji i agilniji, treba ici u ZG u Sabor i tamo napraviti nered jer nas SPH nece nista ucinit samo nam ma?žu oci kao sto je to bio slucaj kao i dosad, ne smijemo politicarima dopustiti da nas preduhitre i zajebu. Eto toliko od mene
    Pozdrav
    Sine samo se ti javi na obuku!

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

ma kokolo ode su ti sve dica sa ulicnim fakultetom,a ako nisu prosli ulicni fax onda su bivsi specijalci. Znas da me ponekad straj da ne precjenim svoje mogucnosti kad se sretnem sa takvima.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

opa,evo jedan za UPH gerilu

e,i wolf,ja san tamo u 7,doleti

pricacemo
    Posljednje uređivanje od Propuh : 06-30-2009 at 11:19 PM

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    @wolf11
    pozdrav
    Frankie,moja firma je prikrsila hrvatski zakon u moje ime(mene su tek obavjestili kad su mi urucili karticu jedne americke banke jos davne 2000god.ja sam im proba objasnit da je to protiv zakona u HR,ali nisu tili ni cut pa mi postotak prihoda koji im ja recem salju tamo,inace kartica funkcionira na svim bankomatima u Splitu.Posto nisam detaljno upoznat sa zakonima,neznam jeli se lova koja je u HR nesmi iznosit van ili se tu konta i ona koja nikad ni ne dodje u HR.BTW cesto citam po novinama da neki nasi "poduzetnici"imaju racune u Lichtenstainu,pa ne znam sta je sa tim?

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od cruise line Vidi poruku
    Frankie,moja firma je prikrsila hrvatski zakon u moje ime(mene su tek obavjestili kad su mi urucili karticu jedne americke banke jos davne 2000god.ja sam im proba objasnit da je to protiv zakona u HR,ali nisu tili ni cut pa mi postotak prihoda koji im ja recem salju tamo,inace kartica funkcionira na svim bankomatima u Splitu.Posto nisam detaljno upoznat sa zakonima,neznam jeli se lova koja je u HR nesmi iznosit van ili se tu konta i ona koja nikad ni ne dodje u HR.BTW cesto citam po novinama da neki nasi "poduzetnici"imaju racune u Lichtenstainu,pa ne znam sta je sa tim?
    Meni je ta najdra?ža kartica

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

evo za nevjerne tome,alive and kicking,pijen caffe i spreman se okrenit kljuc i krenit

sta je ovo,svi spavaju jos,di ste

ali kvasina pomaze
    Posljednje uređivanje od Propuh : 07-01-2009 at 05:03 PM

na rvacki Gringo Green-go avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vroon Offshore

Početno

Evo ja baš grgoljan grlo u kvasini,nešto me grebe ,a tribat će danas!
    Tko drugome jamu kopa,dvi sriće grabi

Son Gli Amici Molto Rari , Quando Non Si Ha Danari - hrvatska aktualna

na rvacki Gringo Green-go avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vroon Offshore

Početno

i prst soli
    Tko drugome jamu kopa,dvi sriće grabi

Son Gli Amici Molto Rari , Quando Non Si Ha Danari - hrvatska aktualna

sparky deltaforce avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    Fort Bragg

Početno

@ Frankie
    ma bit će da nisi bio na wc otkad si se ukrca, pa si pun sebe, a i vidi ti se po slici na Avataru

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

@deltaforce
    Pozdrav i tebi druze.Sta si upravo sletija s Marsa????

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

wolf11,na raport,zasto te nije bilo na prosvjedu

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

ajme meni kad mu mentor za ovo sazna!
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •