Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/60

Tema: Vazno

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno Vazno

Dragi clanovi udruge ( u nastajanju) i vi koji to zelite postati. danas sam pridigao statut koji jos triba po malo obraditi i mislim da cemo u subotu na sastanku zakljuciti jos neke pojedinosti ali najvaznije je da vam moram reci da se udruga nemoze zvati pomorac.net jer nije dozvoljeno da se u imenu udruge nalazi strana rijec (net) i nije dozvoljeno da se udruga zove po web domeni. Stoga san jutros dok san bija u zupaniji morao odrediti drugo ime. Posto u hrvatskoj postoji 40 i nesto udruga za pomorce i svi imaju razlicito ime ja san nasao ime za nasu s kojom cete se nadam se svi sloziti. Ime nase udruge je sad po novome i zvanicno UDRUGA POMORACA HRVATSKE-skraceno UPH

Mislim da je ime dobro i da je cak upecatljivije nego pomorac.net ali naglasavam da je to samo ime udruge a nase idrediste je ipak web domena pomorac.net

Eto i molim vas da se izjasnite sta mislite o ovome. Sve pojedinosti cu objasniti u subotu na sastanku te ode na forumu u rubrici udruga koju vidimo samo mi iz udruge.
    Lipi pozdrav i sve najbolje
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 03-18-2009 at 05:20 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

meni je iskreno ovo drugo bolje nego pomorac net.
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

Mislin da je ime puno jače, nekako zvučnije. Sve najboje na??oj udruzi

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Ako se mene pita nemoze bolje. UPH zvuci jako dobro.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Clan Posade nitoman avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    tra?žim,tra?žim..,

Početno

prika nema greške to je prirodno ime UPH

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Početno

Koje li su to druge udruge da mi je znat.. Inace ovo novo ime je sasvim dobro.
    Kud plovi ovaj brod?

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Početno

Fala lipa.
    Kud plovi ovaj brod?

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Početno

Kako je pocelo jos ce i moja dica osnovat udrugu djece u mojoj kuci pa cu morat glumit Sanadera )
    Kud plovi ovaj brod?

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Dragi clanovi udruge ( u nastajanju) i vi koji to zelite postati. danas sam pridigao statut koji jos triba po malo obraditi i mislim da cemo u subotu na sastanku zakljuciti jos neke pojedinosti ali najvaznije je da vam moram reci da se udruga nemoze zvati pomorac.net jer nije dozvoljeno da se u imenu udruge nalazi strana rijec (net) i nije dozvoljeno da se udruga zove po web domeni. Stoga san jutros dok san bija u zupaniji morao odrediti drugo ime. Posto u hrvatskoj postoji 40 i nesto udruga za pomorce i svi imaju razlicito ime ja san nasao ime za nasu s kojom cete se nadam se svi sloziti. Ime nase udruge je sad po novome i zvanicno UDRUGA POMORACA HRVATSKE-skraceno UPH

Mislim da je ime dobro i da je cak upecatljivije nego pomorac.net ali naglasavam da je to samo ime udruge a nase idrediste je ipak web domena pomorac.net

Eto i molim vas da se izjasnite sta mislite o ovome. Sve pojedinosti cu objasniti u subotu na sastanku te ode na forumu u rubrici udruga koju vidimo samo mi iz udruge.
    Vidis da nisu zrave glave,ne moze ovo,ne moze ono,ali nije bitna forma
    nego sadrzaj.Zivija UPH(pomorac.net)

ZAJEDNO SMO JACI

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    CMA CGM

Početno .

dobro,upecatljivo!!!

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Bravo majstore. Živila UDRUGA POMORACA HRVATSKE-udruga ponosnih Hrvata.

Shore based position dxdx avatar
    Datum registracije
    May 2008
    Firma
    Udruga Pomoraca Hrvatske

Početno

Mozda ne bi bilo ludo kupit domenu uph.com i uph.hr
    da se ne bi u buducnosti netko prestavljo u nase ime.
    Dragi Bog zna koliko ce clanova brojati udruga za pet
    godina i kakva ce biti relacija UPH - Drzavna tijela.

U svakom slucaju UPH je jako dobro ime.
    ....Magna res est vocis et silentii temperamentum....

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Stari, UPH ili UPN...nije ni bitno,glavno da mi nju imamo...:O)
    ...ca smo na ovom svitu...

---- Propuh avatar
    Datum registracije
    Mar 2008

Thumbs up

"Imati neprijatelje, jasno dokazuje da imamo i zasluga!"

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Ime je prva liga, a nadam se da je i statut "cvrst" i da ce ovo bit pocetak jednog kvalitetnog druzenja ekipe koja dijeli slicne zivotne i profesionalne probleme i te iste probleme pokusava na najbolji nacin rijesit za opce dobro. Da se misecno jedan put okupimo i da budemo manje-vise redoviti u radu na netu; pa di ce nan bit kraja... Dalmos svaka ti cast; Meni je danas na Porezno i u Kapetaniji iskocila zila na celu, a ti picis po "javnim ustanovama" i slusas njihove pizdarije za Udrugu. E pa ako jos nas ulozi pola tvog truda, bit ce nesto... Nisan moga virovat da se u tri miseca vec postiglo toliko i da je shema toliko odmakla... Drago mi je i vidimo se u subotu!

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Btw, ljudi blago vam se jer mozete prisustvovat tom sastanku u subotu...to je prvo javno okupljanje (buducih) clanova Udruge....please, nazdravite u moje ime..
    ...ca smo na ovom svitu...

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Thumbs up

Citiraj Prvotno napisano od sea_st Vidi poruku
    Btw, ljudi blago vam se jer mozete prisustvovat tom sastanku u subotu...to je prvo javno okupljanje (buducih) clanova Udruge....please, nazdravite u moje ime..
    Tako je. Nazdravite u ime svih nas koji smo prisutni duhom, a odsutni tijelom!
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kolega Vidi poruku
    Ime je prva liga, a nadam se da je i statut "cvrst" i da ce ovo bit pocetak jednog kvalitetnog druzenja ekipe koja dijeli slicne zivotne i profesionalne probleme i te iste probleme pokusava na najbolji nacin rijesit za opce dobro. Da se misecno jedan put okupimo i da budemo manje-vise redoviti u radu na netu; pa di ce nan bit kraja... Dalmos svaka ti cast; Meni je danas na Porezno i u Kapetaniji iskocila zila na celu, a ti picis po "javnim ustanovama" i slusas njihove pizdarije za Udrugu. E pa ako jos nas ulozi pola tvog truda, bit ce nesto... Nisan moga virovat da se u tri miseca vec postiglo toliko i da je shema toliko odmakla... Drago mi je i vidimo se u subotu!
    Slazem se sa tobom lipi moj. Sada se vidi kako netko svim srcem ?žarko ?želi prominit ne??to a mi mu moramo pomoći koliko god moremo.Ne bi ?želija da se sve vrti oko foruma nego da i osobno mogu pomoc u bilo kojoj domeni.Sada sam trenutno na brodu i na ?žalost neću biti kući za prosvjed ali se nadam da ću uvatit vrimena osobno upoznat Dalmosa.Čovik ima karizmu koju triba slidit, pokreće mase sto je nevjerovatno za ova vrimena kad svako gleda svoje stvari.
    Ima svoj san te ga ?želi sprovesti u djelo,zato svi moramo biti jedinstveni bez obzira na opredjeljenje da izrastemo u jednu veliku udrugu čije zahtjeve će uvazavat svako na ovoj hebenoj vlasti.

xyz
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku

Bravo! Dobro je ime.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •