Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/17
    Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno Prosvjed -Kapt.Laptalo

Postovani Useri veliko mi je zadovoljstvo objaviti da san danas osobno pricao s Kapt.Kristom Laptalom koji je vec cuo za nas prosvjed te san mu u telefonskom razgovoru objasnio u par rici nas stav tj stav udruge te ovo javno okupljanje pomoraca oko portala pomorac.net.
    Zadovoljstvo mi je reci da nas Kapt.Kristo podupire te da san mu na mail poslao nase zahtjeve a telefonski razgovor i njegovo osobno razmisljanje cu izniti na sastanku u subotu te na nasem portalu koji samo clanovi udruge mogu citati. (ipak je on javna osoba)
    Ujedno iman njegov broj mobitela i rekao mi je da ga mogu zazvat kad god zatreba te da misli da ce nam se pridruziti. Ja san mu rekao da smo mi uz njega i da je on za nas heroj cak i ako ne bude mogao doci jer da razumimo njegovu potrebu za mirom i uzivanjem s obitelji

Jos cu se cuti s njim za par dana a ujedno imamo njega i Bana te mislim da nam vise nitko netriba jer mi smo i sami dovoljni. A i poslao sam mail predsjedniku nsppbh-a pa cemo vidit sta ce oni odgovorit.

Pozdrav i dobro mi stojte
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Bravo Dalmos...i dobro si to napisa da je on nas heroj...svaka cast..
    ...ca smo na ovom svitu...

kadet Moto1 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    na lati

Početno

to legendo samo naprid
    ca je zivot vengo fantazija

C/O El Nino avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    NYK

Početno

Je, svaka cast kapetanu Kristi, i ako ne bude moga bit s nama 1.7., bit ce s nama u mislima ka sta smo i mi bili uz njega dok je bija tamo di nije nikad triba bit!

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

@Dalmos
    Svaka čast, prijateju. Pozdrav Na??en Kapetanu Laptalu.

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Živia Dalmos! I pozdrav našemu mučeniku kapetanu Laptalu.

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Odlično Dalmoš i pozdrav barbi Laptalu.
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Početno

Svaka Cast!
    Kud plovi ovaj brod?

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Ljudi ne znam dali ste vidili danas na t-portalu ima clanak o nasih 5 pomoraca zapelih na brodu u Kopru bez place. Brod u vlasnistvu hrv. firme iz Rijeke. Napustaju brod u nedilju. Mozda bi ih trebalo bar kontaktirati u ime udruge i vidit sto se dogadja pa da vidimo dal trebaju kakvu pomoc ili podrsku, a mozda i pitat nase Ministarstvo kako to stite hrvatske pomorce. Ako nisu mogli zastiti kap. Laptala zbog nemjesanja u grcko pravosudje kako to da ne mogu poduzeti nista u korist hrvatskih pomoraca kod hrvatske firme?
    Navigati se mora ...

Clan Posade
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    doma

Početno

Veliko hvala Dalmos na trudu vidimo se u subotu

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Evo kako vidimo,mnoge zelje koje su iznesene na forumu od prije par mjeseci se pomalo ostvaruju a meni je posebno draga ova u vezi Kap.Laptala jer uz duzno postovanje svima mislim da je on sinonim sve ove nase borbe i da je njegova Golgota pokrenila mnoge da pisu na ovom forumu.....mene osobno JE!!! Zahvalit cu se jos jednom nasem Kapetanu Laptalu i bilo bi mi stvarno drago (kao i svima nama) da nam se pridruzi na skupu, iako je coviku nakon svega sigurno najpotrebniji mir jer samo on zna sto je prosao.Svakako bez obzira na njegov dolazak ili ne dolazak zaduzio bih nekoga od Dubrovacki kolega kad se izradu majice i iskaznice da se to prosljedi Kapetanu jer to je najmanje sto mozemo uciniti za njega s obzirom koliko je on ucinio za nas!!!!!! Jos za kraj bi napomenuo da MI SVI SKUPA OVDE POZIVAMO IZ SVEG SRCA KAPETANA LAPTALA, NE IZ RAZLOGA DA BI SE SLIKALI SA NJIM ILI RADILI SEBI SAMOREKLAMU NEGO ZATO STO SMO LJUDI OD MORA I DJELIMO SLICNE SUDBINE......KAPETANE ZIVILI 100 GODINA I DOBRO NAM DOSLI U SPLIT 01.07.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

KApetan Laptalo ce dobiti Majicu i iskaznicu ( ako je zeli a u razgovoru s menom san zakljucia da zeli) te cemo mu to uruciti i proglasiti ga pocasnim clanom nase Udruge na prosvjedu 1.7.2009
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade nitoman avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    tra?žim,tra?žim..,

Početno

Dalmoš svaka čast

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Svaka čast za tu ideju

Clan Posade jakeld avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    CMA CGM

Početno

dalmos svaka cast
    veliki pozdrav nasoj legendi kap. laptalu

p.s.
    ne mozete vjerovati da sam upoznao covjeka i kapetana ovdi na brodu koji nije virova da je kap. laptalo nevin,
    go..no jedno zabarsko, to mogu samo oni....

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

A ko će drugi pa sa njima da idemo u uniju.........uf uf uf živila Švicarska

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Danas na t-portalu vijest da ce se radi recesije zatvarat veleposlanstva koja slabo rade i gdje postoji malo potrebe za njima. Predlazem ministru da zatvori ono u Grckoj s obzirom na to koliko su oni napravili za kap. Laptala. Kapetane zivili, svi koji navigaju bili su uz Vas a za one koji su vjerovali u Vasu krivnju i one koji govore da je nama pomorcima lako (ukljucujuci i gosp. I.Z. Cicka) porucujem da u svjetskom pomorstvu nedostaje ljudi pa neka pokusaju zaradit solde onako kako ih mi zaradjujemo.
    Navigati se mora ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •