Postovani Useri veliko mi je zadovoljstvo objaviti da san danas osobno pricao s Kapt.Kristom Laptalom koji je vec cuo za nas prosvjed te san mu u telefonskom razgovoru objasnio u par rici nas stav tj stav udruge te ovo javno okupljanje pomoraca oko portala pomorac.net.
Zadovoljstvo mi je reci da nas Kapt.Kristo podupire te da san mu na mail poslao nase zahtjeve a telefonski razgovor i njegovo osobno razmisljanje cu izniti na sastanku u subotu te na nasem portalu koji samo clanovi udruge mogu citati. (ipak je on javna osoba)
Ujedno iman njegov broj mobitela i rekao mi je da ga mogu zazvat kad god zatreba te da misli da ce nam se pridruziti. Ja san mu rekao da smo mi uz njega i da je on za nas heroj cak i ako ne bude mogao doci jer da razumimo njegovu potrebu za mirom i uzivanjem s obitelji
Jos cu se cuti s njim za par dana a ujedno imamo njega i Bana te mislim da nam vise nitko netriba jer mi smo i sami dovoljni. A i poslao sam mail predsjedniku nsppbh-a pa cemo vidit sta ce oni odgovorit.
Pozdrav i dobro mi stojte

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom