Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/53
    Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno Osnivanje udruge-stranke pomoraca

Evo malo je i moja malenkost razmi??ljala iako će neki reć da me lamarin odavno uzeja.
    Neznam točno koliko nam triba potpisa da bi legitimno mogli osnovat udrugu-stranku ,mislim da bi to mogli sakupit u vrlo kratkom vrimenu.Sljedeći potez bi bio da se kandidiramo na izborima te u ??to većem broju da izađemo na izbore i damo potporu na??oj udrugi da uspijemo ući u sabor.Tek tada mo?žemo ući u borbu za svoja prava. Znajte da nas ima puno ne samo na??ih pomoraca koji imaju pravo glasa nego i njihovih familija kao i bli?že rodbine koji znaju kako nam je i podr?žavaju nas u svakom smislu. E lipi moji to nije vi??e samo 30000 tisuća registriranih Hrvatskim pomoraca koji bi dali glas nego mo?žda i 100 000 tisuća glasova.
    Pa neka draga gospoda iz vlade vide da nismo samo ??aka jada nego budućnost koja im vrlo skoro kuca na saborska vrata,samo ??to ćemo onda imati sva legitimna prava da vodimo pravnu borbu protiv birokracije -parazita ljudskog roda.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Polako tek osnivamo udrugu.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Thumbs up

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    ..a isto mi nekako lipo zvuci "Stranka Pomoraca"
    Dalmosa za predsjednika

2/Off.
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

da buden iskren nesviđa mi se ta ideja o stranci i saboru. za udrugu san sto posto al sta ce nama politika. mi bi eventualno i mogli imat jednog zastupnika al ito veoma tesko pa za koja bi se to prava on moga izborit, to mi slici na stranku umirovljenika dat ce ti nesto al ti moras glasat za sve druge kurvanjske zakone , ka bit u nekoj koaliciji. A i brojka od sto tisuca je po meni nerealna to se prvo rastrka na sve izborne jedinice a i po toj logici bi u nas stalno penzijoneri bili na vlasti njih je oko milijun.

Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ton84 Vidi poruku
    da buden iskren nesviđa mi se ta ideja o stranci i saboru. za udrugu san sto posto al sta ce nama politika. mi bi eventualno i mogli imat jednog zastupnika al ito veoma tesko pa za koja bi se to prava on moga izborit, to mi slici na stranku umirovljenika dat ce ti nesto al ti moras glasat za sve druge kurvanjske zakone , ka bit u nekoj koaliciji. A i brojka od sto tisuca je po meni nerealna to se prvo rastrka na sve izborne jedinice a i po toj logici bi u nas stalno penzijoneri bili na vlasti njih je oko milijun.
    Lipi moj ne bi to tribalo biti tako jer onaj koji nas bude zastupa triba i slu??ati glas pomoraca i konzultirati se sa nama je li to triba usvojit ili ne.
    To bi mu tribala biti čast kada ti ljudi daju svoje ?živote u ruke i viruju u tebe.

Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Sla?žem se lipi moj.Mo?žda sam malo revolucionarno nastrojem jer kada je tribalo ?život dati za lipu na??u dragovoljno sam i??a na prve linije jer volim ovu na??u lipu Hrvatsku ali mi se gade pojedinci u njoj.Da ne radim ovo ??to radim mo?žda bi i ja bolova od PTSPa.Ali mi se gadi kad vidim nemoralne ljude intelektualne masturbante kako se slade tuđim trudima.
    Je sla?žem se triba polako ali se bojim da neću imat vrimena da do?živim to.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kotlar Vidi poruku
    Slažem se lipi moj.Možda sam malo revolucionarno nastrojem jer kada je tribalo život dati za lipu našu dragovoljno sam iša na prve linije jer volim ovu našu lipu Hrvatsku ali mi se gade pojedinci u njoj.Da ne radim ovo što radim možda bi i ja bolova od PTSPa.Ali mi se gadi kad vidim nemoralne ljude intelektualne masturbante kako se slade tuđim trudima.
    Je slažem se triba polako ali se bojim da neću imat vrimena da doživim to.
    Nemoj stari tako pisat da nes doziviti. Mi cemo to polako ali sigurno srediti. Sigurno necemo cekati 19 godina
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 03-15-2009 at 10:13 AM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Dobro jutro,
    bas mi je nesto palo napamet,mi imamo sta oni oce,a oni imaju sta mi
    ocemo.
    Mi imamo lovu a oni pisu pravila.
    Bili bi jedina udruga koja ne pita lovu nego je nudi.
    Ekonomska snaga udruzenih pomoraca je veca i od keruma i od todorica i od...
    Omogucite nam da ulazemo u projekte a banku koja bi pratila udrugu koja svaki misec u banku donosi hrpe zive love bi lako nasli.
    Kako su se ljudi koji su bili bez gaca obogatili.Kupovali sve bez kesa.
    Jos je ostalo hotela, odmaralista a i drugih projekata za zaposlit ljude
    Drzava bi dobila radna mjesta,mi bi za lovu koju ulazemo trebali dobiti maximalno pojednostavljene procedure i poseban ured pri ministarstvu pomorstva koji bi sredjiva sve papire sa drugim ministarstvima.
    Normalno da bi sve to radili ljudi koji su skolovani za to, a svaki pojedinac
    bi imao iz svih tih poslova udjele zarade razmjerne koliko je ulozio fond pomoraca osnovan pri banci.Zamislite 500 ili 1000 pomoraca sa po 10,20,30,40,100,200 iljada eura koliko je to potencjalnih radnih mista,a koliko potencjalne love drzavi,a i nama zarade na nas kapital.
    Drzava bi dobila gomilu love od poreza a ne da nas ovako sitno dzepare,ko mali misevi i ostanu bez svega.
    Mi kao populacija pomoraca raspolazemo kapitalom a neka nam oni omoguce da ga ulozimo na dobrobit svih.
    Evo mi im imamo sta ponudit,a ne da trazu lovu za nista.
    U boljoj smo poziciji od njih,i imamo sta ponudit u zamjenu za rjesavanje
    nasih problema.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

realne sanse za takvo nesto nikakve s obziroma na postojeci izborni zakon i broj pomoraca koji su podijeljeni u previse zupanija.Vise sanse ima stranka zelenih
    @cruise line
    Omogucit ce ti oni da ulazes,ali znas kako sekaze svake je ulaganje rizicno a znajuci ove nase genijalce siguran sam da profita vidija ne bi nego ako bi izvuka svoju lovu na kraju bija bi sretan.Pored toga vecina ovdje zastupa politiku "Lova van" tako da se sad ovo pored svega gore navedenog kosi sa ovom nasom akcijom.
    Da ti nisi mozda saboter druze???
    Druga stvar narod u nijednoj zemlji nije duzan nista nudit i predlagat vec je za to zaduzena Vlada.Na kraju krajeva masno su placeni za to.Doduse ova Vlada samo radi kontra nas.

xyz
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Evo malo je i moja malenkost razmi??ljala iako će neki reć da me lamarin odavno uzeja.
    Neznam točno koliko nam triba potpisa da bi legitimno mogli osnovat udrugu-stranku ,mislim da bi to mogli sakupit u vrlo kratkom vrimenu.Sljedeći potez bi bio da se kandidiramo na izborima te u ??to većem broju da izađemo na izbore i damo potporu na??oj udrugi da uspijemo ući u sabor.Tek tada mo?žemo ući u borbu za svoja prava. Znajte da nas ima puno ne samo na??ih pomoraca koji imaju pravo glasa nego i njihovih familija kao i bli?že rodbine koji znaju kako nam je i podr?žavaju nas u svakom smislu. E lipi moji to nije vi??e samo 30000 tisuća registriranih Hrvatskim pomoraca koji bi dali glas nego mo?žda i 100 000 tisuća glasova.
    Pa neka draga gospoda iz vlade vide da nismo samo ??aka jada nego budućnost koja im vrlo skoro kuca na saborska vrata,samo ??to ćemo onda imati sva legitimna prava da vodimo pravnu borbu protiv birokracije -parazita ljudskog roda.
    Nema ti od toga nista, cim ides u politiku.
    I da mi imamo saborskog zastupnika, brzo bi taj pokleka pred ponudom "koju nije moga odbit" i ode sve u k....

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    realne sanse za takvo nesto nikakve s obziroma na postojeci izborni zakon i broj pomoraca koji su podijeljeni u previse zupanija.Vise sanse ima stranka zelenih
    @cruise line
    Omogucit ce ti oni da ulazes,ali znas kako sekaze svake je ulaganje rizicno a znajuci ove nase genijalce siguran sam da profita vidija ne bi nego ako bi izvuka svoju lovu na kraju bija bi sretan.Pored toga vecina ovdje zastupa politiku "Lova van" tako da se sad ovo pored svega gore navedenog kosi sa ovom nasom akcijom.
    Da ti nisi mozda saboter druze???
    Druga stvar narod u nijednoj zemlji nije duzan nista nudit i predlagat vec je za to zaduzena Vlada.Na kraju krajeva masno su placeni za to.Doduse ova Vlada samo radi kontra nas.
    Frankie vidim da si destruktivno raspolozen,
    Akcija je za pocetak Lova van,ali u nastavku moze ic i drugacije ovisi jesu
    li politicari spremni za razgovarat.
    Udruga moze i mora sa kapitalom kojim kojim raspolazu potencjalni clanovi
    bit relevantan sugovornik vlasti.
    Alternative postoje samo triba razmisljat o njima,a ne odma odbacivat i ljude
    nazivat saboterima ili petom kolonom.Tvoj post zvuci vise saboterski.
    Udruga(narod)nije duzan nista predlagat ali zasto ne,pogotovo kad se radi o ekonomski mocnoj grupi ljudi.Malo promuckat glavom pa ces vidit ideja.

ZAJEDNO SMO JACI
    pa da vidis ideja.

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Svatko ima pravo na svoje misljenje o ovoj ili bilo kojoj drugoj temi ali moje osobno je da ipak "letimo pred rudu" Ja mislim da je za sve nase aktivnosti koje mislimo sprovesti u djelo i s obzirom na profesiju kojom se bavimo Udruga jedino i pravo rjesenje.Mislim da smo malo vise poletili i da bi se trebali spustiti na zemlju jer Udruga jos nije niti zazivila a mi ves pricamo o nekoj stranci i izborima??? za mene ipak malo previse.Koncetrirajmo se na ovu Udrugu i radimo na njenome jacanju jer ako ona bude masovna,automatski ce postati i utjecajna i jaka sto je zapravo i nas cilj.Udruga je "stvar" u kojoj svi mi mozemo aktivno ucestvovati jer smo fokusirani iskljucivo na probleme koji se ticu nas a osnivanje stranke i bavljenje politikom je nesto skroz drugo, cemu mi u nikojem segmentu jos nismo dorasli.Uvijek cu prije biti za jaku Udrugu nego za stranku koja postoji samo da bi se zvala Stranka Pomoraca.Vidjet cete sada kada se Udruga ozakoni i krene se sa radom koliko ce nas tu biti i siguran sam da ce mnogi onda promjeniti misljenje u vezi stranke.Za sve sam opcije sto se ticu nasega prosperiteta i boljitka ali osnivanje stranke mi se u ovoj fazi nikako ne uklapa u te planove.....napravimo mi jaku i respektabilnu Udrugu i vec tada smo ucinili puno za nasu stvar a stranku ostavimo za neka druga vremena.

Chief Mate Hemingway avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Bourbon Offshore

Početno

Bravo Panco.

Za pocetak jaka udruga(sta jaca to bolja) i to je to....
    Hajduk zivi vjecnooooooooooo

Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od pancho Vidi poruku
    Svatko ima pravo na svoje misljenje o ovoj ili bilo kojoj drugoj temi ali moje osobno je da ipak "letimo pred rudu" Ja mislim da je za sve nase aktivnosti koje mislimo sprovesti u djelo i s obzirom na profesiju kojom se bavimo Udruga jedino i pravo rjesenje.Mislim da smo malo vise poletili i da bi se trebali spustiti na zemlju jer Udruga jos nije niti zazivila a mi ves pricamo o nekoj stranci i izborima??? za mene ipak malo previse.Koncetrirajmo se na ovu Udrugu i radimo na njenome jacanju jer ako ona bude masovna,automatski ce postati i utjecajna i jaka sto je zapravo i nas cilj.Udruga je "stvar" u kojoj svi mi mozemo aktivno ucestvovati jer smo fokusirani iskljucivo na probleme koji se ticu nas a osnivanje stranke i bavljenje politikom je nesto skroz drugo, cemu mi u nikojem segmentu jos nismo dorasli.Uvijek cu prije biti za jaku Udrugu nego za stranku koja postoji samo da bi se zvala Stranka Pomoraca.Vidjet cete sada kada se Udruga ozakoni i krene se sa radom koliko ce nas tu biti i siguran sam da ce mnogi onda promjeniti misljenje u vezi stranke.Za sve sam opcije sto se ticu nasega prosperiteta i boljitka ali osnivanje stranke mi se u ovoj fazi nikako ne uklapa u te planove.....napravimo mi jaku i respektabilnu Udrugu i vec tada smo ucinili puno za nasu stvar a stranku ostavimo za neka druga vremena.
    Sla?žem se sa tobom Pancho,sve u svoje vrime nisam ni mislio da se to more učinit priko noći.Ali isto triba imati viziju i provat prodiskutirati sve dobro i lo??e o njoj.Zato i imamo forum da se svi moru izjasnit i obrazlo?žit sve svoje ideje pa tako ideje i upite drugih foruma??a.

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Sla?žem se sa tobom Pancho,sve u svoje vrime nisam ni mislio da se to more učinit priko noći.Ali isto triba imati viziju i provat prodiskutirati sve dobro i lo??e o njoj.Zato i imamo forum da se svi moru izjasnit i obrazlo?žit sve svoje ideje pa tako ideje i upite drugih foruma??a.
    Slazem se sa tobom ali ja mislim da nam je svima sada primarni cilj "pozabaviti" se
    stvarima oko Udruge i prosvjeda a za sve daljnje aktivnosti i ideje ima vrimena....idemo step by step jer ovako odlazimo previse u sirinu i gubi se smisao svih onih postova u svezi Udruge,Prosvjeda i ostaloga.Pa sve stranke na ovome svijetu su prvo bile neke "vrsta" Udrge gradana i slicno, tako da nikad se nezna ali u ovom trenutku mislim da se moramo fokusirati samo na Udrugu.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

@cruise line
    danas ti je bija jedan interesantan gost u nediljom u dva.On kaze isto da narod nema sta predlagat.Narod je izabra vlast koja je masno placena da predlaze.
    Pored toga Udruga moze bit to sve sta ti govoris ali pogledaj malo bolje na vrh stranice koliko je ljudi dalo glas za clanarinu od 100 dolara i vise pa ces vidit koliko je tvoj prijedlog utopisticki.Sto se tice moje destrukcije ona je vise samodestrukcija jer nikada za sobom ne nosi kolateralne zrtve nego mojom destrukcijom uglavnom bivam ostecen samo ja osobno.Sva srica da ne mogu unistit onoliko koliko mogu stvorit pa unatoc svemu uvik idem naprid.
    Sto se tice saboterstva na kraju je bija smajli pa mislim da si to pogresno protumacija.Zakljucke o nekome ne donosim na temelju jednog posta.

---- Propuh avatar
    Datum registracije
    Mar 2008

Početno

@cruise line
    danas ti je bija jedan interesantan gost u nediljom u dva.On kaze isto da narod nema sta predlagat.Narod je izabra vlast koja je masno placena da predlaze.
    Pored toga Udruga moze bit to sve sta ti govoris ali pogledaj malo bolje na vrh stranice koliko je ljudi dalo glas za clanarinu od 100 dolara i vise pa ces vidit koliko je tvoj prijedlog utopisticki.Sto se tice moje destrukcije ona je vise samodestrukcija jer nikada za sobom ne nosi kolateralne zrtve nego mojom destrukcijom uglavnom bivam ostecen samo ja osobno.Sva srica da ne mogu unistit onoliko koliko mogu stvorit pa unatoc svemu uvik idem naprid.
    Sto se tice saboterstva na kraju je bija smajli pa mislim da si to pogresno protumacija.Zakljucke o nekome ne donosim na temelju jednog posta.
    Je friski domaci zrak djeluje na tebe, sve si bolji i bolji
    "Imati neprijatelje, jasno dokazuje da imamo i zasluga!"

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

@cruise line
    Ja se izvinjavam ako sam krivo protumacija mail,a sta se tice odnosa clanarine
    i osobnog kapitala potencjalnih clanova udruge koji su usto i raspolozeni da kapital aktiviraju za profitabilne projekte umisto da banke vrtu kapital razjedinjenih pomoraca te dvi stvari nemaju puno veze.
    Moze bit utopisticki,ali kapital postoji,ekonomski strucnjaci koji bi pronalazili profitabilne projekte i predlagali investicije udruzi postoje,vlada bi dobila puno
    vise nego su nam mislili peskat onako za nista(radna mista,razvojne projekte,
    puno vise platisa poreza)a i mi bi kao investitori dobili bolji povrat na kapital
    umisto da banke vrte s njim,a onda bi i vlada patnerima(udruzi)rjesavala goruce probleme vezane za nasu struku na obostrano zadovoljstvo.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

@propuh
    Osjecam ja da sam non stop pracen.Osjetim kao nekakvo drhtanje za vratom
    @cruise line
    Ma nema beda sve smo se skuzili

Barba
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Na brodu

Početno

he he Propuh vidis covik ima iste simptome ka i ja :0
    Kud plovi ovaj brod?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •