Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/50
    flores
    Guest

Početno Prosvjed i smje??taj

Dobar dan,

S obzirom da će dosta ljudi doći iz Primorsko-goranske ?županije na prosvjed ( Rijeka s okolicom...), bilo bi dobro da imamo nekakav uvid u smje??taj u Splitu, tj. vjerojatno kao i u svakom gradu, i tamo ima boljih i lo??ijih načina smje??taja, pa ovim putem apeliram na ekipu iz Splita da nam malo napi??ete ??ta bite nam preporučili u Splitu za prenoći??te, jer vjerojatno će se neki uputiti nazad u Rijeku mo?žda i istog dana, ali neki mo?žda i neće, pogotovo ljudi sa djecom. Pa mo?žda malo da se navede na stranicama nazive mogućih dobrih smje??taja.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Ja san već reka da iman apartman za 4 osobe (500 m od Lučke kapetanije) i iako će bit sezona u toku,smjestiću vas..prioritet imaju oni koji bi eventualno došli sa ženon i dicon..jel to u redu?A moga bi i doma primit koga.Treba se samo orginizirati i imati dobru volju, svak se negdi može smistit i nemora to bit Split, može i npr. Stobreč, Podstrana itd. par km od Splita a dosta jeftinije...

flores
    Guest

Početno

Svakako da nemora biti Split, bitno će biti ljudima da to bude neko mijesto u blizini, makar i pola sata od Splita, jer do Rijeke ima ipak cca 5 sati vožnje. I to za familije sa djecom je jako dobro da imaju prednost. To će se dogovarati oko smještaja sredinom šestog mjeseca vjerojatno, ali bilo bi lijepo tako da ljudi znaju di sve ima, pa se onda lako samo dogovori nekoliko dana prije.

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

@zrile
    Bravo kolega na pomoci i na ponudzenom smjestaju!!!

Sta se tice smjestaja ja mislim da tu nece biti velikih problema bez obzira sta se radi o turistickoj sezoni.Kako je rekao kolega zrile ova okolna mjesta oko Splita su dosta jeftinija i ne vjerujem da ce 01.07 svi biti puni.Ja osobno nemam apartman i zivim u stanu ali svatkome kome treba smjestaj cu pomoci koliko god mogu pa taman ja spava na podu,isprid vrata ili na teraci (i onako je lito) iako i sam ocekujem neke posjete iz drugih krajeva ali sve cemo se dogovoritit.Ma lito je i nema problema ali mi iz Splita cemo se svi potruditi da svatko dobije smjestaj kome je potreban pa bilo na ovaj ili onaj nacin.....SAMO VI DODITE JER SVI STE DOBRODOSLI!!!!!

p.s. tko bude u mene nece biti gladan,zedan i NE ISPAVAN.....Zivili

flores
    Guest

Početno

Neželim da to bude krivo shvaćeno, nemoraju to biti samo privatni smještaji, samo malo eto tako informacija. Bilo bi dobro da i drugi slijede primjer kao Panco i Zrile, pa da ljudi imaju vremene smisliti do prosvjeda što će i kuda će, a ne da se netko sjeti doći u Split, pa poslije prosvjeda da ( s obzirom da je sezona ) nema kamo, jer priznat ćete kada se dolazi iz drugog grada onda je teže naći prečice i ulice do mogućih destinacija za prenoćište ako ljudi nisu upućeni.

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Evo jos jedne ideje....ako bude previse nasih dragih gostiju iz drugih krajeva i okupiraju nama splicanima kuce,apartmane,stanove,vikendice i ostalo....ja predlazem da se mi svi splicani skupa skupimo ponovo navecer isprid kapetanije pa cemo u vricama spavati na sentadama ili njima na vratima......SVI MISLU DA MI I DALJE PROSVJEDUJEMO A MI ZAPRAVO NEMAMO DI SPAVATI!!!!! Evo dao bog da ja 01.07. spavam isprid LK!!! Intrade bi to ovako zapivale
    ....nek ti kusin bude Riva al Udrugu sine voli... Zivili

p.s. malo humora nije na odmet...nadam se

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

bravo zmaju,dojdite u nasa lipa kastela,ili na mertojak,posli noci isprid kapetanije,ljude sa dicon cemo organizirat bez problema preko nasih prijateljica iz vrtica i skola i sve stima,ja bi moga imat 2 do 4 mista ako ocistin tehniku sta je talozin u jednoj sobi vec godinama a zaj mi bacit jer volin se igrat a i zaj mi bacit,pc,konzole,usisavaci,peraci,centogradi isl,sad ste me natirali da se sredin napokon jer triba je samo impuls

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    bravo zmaju,dojdite u nasa lipa kastela,ili na mertojak,posli noci isprid kapetanije,ljude sa dicon cemo organizirat bez problema preko nasih prijateljica iz vrtica i skola i sve stima,ja bi moga imat 2 do 4 mista ako ocistin tehniku sta je talozin u jednoj sobi vec godinama a zaj mi bacit jer volin se igrat a i zaj mi bacit,pc,konzole,usisavaci,peraci,centogradi isl,sad ste me natirali da se sredin napokon jer triba je samo impuls
    Evo najbolji primjer kako forum pozitivno utjece na kucanske poslove.....i onda kad vas zena tira da se ostavite kompjutera i uvatite usisivaca vi joj samo recite da ste na forumu pomorac.net i da taman trazite inspiraciju za novo ciscenje

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ako se i zajebajes

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Nemoj mo takoder zaboraviti da je "buduci" splitski gradonacelnik Kerum najavio otvaranje hotela Marjan negdje u terminu nasega prosvjeda (cak spominje 01.07) a on se vise puta deklarirao kao "Veliki Pomorac" pa je cak i u jednom tjedniku izasla njegova slika sa kapetanskim cinovima!!! Za sve koji ne znaju hotel Marjan se nalazi cirka 500 metara udaljen od Lucke Kapetanije i po otvaranju bit ce najveci i najluksuzniji hotel u Splitu!! Posto sam gosp. Keruma vec proglasio buducim Gradonacelnikom i izreklamirao njegov hotel,nadamo se da ce i on imati sluha za nas prosvjed.......evo i njegove izjave Bez obzira ??to on tvrdio, hotel ćemo otvoriti 1. srpnja i vrpcu će presjeći gradonačelnik, a to neće biti on. tako da je sve ovo ipak "prst sudbine" jer otvaranje najveceg hotela u Splitu i nas prosvjed te eventualni problemi sa smjestajem dolazu u isto vrijeme ali kako vidite ima tu nesto!!!!

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno Pridlog smje??taja za prosvjed 01. 07. 2009

Hotel ATRIUM
    Adresa: Domovinskog rata 49a
    Po??tanski broj: 21000
    Mjesto: Split

Telefon: +385 (0)21 200 000
    Fax: +385 (0)21 200 100

E-mail / rezervacije: info@hotel-atrium.hr

Web: www.hotel-atrium.hr

Hotel GLOBO
    Adresa: Lovretska 18

Telefon: +385 (0)21 481 111
    Fax: +385 (0)21 481 118

E-mail / rezervacije: info@hotelglobo.com

Web: www.hotelglobo.com

Hotel PRESIDENT
    Adresa: Starčevićeva 1

Telefon: +385 (0)21 305 290
    Fax: +385 (0)21 305 225

E-mail / rezervacije: hotel.president@st.t-com.hr

Web: www.hotelpresident.hr

Hotel PARK
    Adresa: Hatzeov perivoj 3

Telefon: +385 (0)21 406 400
    Fax: +385 (0)21 406 401

E-mail / rezervacije: info@hotelpark-split.hr

Web: www.hotelpark-split.hr

Hotel DALMINA
    Adresa: Kopilica 5

Telefon: +385 (0)21 350 000
    Fax: +385 (0)21 350 001

E-mail / rezervacije: info@hoteldalmina.hr

Web: www.hoteldalmina.hr

Hotel JADRAN
    Adresa: Sustipanski put 23

Telefon: +385 (0)21 398 622
    Fax: +385 (0)21 398 586

E-mail / rezervacije: sales@hoteljadran.hr

Web: www.hoteljadran.hr

Hotel CONSUL
    Adresa: Tr??ćanska 34

Telefon: +385 (0)21 340 130
    Fax: +385 (0)21 340 133

E-mail / rezervacije: hotel-consul@st.t-com.hr

Web: www.hotel-consul.net

Hotel-pansion KRILO
    Adresa: Poljička cesta Krilo 27
    Po??tanski broj: 21314
    Mjesto: Krilo Jesenice

Telefon: 021 756 770
    Fax: 021 872 966
    Mobitel: 098 293 315

E-mail / rezervacije: pansion.krilo@hi.t-com.hr

Web: www.pansion-krilo.hr

Hotel MORE
    Adresa: ?*etali??te Pape Ivana Pavla 2 27/1

Telefon: +385 21/ 462 112
    Fax: +385 21 462 201

E-mail / rezervacije: hotelmore@hotelmore.hr

Web: www.hotelmore.hr

Hotel PERISTIL
    Adresa: Poljana kraljice Jelena 5

Telefon: +385 21 329 070
    Fax: +385 21 329 088

E-mail / rezervacije: hotel.peristil@email.t-com.hr

Web: www.hotelperistil.com

Hotel AS
    Adresa: Kopilica 8a

Telefon: +385 (0)21 366 100
    Fax: +385 (0)21 366 111

E-mail / rezervacije: info@hotelas-split.com

Web: www.hotelas-split.com

Hotel DUJAM
    Adresa: Velebitska 27

Telefon: +385 (0)21 538 025
    Fax: +385 (0)21 537 258

E-mail / rezervacije: info@hoteldujam.com

Web: www.hoteldujam.com

Hotel BELLEVUE
    Adresa: Bana Jelačića 2

Telefon: +385 (0)21 345 644
    Fax: +385 (0)21 362 383
    Web: www.hotel-bellevue-split

Youth Hostel SPLIT
    Adresa: Narodni trg 8

Telefon: +385 (0)21 342 877
    Fax: +385 (0)21 342 877

E-mail / rezervacije: info@splithostel.com

Web: www.splithostel.com

DUJE, PANSION, Smiljanićeva 2, TEL: (021) 538 219
    Bol

JUPITER, PRENOČI?*TE-IZNAJMLJIVANJE SOB, Grabovčeva ?*irina 1, TEL: (021) 344 801
    Grad

KALTENBERG, PIVNICA, LUX M, Vinogradska 32, TEL: (021) 316 820
    ??njan

LUCIS, Velebitska 147, TEL: (021) 458 208
    ??njan

MORSKI KONJIC, Jobova 6, TEL: (098) 328 238
    Spinut

PANSION DUJE, Smiljanićeva 2, TEL: (021) 538 220
    Bol

STUDIO APARTMANI KRAJ SVETE MARIJE, Petra Priora 8, TEL: (021) 332 303
    Grad

VILLA MARIJELA, IZNAJMLJIVANJE SOBA, Jobova 5, TEL: (021) 384 623
    Spinut

ZEPHYRUS, Milićeva 5, TEL: (021) 396 162
    Veli Varo??

ZLATNI KOLUT, Mihanovićeva 8A, TEL: (021) 322 069
    Meje

Apartmani DESPOT, Tučepi
    Kraj 117, Tučepi, Tučepi

Kontakt podaci
    Telefon: + 385 91 1111 217
    Fax:
    Email: Kontaktirajte nas

MojKvart Web: www.MojKvart.hr/despot

Web: www.apartmanidespot.com

Radno vrijeme
    svaki dan: 8-22h

Hotel Neva Podstrana - Split
    Luksuzno uređen i moderno opremljen, smje??ten uz samu obalu Jadranskog mora, samo 10 kilometara istočno od Splita, hotel..
    Hotel Vila Senator Podstrana - Split
    Nalazi se 8 km ju?žnije od grada Splita, na početku naselja Podstrana-Grljevac. Sa terase se pru?ža pogled na more i otok Brač,...
    Pansion Amigos Podstrana - Split
    Na raspolaganju su vam moderno uređene sobe s terasom odakle se pru?ža predivan pogled na obli?žnje otoke, te Split i okolicu.
    Pansion Amor Podstrana - Split
    Intiman obiteljski objekt smje??ten uz samu morsku obalu. Idealan za osobe koje ?žele mir i odmor. Nudimo Vam visoki komfor...
    Pansion Delfin Podstrana - Split
    Nudimo Vam visoki komfor smje??taja. Svaka soba ima tu??, wc, satelitski TV program, balkon, otvoreni smo tijekom cijele godine.
    Pansion Peri??ić Podstrana - Split
    Our small Hotel is situated directly on the Mediterranean coast, in the middle of old olives and fig trees. We will be happy to see you...
    Pansion Raco Podstrana - Split
    Smje??ten uz samu obalu Jadranskog mora i okru?žen mediteranskim biljem, pru?ža izvanredne mogućnosti za odmor.
    Pansion Vedrana Podstrana - Split
    8 soba, 2m udaljenost od mora, doručak uključen u cijenu, prijevoz na upit!
    Vila Ante Split Podstrana
    Nudimo apartmane za 3 do 6 osoba te dvokrevetne sobe, wc/kupaonica s francuskim le?žajem i balkonom s pogledom na more.
    Vila Croatia Podstrana - Split
    Odlikujemo se po moderno uređenom smje??taju, vlastitom parkingu, ??etnici, pla?ži koja je na svega 5 m od vile, ...
    Vila Galija apartmani Podstrana - Split ****
    U ponudi apartmani koji se sastoje od 3 sobe, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, kupatila, WC-a, balkona/terase, SAT/TV...
    Vila Javor Podstrana - Split
    Nudi smje??taj u luksuzno opremljenim apartmanima, jedno-, dvo- trokrevetnim sobama. Pla?ža je je udaljena samo 50 m, a svojim...
    Vila Marija Split Podstrana
    Nalazimo se u Mutograsu, 10 km od Splita i svega nekoliko metara od pla?že. Na??e prostrane sobe i apartmani s prekrasnim...
    Vila Rumba Podstrana - Split
    Blizina mora nije upitna, 2 km od obale, ali odmah do na??ih apartmana nalazi se veliki bazen s umjetnim valovima, laserskim...
    Vila Stipe Podstrana - Split
    U objektu se nalaze apartmani koji nude vrhunski smje??taj i ljubazno osoblje spremno udovoljiti svim va??im zahtjevima i kriterijima
    Apartmani Franić Podstrana - Split
    Nalazimo se u Stro?žancu svega 2 km od Grada Splita, dok je more udaljeno samo 50-tak m. Na??a 3 prostrana apartmana s...
    Apartmani GORO Goran Car Podstrana - Split
    Svaki apartman ima 3 + 1 le?žaj, klimu, TV uređaj, prekrasne balkone s pogledom na more. Nudimo mogućnost kori??tenja le?žaljki na...
    Apartman Mario Podstrana - Split
    Apartman s pogledom na more za 8 do 12 osoba na prvom katu obiteljske kuće Luketa u Podstrani kod Splita, 20m od mora,...
    Apartmani Mediterano Podstrana - Split
    This beautiful area 6 km long is abounded with sandy and pebble beaches with mediterranean vegetation, pine wood and tamaris...
    Lavica Village Podstrana - Split
    Veći broj novouređenih apartmana za 2 - 5 osoba, veličine 30 - 50 m2, opremljenih u kategoriji tri zvjezdice ( klima, SAT-TV, tarasa,...
    Apartmani Villa Marija Podstrana - Split
    Objekt se nalazi 20m udaljen od ??ljunčane pla?že s mnogobrojnim sadr?žajima koji će zasigurno učinit va?? odmor nezaboravnim

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno

@pancho
    @kokolo
    ??eljko Kerum je jedan čovik do kojega bi tribalo doć pod sigurno i to ka glavnoga sponzora!! Znan da ćete se sad nasmijat, ali uza sve stvari koje on nekad napravi u javnosti i ispadne svakakav i uza svo svoje ekonomsko i materijalno bogatstvo koje je steka ipak na čudan način, ali je najva?žnije da nema nikakvih afera. On je ipak čovik od srca i čovik od puka. On po Splitu liti zna napravit pučke svečanosti na Rivi i on plati sve od spize do muzike (za one izvan Splita koji neznaju, on vam dođe na takvu fe??tu u bermude i kratku majicu, ??lape na noge i kapu sa frontinom, a sada??nji gradonačelnik je bija u ve??titu!!), a da nezaboravin da je već godinama najva?žniji sponzor za Fe??tu Veloga Varo??a za sv. Luku za??titnika i za Fe??tu Radunice koje su u zimskim misecima, a o svojin dobročiniteljskim akcijama prema malin anonimnim judima i donatorstvima prema raznim sportskim klubovima, netriba ni govorit, jer se to nemore ni pribrojit. Pogotovo ako postane gradonačelnik Splita u 5. misec, morat ćemo doć i do njega, makar po dozvolu o javnom okupjanju na javnom mistu. nemoramo se mi slagat sa njegovin političkim stavovima i poslovnim i ekonomskim idejama, ali čovik je u nekin stvarima isprid drugih i po cilo desetlječe u razmi??ljanjima o budučnosti Dalmacije. Pokaza se je većim Dalmatincem i Spličaninom od masu "fetivih Spličana" koji su ka zaslu?žni građani i puno ih je i članova i Sabora i Vlade.
    Zato čovika se nesmi zanemarit i budite sigurni kad bi smo mu se javili da nas nebi odbija.

flores
    Guest

Početno

Dobar dan,

Poštovanje Splitski kanal, zahvaljujem od nas izvan vaše županije, post o smještaju je stvarno detaljan, i više nego dovoljan, pa sada ljudi kada bude trebalo mogu uzeti telefon i sve dogovoriti.
    Ovo za Keruma se čini dobra ideja, iako ga u Rijeci vidimo samo preko tv, kako se prezentira u javnosti na tv, mislim da bi takav čovjek mogao biti od pomoći, vi znate još realnije kada ste u istom gradu, jedino sam mišljenja da bi ga trebalo svakako kontaktirati prije izbora za gradonačelnika, pa ako bude trebalo i kasnije opet.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Ljudi ako iko zna neka mi posalje na PM broj Zeljka Kerum te Marijana Bana a moze i klape Intrade tj Tomislava Bralica. Ja cu s njima porazgovrarat i vidit sta se moze i dade napravit. Ljudi cim dobijemo maticni broj i racun udruge krecemo s skupljanjem clanarine jer smo vec krenili u izradu majica i vizitki a to ce sve tribati paltiti.

Pozdrav i cujemo se
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    pasat

Početno

dalmos aj mi se javi vidin da si iz sibenika pa bi mogli ode kod nas nesto ucinit jer ja iman dogovor s gradonacelnicom da ce nam pomoc 0981874456

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Fala za brojeve od Keruma i Bana i probacu nazvat ovih dana.

@ kjuraga2htnet-dsl

Prika ako bude Gradonacelnica iznosila ista u javnost ispasce to kao glas HDZ-a a ja to ne zelim. Zelim do kraja ici bez iti jedne stranke. Stranica zivi vec godinu i 8 miseci i nismo bili u niti jednoj sranci i tako necu ni sad. Zelim sve kao i dosad. Mislim da nas ona moze primit i porazgovarat ali da ona u saboru iznosi nase zahtjeve i tako skuplja politicke bodove e to nece ici.

Nadam se da me razumis
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 03-10-2009 at 10:30 AM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od splitski kanal Vidi poruku
    @pancho
    @kokolo
    ??eljko Kerum je jedan čovik do kojega bi tribalo doć pod sigurno i to ka glavnoga sponzora!! Znan da ćete se sad nasmijat, ali uza sve stvari koje on nekad napravi u javnosti i ispadne svakakav i uza svo svoje ekonomsko i materijalno bogatstvo koje je steka ipak na čudan način, ali je najva?žnije da nema nikakvih afera. On je ipak čovik od srca i čovik od puka. On po Splitu liti zna napravit pučke svečanosti na Rivi i on plati sve od spize do muzike (za one izvan Splita koji neznaju, on vam dođe na takvu fe??tu u bermude i kratku majicu, ??lape na noge i kapu sa frontinom, a sada??nji gradonačelnik je bija u ve??titu!!), a da nezaboravin da je već godinama najva?žniji sponzor za Fe??tu Veloga Varo??a za sv. Luku za??titnika i za Fe??tu Radunice koje su u zimskim misecima, a o svojin dobročiniteljskim akcijama prema malin anonimnim judima i donatorstvima prema raznim sportskim klubovima, netriba ni govorit, jer se to nemore ni pribrojit. Pogotovo ako postane gradonačelnik Splita u 5. misec, morat ćemo doć i do njega, makar po dozvolu o javnom okupjanju na javnom mistu. nemoramo se mi slagat sa njegovin političkim stavovima i poslovnim i ekonomskim idejama, ali čovik je u nekin stvarima isprid drugih i po cilo desetlječe u razmi??ljanjima o budučnosti Dalmacije. Pokaza se je većim Dalmatincem i Spličaninom od masu "fetivih Spličana" koji su ka zaslu?žni građani i puno ih je i članova i Sabora i Vlade.
    Zato čovika se nesmi zanemarit i budite sigurni kad bi smo mu se javili da nas nebi odbija.
    Takoder i ja sam cuo samo rijeci hvale u vezi Keruma i covik za razliku od mnogih politicara a pogotovo "nasih" splitskih tipa LVM i ostalih "politickih elita" ucinio i pomogao obicnim ljudima vise nego oni svi skupa!! Uhvatili su ga svi na zub radi Maybacha ali po meni covik je i tu bio posten,priznao je da voli automobile i sto sad? Ima novca da sebi moze takvo nesto priustiti i to je i napravio......mislim da s obzirom na njegovo bogastvo i nije kupio pretjerano skupo auto jer ima ljudi koji imaju placu od 5000 kuna a kupe auto od 30.000 eura i onda im je rata kredita 3000 kuna.....to mi je veca nebuloza nego ovo sta radi Kerum jer covik ima i moze!!!Svakako o njemu sve NAJBOLJE i nadam se da mozda i nama izade u susret a kako ste rekli ako bude obnasao poziciju gradonacelnika i njegov blagoslov ce se traziti.Zivili

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Ma koja Neda Klarić ona je u stanju 3 ure govorit , a ništa pametno ne reči. Ni slučajno !!!!!!1

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

Kerum je interesantan lik ali ako on nama dojde i kaze radite pravu stvar,ja bi pomoga,nema problema,bez reklame i da niko ne zna

Barba pancho avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    Kerum je interesantan lik ali ako on nama dojde i kaze radite pravu stvar,ja bi pomoga,nema problema,bez reklame i da niko ne zna
    Naravno kokolo......pa zamisli nas na Rivi u nasim majicama a na ledzima pise "Kerum" Ma poklonit cemo mi njemu jednu majicu pa neka se on onda sepuri na svome brodu da je Pomorac!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •