1.7 u Splitu 0900 sati u prosvjedu isprid ulaza u kapetaniju i blokirati onaj parking i izlaz na Rivu. ( Normalno ako nas ima dovoljan broj ) A ja cu ako se dogovorimo najavit skup na policiji kad cemo prosvjedovat. Eto
I ideja od Propuha je odlicna te mozemo svak napraviti sebi majicu ( mi cemo sredit logo i poslat mailom) A za tu prigodu dajmo na majce stampat POMORAC.NET i nick pod kojim se krijemo na forumu
Admin Dalmos
Evala kolege,posto sam na brodu i bas neman puno vrimena visit nad kompjuterom osim amosa,dali smo se mi pomorci ista pomakli i poboljsali nasu situaciju,dali se organizira kakvi prosvjedni skup nas pomoraca.
Jedino tako ce se cuti za nase probleme,ajde nadimo jedan datum i posaljimo ga svim pomorcima na ovome forumu i vidimo sta ce se desiti,dali imamo tu snagu i volju ili pak ostaje sve na masti........
Recimo polovina lita,tada je najvise pomoraca doma a i vlada bas nevoli da se usrid lita dize prasina....!!!
pozdrav iz n.zealanda i mirno more![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom

Naravno, dovesti i zene i djecu, da ne bi specijalci imali pored stadiona jos jedan poligon za izivljavanje, istovremeno nastaviti sa povlacenjem lova iz banaka, podignuti malo medijske prasine i generalno iskoristiti priliku dok neprijatelj spava