Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/72

Tema: Akcija

2 e Marenos avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Swire Pacific

Unhappy Akcija

S obzirom da su mi dani odbrojeni i najvjerojatnije prekosutra idem na brod evo moj prijedlog kako stupiti u Akciju.
    S obzirom da nas ima oko 140 za Novi sindikat,mislim da je najbr?že i najjednostavnije osnovati udrugu.
    Ta bi udruga otvorila račun u nekoj banci iz kojeg bi se financirale slijedeće akcije:
    -Uzimanje pravne pomoći za tu?žbe ustavnom sudu,u vezi slobode kretanja i
    ucjene sa brevetima.
    Svatko tko se učlani u udrugu du?žan je uplatiti na taj račun određenu sumu oko koje se dogovorimo.

Kad se na ustavnom sudu obore ove sramotne obaveze onda čemo moći lak??e disati,a onda če nas ozbiljnije shvatiti i u vezi poreza.

Molim da u ovom threadu dajete va??e prijedloge samo u vezi Akcije,kako bi ??to prije pre??li na djela.Ako budemo uspje??ni,onda če nam se sve vi??e pomoraca pridru?živati.Uspje??nost je temelj svega,to ste vidili i na va??im kompanijama.

prvi makine splitski kanal avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    splitski kanal

Početno ZA akciju

Drago mi je da mislimo isto Marenos!
    To je bija i moj prijedlog, ali to je najmanje bitno.
    Moj pocetni prijedlog bi bija da se svaka ekipa iz svoga grada dogovori za sastanak svak u svome gradu. Triba samo dogovorit u koju uru i di!

2 e Marenos avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Swire Pacific

Početno

Dobra ideja,nadam se da će je ostali podr?žati.Već ih je dosta vidilo ovo ali jedino je tvoj komentar tu.

Kadet protjerani avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    na oceanima

Početno

Ideja je dobra, slažem se. Trebalo bi naći nekog odvjetnika da to malo pravno formulira. Za početak nam treba "pošteni" odvjetnik, ima li takvog uopće?

dax
    dax je odsutan
    Kadet dax avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    TeeKay

Početno

Ja sam ZA

edward
    Guest

Početno

Citiraj Prvotno napisano od protjerani Vidi poruku
    Ideja je dobra, sla?žem se. Trebalo bi naći nekog odvjetnika da to malo pravno formulira. Za početak nam treba "po??teni" odvjetnik, ima li takvog uopće?

vjerovao ili ne ali većina odvjetnika JESU po??teni.

ja znam najmanje jednog u rijeci ??to jest po??ten,stručnjak je za pomorskopravna pitanja.čak mi nije ni naplatio svojedobno jedan pravni savjet...

budem se ja raspitao malo kod njega u vezi nekih stvari.

Kadet
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Wilhelmsen (plava sekta)

Početno

Takoder za!

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Slažem se.....Ja sam doma do 13.02. pa bi molio Riječane ako se odluče na ovo da se čim prije skupimo.

Pip
    Pip je odsutan
    1/E Pip avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    FOCL

Početno

Slazem se .
    Osnovat udrugu , za novi sindikat nema vremena,ali paralelno raditi i na tome ili na nekim drugim idejama koje nastanu kao posljedica djelovanja udruge..argumenti su na nasoj strani!!U udrugu ukljuciti pod obavezno neku od supruga pomoraca ,koje imaju svoje glediste na cilu situaciju i znaju vrlo dobro odgovorit na izjave 'zavisnih' i branit interese pomorskih obitelji ,kao sta vidimo veoma su 'zestoke' sto mi je drago, iako ne volim da gube zivce zbog njih samih.
    Splitski kanal,slazem se sa idejom, idemo konkretno npr ovu nedilju oni sta gravitiraju Splitu idemo se naci ovdi (prijedlozi),iz Sibenika ovdi,Zadra,Metkovica,Dubrovnika,Rijeke ovdi i tako dalje..di nas god ima..
    Konkretno predlozit vrijeme i lokaciju ,ucvrstit ovaj duh,upoznat se,popit kavu,razgovarat ,bit ce nam lakse,,,(valjda.).
    U ime udruge angazirat odvijetnika ,izbjegeci da idemo pojedinacno,zajedno smo jaci i da tuzba dobije na tezini,eto mozda Edward moze predlozit ,ja osobno nemam poznanika u toj struci,skupimo pare i idemo sa tuzbama i zahtjevima..
    I sto je najvaznije potrudimo se svi da se cuje za www.pomorac.net i buducu udrugu (nadam se..),ja osobno sam posla svim poznanicima pomorcima mail da nam se pridruze,trebamo upoznati i ucenike/studente pomorskih zvanja sa cijelom situacijom, i slicno ,jer ima nas hvala bogu i zajedno cemo uspit zbog onih sta su navigavali,sta navigaju i sta planiraju navigavat!!
    Ne zaboravite iako mozda pojedinacno izgledamo bezopasno,zajedno smo vrlo,vrlo jaki i imamo svoje karte od kojih oni trebaju strepit a ne mi!!!!
    Izvinjavam se na poduzem postu,al sve u svrhu da krenemo odlucno sa ovom idejom!!
    Pozdrav svima

1.Casnik dina avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    zena pomorca

Početno

Ja sam za ovu opciju - "Pitajmo odvjetnika"
    Cak iman i ...."punomoc za zalbe"

2 e Marenos avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Swire Pacific

Početno

Pa naravno bez pravnika nema ni??ta,i ja imam jednoga,ali je trenutno na skijanju a ja idem na brod u petak pa nisam mogao ni??ta,ali povremeno ću biti na internetu da vidim ??ta se događa sa ovim.Ja sam u Rijeci pa bih volio da se svi koji su na ovom postu dogovore i sastanu.Na?žalost ja nemam vi??e vremena.

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Ljudi, ja sam ZA....ALI,cilo vrime pricamo o tome sto bi tribali i nikako da se konkretno dogovorimo...zasto ne bi organizirali jedan protest...ic isprid Kapetanija, pa i u ZG...znam, tesko je...ali od negdi moramo krenit...
    ...ca smo na ovom svitu...

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Ja sam kontaktira rodjaka koji radi ka odvjetnik u Rijeci u Odvjetnickome Drustvu Vukic, Nikole Tesle 9/VI, Tel. 051-211-600, 336-878 i on mi je reka da imaju tamo u drustvu jednoga tipa koji rastura pomorsko pravo i medjunarodno pomorsko pravo, a prije je radia u bivsoj Jugoliniji, uglavnom ako ima ovde nekoga ko je iz Rijeke neka skokne tamo direktno i raspita se sa tim tipom, a ja cu u medjuvremenu provat doznat njegovo ime i njegov broj mob. pa nam covik mozda i pomogne, triba provat u svakome slucaju

1.Casnik mare avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Ljudi, ja san za.Evo ja san iz RI, pa ako ??to treba javite. Mislin da nas je jo?? iz Ri, pa se javite.

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Dobia sam ime od covika koji se bavi medjunarodnim pravom i mozda bi on moga znat najbolje sta se moze napravit i je li ova sugava vlada ima pravo donosit svakakve zakone.
    Dr. Gordan Stankovic i on vam radi u tome odvjetnickome drustvu sta sam prije pisa. Ja sam inace iz Splita ali da sam doma potega bi do Rijeke pa bi vidia sta kaze covik i njegovi partneri pa bi se valjda naslo neko rjesenje

2.Casnik elf_dalmatae avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na cvrstom kopnu

Početno

Sto mislite, koliko mudra je ideja da kontaktiramo Tonca Tadica?

Mislim - covik je ipak u politici, a cini se da zna znanje... a dobro je kad imas na svojoj strani nekoga tko je vec isprofiliran u javnom i politickom zivotu... inace cemo ostavit dojam grupe T.N.T. iz Alana Forda...

Vasa misljenja...?

LPG
    LPG je odsutan
    Clan Posade LPG avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Uvodit politicare u to ne znam bas jer oni samo rade za svoju koristi i na kraju dobivaju punte na racun drugih a u biti sve za svoju korist.
    Ej vapore

1.Casnik dina avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    zena pomorca

Početno

Mislim da je Tonci Tadic upoznat s najnovijim biserima Vlade.Dal' ce sta i poduzeti po tom pitanju???? To ne znam al' pisite mu vridi bar pokusati

1.Casnik dina avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    zena pomorca

Početno

@LPG - Odavno sam ja shvatila da dicu ne donose rode
    Isto tako,Majka Tereza je bila jedna i jedina,nazalost ali jeste.

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Tadic i ostali koji su duze vrimena u politici su vise manje isti igraci ka i ostali jer da su posteni i da se stvarno bore za ljude onda bi popusili u politici jer kod nas posteni tesko mogu opstat medju lopinama, sjetite se sanadera dok nije dosa na vlast, hrvatina velika, kontra evrope a onda kad je dosa na vlast onda se naguzia svima mogucima i unistia i ovo malo zemlje sta imamo.

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •