Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/2
    Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno Adrese pomoraca u RH

Postovani posjetitelji foruma pomorac.net ovom vas pilikom molimo da nam pomognete u slanju poruke svim Hrvatskim pomorcima, u kojem zelimo uputiti stav i misljenja UPH te upoznati sta vise ljudi koji zive zivot kao i mi o nasim potezima i nasim planovima.

Ako ste voljni pomoci u rnasem planu molimo vas da na mail adresu udruga@pomorac.net posaljete mail adrese pomoraca koje znate kao i mail adrese brodova di navigaju nasi pomorci da im mozemo uputiti nase pismo. ( ne kao attachment nego kao normalno pismo)

Mail adrese koje nam posaljete nece biti upotrebljene u nezeljeno prosljedivanje niti se nece zlouporabiti. Nasa zelja i zamisao je plamenita i za dobrobit svih HR pomoraca.

Od srca hvala na vasem vremenu i suradnji te ocekujemo sta veci broj mail adresa da ce stici na navedenu adresu.

Srdacan pozdrav i mirno more
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

1.Casnik anterosko avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    U MESSROOMU

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Postovani posjetitelji foruma pomorac.net ovom vas pilikom molimo da nam pomognete u slanju poruke svim Hrvatskim pomorcima, u kojem zelimo uputiti stav i misljenja UPH te upoznati sta vise ljudi koji zive zivot kao i mi o nasim potezima i nasim planovima.

Ako ste voljni pomoci u rnasem planu molimo vas da na mail adresu udruga@pomorac.net posaljete mail adrese pomoraca koje znate kao i mail adrese brodova di navigaju nasi pomorci da im mozemo uputiti nase pismo. ( ne kao attachment nego kao normalno pismo)

Mail adrese koje nam posaljete nece biti upotrebljene u nezeljeno prosljedivanje niti se nece zlouporabiti. Nasa zelja i zamisao je plamenita i za dobrobit svih HR pomoraca.

Od srca hvala na vasem vremenu i suradnji te ocekujemo sta veci broj mail adresa da ce stici na navedenu adresu.

Srdacan pozdrav i mirno more
    Bravo predsjednice!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •