Jel itko zna ??ta o ovom tipu?????????'
Navodno ukrcaje i tra?ži 200 kn da mu se uplati????????
Jel itko zna ??ta o ovom tipu?????????'
Navodno ukrcaje i tra?ži 200 kn da mu se uplati????????
Posljednje uređivanje od dalmacija : 08-24-2010 at 09:48 PM
Life is too short to remove usb safely
A vidila sam to mladeno ali ako netko zna nešto više neka napiše!
je li mu broj mobitela 091/734-1899? A vidim da se i nasa Bovica cuje po tom pitanju
27.02.2010., 13:34 #1502
Bovica
Registrirani korisnik
Bovica Avatar
Registracija: Jan 2010.
Pošalji poruku preko MSN korisniku Bovica
Quote:
Josey_Wales kaže: Pogledaj post
Imam neki predosjecaj da ce taj Sanko jednog dana biti tako ubijen od batina da ce trebati vise doktora da ga sloze koliko toliko... Mislim ne razumijem kakav je to nacin poslovanja, varas ocajne ljude i jos stavis ime i prezime(pretpostavljam da je pravo)...
Ime mu ne pise u oglasu, ali ga znam jer mi ga je decko zvao, pa smo se skupa smijali kolika je to neprofesionalnost! I znam decka koji je bas otisao kod njega, Šanko ga je primio u stan, jer nema svoju agenciju ili nesto sl., mali mu je platio 190 kn a ovaj mu je poslao nekoliko application forms da ih ispuni, i to je to! Zivo me zanima da li se itko ikada ukrcao preko njega?!
Posljednje uređivanje od Frankie : 08-24-2010 at 11:26 AM
evo ovo sam ti nasao:
"agencija se zove :Platforma 11
adresa:inter brigada 9
Čovjek s kojim je pričao zove se Ivica ?*anko."
__________________________________________________ ___
Eto vidis da je novi ratko
Posljednje uređivanje od marko_ormarko : 08-24-2010 at 12:01 PM
a da odemo na "ukrcaj" povirit sta nudi
....They say be afraid
you're not like the others,
different DNA, they dont understand U.......KP
je vidim da ih je "nakrca" na platforme![]()
Čime se sve ljudi bave da ne bi radili posten posal, pa to je strasno...
Takvu gamad triba "ukrcat" na neki brod i poslat za Somaliu ili Nigeriu. Mislim da ni rođena mater ne bi za njih platila otkupninu.
40 kompanija puna stručnjaka mi kaze za sada nista od kadeture..nazovem ??anka on mi ponudi 1200 eura po mjesecu ugovora,stan i put plaćen..Ja gospodine od vas ne trazim nista..samo 200kn.to mi je rekao..Dođe mi da mu ih uplatim koliko se divim njegovoj sposobnosti i volji..?*anko je najjači!
Aj uplati...
Pa nam javi jesi li dobija stan s pogledom na more....![]()
a hebate ako ima takvih jo??, lik je stvarno dobar,on mjesecno namami dobru "plaču", a da li mo?žda nakon toga po??alje po??tom fotokopirane papire ( ono po 1000 puta kopirano) sa popisom kompanija, di ce Vas regrutiraat.....
p.s dosla do osobe koja ga spominjala,pitala detalje, ispalo da je bio u jednom slucaju posrednik, al to je ocito bila neka "obiteljska veza", pa to se po meni ne ubraja.
....They say be afraid
you're not like the others,
different DNA, they dont understand U.......KP
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)