dugo san se mislija ocu li pisat o ovome ili ne... pa evo. ka sta svi znate, najezda je indijaca i na brodovima a isto tako i na kraju. kako se ukrcavaju i kako dobivaju posal na kraju? ka prvo - povezani su ka prst i nokat, veze posli skole se odrzavaju, informacije izmjenjuju. njihova pomorska skola (narocito strojarska) ima svoje klubove po svim jacim pomorskin gradovima (london, singapur, hong kong....), je li koji od njih (narocito na kraju) izgubi ili trazi posal... odma svi uskacu i gospe mi i nadju (ja san jednoga istira, za 7 dana dobija odma posal, jos i bolji). je li koje otvoreno misto, odma ti trce sa cv pod nos i garantiraju da je doticni prvoligas, pametan ka salamun....njegov school batch mate.
evo sad, prosula se prica kako frontline zaposljava, zvrndaju svaki dan... ja san taj i taj.. dobija san informaciju da trazite ljude.... ovi drugi (nasi, englezi, svabe) ni pojma nemaju. a place su medju top 3 u singapuru!!! tako rade garonje. a kako mi radimo?? mudrijasenje, prodavanje magle, pickaranje, sta on zna......
i nismo samo ovakovi i u pomorstvu, nego u svemu. zato i ide drzava u materinu. sta vi mislite o svemu?

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom