Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/75
    Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno Molimo vase misljenje

Nakon sta smo saznali da je na stranicama Sindikata pomoraca Hrvatske izaslo da SPH organizira prosvjed i to vec u Svibnju mjesecu zeljeli smo cuti misljenje posjetitelja foruma o tome?

Dajte nam vase misljenje na upit sta mislite da li je normalno da SPH organizira prosvjed pomoraca hrvatske a da o tome nije obavjestio Udrugu pomoraca Hrvatske ili poslao dopis na info@pomorac.net te s tim obavjestio pomorce.

Jer pomorac.net je htili to neki prihvatiti ili ne najposjeceniji portal za pomorce na podrucju nase govorne regije.

Svako misljenje ce biti uvazeno kakvo god bilo samo da ne bude vridanja nikoga u tom iznosenju misljenja.

Hvala

Moje osobno misljenje je da je to sramota od strane SPH a isto tako znam kad je UPH organizirala prosvjed da je poslala pismo tj mail svakome ko je vezan uz more tj na sve adrese koje smo mogli dobiti.

P.S

Sad cekamo nakon ovog threada da se jave doticni i posalju mail s pozivom na prosvjed.
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 04-22-2010 at 02:56 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

To je namjerna provokacija,ignoriranje i omalovazavanje.
    Takvo ponasanje rezultira njhovom sramotom,mada oni ocito misle drukcije.
    Jos imaju vremena za popravak,neka pokazu stogod od dobrog kucnog odgoja i zdravih medjuljudskih odnosa.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

2nd Officer captainvuki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Ako prosvjed organizira SPH oni valjda smatraju da se odnosi samo na članove SPH i zato smatran da nisu obavjestili UPH o prosvjedu.

mozzo Gavran Mile Selimir prof. avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Associazione Mozzi Italiani

Početno

I meni je taj prosvjed sumnjiv!

Nije mi jasno o kojim to pomorcima Brazzoduro vodi brigu? Ne salim se nego zaista mislim da nema puno sljedbenika. A nema ih jer nam se nije dokazao u radu.., I kada smo se mi samo-organizirali taj samozvanac je zustro zapoceo sindikalnu borbu protiv nas! Capt. Paradoks Brazzoduro.., che cazzolaio!
    Posljednje uređivanje od Gavran Mile Selimir prof. : 04-22-2010 at 04:02 PM Razlog: correction
    "Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."

> > > http://zagreb-forum.com/index.php?to...9.msg19539#new

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

neznan decki triba sad odigrat pametno,

1 kad je UPH organizira svi su bili pozvani-ali niko od sindikata nije podrza
    2 prosvjed je dobra stvar i trebali bi svi pomorci bit zajedno-ali vidis kad s druge strane imas idiota koji ne razumi nego staromodno ono ja sam gazda ko j.....mulce,i djeli pomorce na grupe ko mu se svida ili nesvida,sad triba vidit kakvog smo mi mentaliteta,umisto da je pametan pa da pozove svih,on i dalje odbija priznati UPH
    3 nezahvalno je to jer iman osjecaj da tamo niko nece doci od uph-nisu pozvani a tribalo bi ovisno sto se trazi-pa ce se ovi gore u vladi opet smijat sacici pomoraca sto se skupilo

a luda kuca

bilo bi jako lipo da se se pozovu sve urduge,koje sadrze pomorce a o pomorcima se radi,daj bog pameti
    Posljednje uređivanje od crta zara : 04-22-2010 at 04:35 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Ja mislim da bi mi ovde u ovom slucaju tribali zaboravit na proslost i sta je bilo bilo je. Tili mi to priznat ili ne SPH je dio medjunarodne organizacije (ovde ja sad necu ulazit ko sta i koliko radi) i mi bi trebali taj prosvjed iskoristit i za svoju promociju. Mozemo mi njih volit ili ne volit, ali cinjenica je da se za njih zna u cilome svitu, sto nazalost nije slucaj sa UPH.

Nemojmo na SPH gledat sa osobnih stajalista i ko se kome zamirija i na koji nacin. Dignimo ovo na razinu Udruge i krenimo dalje. Dok god se mi kontrestajemo sa njima ili oni sa nama ovima na vlasti to ide u prilog. Znate onu staru? "Zavadi pa vladaj". Dok se mi ovde trosimo i ganjamo jedni druge po razno-raznim novinama i portalima dotle ovi rade( citaj: donose zakone koji njima pasu i pune proracun) sta ih volja jer vide da nismo jedinstveni.

Jos jednom, zvali oni nas ili ne, ja mislim da bi se trebali pojavit tamo. Uostalom ako je kome ego pogodjen, neka se taj pojavi u statusu pomorca, a neka ne dolazi tamo kao zastupnik UPH-a.

Svi ratovi koji su se vodili nisu donili nista dobra, a zavrsili su tako da su opet zaracene strane sele za isti stol, prije ili kasnije. Sta prije to shvatimo, i mi i oni u SPH bit ce nam bolje.

Na koncu konca ima jos dosta vrimena i pozivnica mozda i stigne.
    Posljednje uređivanje od Off : 04-22-2010 at 04:55 PM
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Prosvjed koji slijedi će se organizirati u luci Split 19.lipnja 2010, o čemu ćemo detaljno izvijestiti javnost i članstvo u nadolazećim danima.

Ima jo?? 2 miseca fore, valjda će nas izvijestiti...

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Ako ga organiziraju, a ne pozovu Udrugu, neka svak dođe ili ne dođe po vlastitom nahođenju.

Ako nas pozovu kao Udrugu, tribamo se odazvat u ??ta većem broju.

To je po meni jedino ispravno.

SRAMOTA bi bila da nas ne pozovu i obavijeste, al ja očekujem da neće. Nek me razuvjere.

IZNENAĐENJE bi mi bilo da se udostoje poslat mail i mislim da se onda ne triba dilit, nego izać za pomorce, bez obzira ko organizira. I nama su do??li Jadrolinija i jo?? neki...
    Naravno triba vidit i koji su ciljevi prosvjeda, a pitat i za rijeć na prosvjedu ako će bit govorancije... Za ravnopravno sudjelovanje, ako triba i donirat 1000kn...Hehe...

??ivi bili pa vidili...Mo?žda ipak na kraju vidimo i g.Svalinu nigdje prisutnoga zastupnika hrvatskih pomoraca...

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Triba ići pozvali oni nas ili ne i ne spustiti se na Bracin nivo.
    Ako nas i ne pozove to samo pokazuje tko je i ??ta je, volila bi da me razuvjeri i da napokon poka?že da se bori za pomorce.
    Na??oj je Udruzi ponajprije stalo do dobrobiti svih pomoraca i to ćemo pokazat izlaskom na prosvjed, a ne kontre??tavanjem s kompleksa??em kojemu je stalo samo do svoje stolice.
    Dakle, ja idem u majici i nek me potira ako mo?že.

Kadet
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

ma triba ic na prosvjed bez obzira tkop ga organizira,moze nam samo biti bolje

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

@ offshore 1975
    potpisujem svaku prijo.
    Previse dugo se cekalo sa tim da Vlada pokaze dobre namjere prema pomorcima. Je da je palo grubih rici na sve strane ali u ovom se slucaju treba izdignuti iznad osobnih razmirica izaci na prosvjed i pozvati sve pomorce da izadju i podrze. Nije bitno ko ga organizira nego je bitno radi cega se organizira. I jedni i drugi tvrdimo da nam je interes pomoraca na prvom mistu a prepucavanja ostavimo za neka druga vrimena i prilike.
    Navigati se mora ...

---- Propuh avatar
    Datum registracije
    Mar 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Nakon sta smo saznali da je na stranicama Sindikata pomoraca Hrvatske izaslo da SPH organizira prosvjed i to vec u Svibnju mjesecu zeljeli smo cuti misljenje posjetitelja foruma o tome?

.
    (ovo prepricavam svojim ricima, nisam uspija cut svaku izgovorenu ric jer ovde u sahari nije bas dobar radio signal)

prva vijest o prosvjedu pomoraca izrecena je u ponediljak na pomorskoj veceri iz studia pula. jedan pomorac je pita bracu da imali li sto novosti vezano za benificirani radni staz. braco mu je odgovorija da je neki zastoj jer da vlada ocito ne reagira na lipe rici i dogovore i da je vrime da sph izvede pomorce na ulice i da ce se to dogodit vrlo brzo.
    drugo pitanje upuceno braci, bilo sto je sa alternativnim sticanje breveta ili skolovanja pomoraca, a braco kaze da tako nesto vec ima u rijeci u trajanju od dvi godine, a pazi ovo '' u splitu ima turbo brza visa '' ali da po njemu to nije sve po regulama.

da su sricom i prije reagirali i mrdnuli svojim pretilim turovima te pozvali pomorce na prosvjede.
    ako nas sph kao udrugu pozove na prosvjed trebalo bi prihvatiti, a ako ne onda je na nama pojedincima da odlucimo kako postupit.
    "Imati neprijatelje, jasno dokazuje da imamo i zasluga!"

Banned
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    adriatic sea

Početno

Prosvjed triba podr?žat svakako. To je i na?? interes i na??i ciljevi,pa makar i to bila kopija UPH.A to ??ta braco nije obavjestija Udrugu samo pokazuje koliko nas se "boji" i koliko mu gori pod nogama od kad postoji Udruga i Pomorac. net .

Clan Posade volimmore avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Sealion

Početno

mi??ljenja sam da triba podr?žat svaku inicijativu koja bi mogla pobolj??at status pomoraca u RH...bez obzira od koga ona dolazi.
    isto tako s njihove (SPH) strane bilo bi lipo da slu?žbeno pozovu i Udrugu, njihova grihota ako to propuste učinit...

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Ok sada su se sjetili i prave sa facama sa nekim prosvjedima dok su nas ignorilali prosle godine. Njihovo organiziranje prosvjeda samo pokazuje da smo ih natjerali da mrdnu guzicom te smatram da bi trebali doci i podrzati ne Sph vec borbu protiv Hr Vlade koja nas da prostite guzi svojim zakonima. Ja dolazim u majici da se vidi koga zastupam.
    Ako nas ne pozovu njima na obraz a ako nas pozovu jos bolje. Zajedno smo jaci.

Banned
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    Splitska Plovidba

Početno

to je uredu... sph > uph

ode mos jedino cut kako zugate na svaku novu otvorenu temu...
    i kako par vas mora bit poklopac svakom loncu...

Barba bumbo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Atlantska plovidba

Početno

slazem se da treba otic na prosvjed bez obzira na poziv, a kasnije Udruzi to moze bit samo argument kako ljudi u njoj istinski imaju neki cilj da se danasnjem hrvatskom pomorcu poboljsaju neke stvari. osobno ako se ne ukrcam do tada cu se potrudit da dodjem, nemam nikakvu majcu al cu sigurno napisat na kakav lancun www.pomorac.net
    Mayday! Mayday! The captain lost control again....!
    _ll__
    _,-'::::::::'=._/t__
    \___________/

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Citiraj Prvotno napisano od pojava Vidi poruku
    to je uredu... sph > uph

ode mos jedino cut kako zugate na svaku novu otvorenu temu...
    i kako par vas mora bit poklopac svakom loncu...
    Momak reci ti meni jeli te neko od nas poklopaca zlostavlja u vrtiću ili osnovnoj ??koli... Koju gospu se ti uvik nađe?? pozvan ispaljivat svoje glupe komentare na svaku suvislu raspravu započetu na ovon forumu...
    Ajde dođi sebi dok ima?? kome...
    Lako ti je provocirat dok je Frenki u hotelu...

Barba bumbo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Atlantska plovidba

Početno

to je provokacija? e pojavo nadimak ti dolici....samo mi nije jasan uzrok tih frustracija.....eto neki od tih poklopaca sa mi se ponudili da mi budu oslonac u pocetku karijere samo zato sto sam ok i nemogu rec protiv nikog od poklopaca ni rijec lose.....neznam razlog tvojim frustracijama, daj ga iznesi, vjerovatno je zanimljiv...a mozda i prolazan kao i nadimak....daj se ohladi i shvati da u pomorstvu hrvata mora bit sloga a takv ka ti su bespotrebni. neznam jel ti to licis svoje frustracije ode di normalni ljudi izmjenjuju korisne info i savjete?
    Mayday! Mayday! The captain lost control again....!
    _ll__
    _,-'::::::::'=._/t__
    \___________/

olika ccyp avatar
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    chantier

Početno

Ovako.

Sada da ja kazem svoje.
    Treba podr?žati. Stojim iza toga i ja.

Međutim treba po meni provjeriti tko stoji jo?? uz Bracu.
    Ko je suorganizator toga, sorry al mislim da on nije "dorastao" prosvjedima, pa jednostavno mi nekako mozak nalaze da mu neko pu??e leđa i daje smjernice.

ako je to tako treba preispitat.
    Za??to?

Zato ??to svi ovi prosvjedi iza nas ( ne pomorci) vec 3.Maj i sada iduci koji nam dolazi 1.05. od samostalnih sindikata i bla bla bla, sve to na kraju smrdi.
    Nas prosvjed ( 3.Maj) SSH je tako lijepo dosao ko narucen i nas prosvjed su
    "preuzeli" na kraju, ja sam se pobunila kasnije kod nadleznih kao kod nasih organizatora da to nisu smjeli dopustit.
    Stoga treba paziti jer mi se cini da SSH i jos jedan"lik" koji puca na mjesto premijera s ovim stanjem i ovim prosvjedima samo mu omogucujemo "rusenje vlade" a to je ocito ono sto se zeli napraviti, znam da ova vlada nije "cvijece",
    ali isto tako smatram da nije vrijeme da mi ili bilo ko drugi posluzi kao pijun nekome da dodje do svojih ciljeva.

Zato samo preispitat da li Kne?ževička i jo?? ko ima prste u tome sa Bracom.

Ako nema super, znacilo bi da je do??lo proljeće u SPH-u i počeli su se buditi ....

....They say be afraid
    you're not like the others,
    different DNA, they dont understand U.......
    KP

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •