ddddd
ddddd
Posljednje uređivanje od colina : 01-21-2011 at 01:49 PM
I ja sam se ba?? pitala, koliko je baniran, godinu dana..???
Pozdrav Iguazu!
Ajde Offshore1975,
Daj nemoj zahebavat, nismo prosli ovoliko da se sad svadjamo, znam i ja ponekad biti peder, a tko nezna, cuj ipak nakon toliko godina na moru, malo nam i sol poide pamet, znamo burno reagirat, ja samo znam da sam u tebi nasa dragu osobu, a ni meni nekad ne odgovara zajebancija Frenkija i jos nekih, a opet, taj isti Frenki me zva svaki dan kad san bija bez posla i bombardira me mailovima i telefonima, sto da ti kazem, kekad bi nekog posla kvragu, ali necu jer znam koliko su spremni pomoc, a da vidis kad smo se mi nasli u Singapuru, koda se znamo milijun godina, to se ne moze platit.![]()
Pozdravi IGUAZA, fali forumski zajebant
offshore welcome back makar na kratko.........
Life is too short to remove usb safely
e zmaju ucinija si mi dan,aj ako stignes dojdi 8. u uzorite,to mores a i svi bi volili
Ljudino!On i Dalmos nisu uspili naci zajednicki jezik te se on stoga odlucija makniti sa foruma i opcenito iz udruge.
Sve vas postuje i dozivljava na najbolji moguci nacin.A sto se tice ostaloga mislim da se nevezano za udrugu kada god bude u mogucnosti a i kada okolnosti dopuste biti ce mu drago naci se sa prijateljima koje je upozna preko foruma i za koje ima visoko misljenje.
Zato samo da pojasnim jos jedanput nema krivaca u Frankie,tebi meni ili nekome drugome..![]()
"Tko se cjeli ?život nada sa osmjehom umire"
a i ta zadimljena zuta marama,ma svetac
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)