Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/13
    flores
    Guest

Angry Kada dođe na naplatu

Dobar večer,
    Neki dan je Belboy predlo?žio jednu jako dobru ideju, o kojoj sam ja već prije razmi??ljala, a to je da bi bilo dobro da se otvori jedna tema gdje pi pisali ljudi koji su dobili rije??enje za platiti porez ove godine, pa da Dalmo?? i dečki kada budu i??li u Zg mogu prilo?žiti uva?ženim ljudima crno na bijelo, (naravno to članovi udruge u kancelariji ), a ovdje samo ovako za sve foruma??e da vidimo dali je tko dobio rije??enje, i kako su to smislili da se plati i do kada. Ajmo ljudi probati, pa da barem vidimo kako se to kreće i kako stoje stvari sa time.

master's wife MAURICIUS avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Dobra ideja Flores, A usput može li tko reći ako zna ovi dani navigacije šta su više od 183 i mogli su se prinit u ovu godinu da li će to vridit i u ovoj godini. Odnosno da li će se i iz ove godine moći prinit u iduću?
    There are no wrong choices; there are only different choices.

flores
    Guest

Početno

Ovako su to oni zamislili Mauricius: U narednu godinu mogu se prenositi dani koje se ima vi??e od 183 dana prethodne godine, ali putni dani, tj.dani od puta se isto računaju, oni se nemogu prenositi. Evo i primjer, ako netko ima 190 dana, a dani od puta su mu npr. 7 dana upisani, onda tih sedam dana nemo?že prijenjeti, ali ako ima npr 198 dana, onda mo?že prijenjeti tih osamdana, petnaest nemo?že ako mu je 7 od puta. Eto meni su tako objasnili na poreznoj kada sam pitala pred koji mjesec, ako se do sada nije ??ta promjenilo, ??to me uopće nebi čudilo, jer zakoni se preko noći mijenjaju u lijepoj nam na??oj.

flores
    Guest

Početno

?*ta ba?? nitko sa foruma nije dobio rije??enje koliko mora platiti? Ako je tako, to je dobro, mo?žda su odustali.

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Jos skupljam dane susjedo,bice ih valjda 183 a mozda i koji vise po mojim kalkulacijama osim ako ne dobijem nogu sa kompanije,e to bi bilo lose.Hebiga dolaze nam Brazilci oficiri polako pa tko zna.A vidi cuda njima ne triba visa i visoka skola da budu prvi makine ili palube.
    "Tko se cjeli ?život nada sa osmjehom umire"

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kotlar Vidi poruku
    Jos skupljam dane susjedo,bice ih valjda 183 a mozda i koji vise po mojim kalkulacijama osim ako ne dobijem nogu sa kompanije,e to bi bilo lose.Hebiga dolaze nam Brazilci oficiri polako pa tko zna.A vidi cuda njima ne triba visa i visoka skola da budu prvi makine ili palube.
    A je se i ti susjed svakog bojis
    Sta ce im Visa i Visoka? Ionako ne razume nista, a vele pametni
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od flores Vidi poruku
    Dobar večer,
    Neki dan je Belboy predlo?žio jednu jako dobru ideju, o kojoj sam ja već prije razmi??ljala, a to je da bi bilo dobro da se otvori jedna tema gdje pi pisali ljudi koji su dobili rije??enje za platiti porez ove godine, pa da Dalmo?? i dečki kada budu i??li u Zg mogu prilo?žiti uva?ženim ljudima crno na bijelo, (naravno to članovi udruge u kancelariji ), a ovdje samo ovako za sve foruma??e da vidimo dali je tko dobio rije??enje, i kako su to smislili da se plati i do kada. Ajmo ljudi probati, pa da barem vidimo kako se to kreće i kako stoje stvari sa time.
    Clanovi udruge su prepametni da bi platili porez a od iduce godine ga nece platit ni ako budu imali 182 dana,a danima se vise nece trebat ni zamarat.
    Ipak znam zasto prcim onih 100 maraka,pardon dolara.

flores
    Guest

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Clanovi udruge su prepametni da bi platili porez a od iduce godine ga nece platit ni ako budu imali 182 dana,a danima se vise nece trebat ni zamarat.
    Frankie, zar zna?? ne??to ??to je meni promaklo?

flores
    Guest

Početno

@Kotlar,
    Daj pa kad skupi?? te dane, prodaj nama koji za 2008g, ??ta će?? sa toliko dana, ima stara poslovica a ka?že: previ??e nije ni sa maslom dobro

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Susjedo ti dani ce biti nategnuti kao treger,sto znaci taman da prodjem liso.Ali drage volje poklanjam sve preko 183 dana.Pazi! Jos neznam sta nosi sutra kao ni svi mi.
    "Tko se cjeli ?život nada sa osmjehom umire"

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

@flores
    Uputite sluzbeni upit PM-om najpoznatijem spameru foruma Dalmosu.On ce Vam dat najfriskije informacije,a pored toga mislim da nam se puno opustija u zadnje vrime pa da ga malo probudimo.Sto mislite o tome?

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

bogati,ja cu bit utisno,iman 45 od prosle,50 na brodu ove i sad iden 5 sedmica on-off,moracu malo nadozuntavat

flores
    Guest

Početno

@Frankie,
    Pa neću uznemiravati čovjeka na pm, valjda će napisati u kancelariju novosti ako ih ima.
    A to da se opustio nebi rekla, mi se čini da je danas brisao postove neke, i sada da kad je tako raspolo?žen mu ja idem pm pisatpa nisam luda, ja imam strahopo??tovanje prema bilo kakvoj vrsti vladavine, oćete dr?žavne ili ove forumske.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •