Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/3
    flores
    Guest

Početno Prosvjed, novine i slike

Dobar dan,
    Evo vratili smo se iz Dalmacije malo prije. Jučer smo suprug i ja upoznali puno dobrih ljudi u Splitu. Vi foruma??i koji niste bili na prosvjedu i koji niste u udruzi, nemojte biti skeptični vi??e, i dođite u udrugu, jer evo mogu potvrdit da su to sve ozbiljni ljudi sa ozbiljnim namjerama da promjene ne??to u ?životu Hrvatskog pomorca na bolje. I zato evo apeliram na vas foruma??e koji jo?? niste u udruzi da nečekate pet do dvanaest, jer to je vrijeme već odavno pro??lo za hrvatskog pomorca, a ako smo svi skupa u velikom broju u udruzi onda nam je samo nebo granica ??ta sve mo?žemo promjeniti na bolje, i zato nemojte vi??e čekati, dođite u udrugu i svi skupa ćemo promjeniti sve na bolje za pomorce i njihove obitelji. Prosvjed je vi??e nego uspio, a to je samo početak onoga ??ta se mo?že jo?? napraviti, samo ljudi dajte se pomaknite s mjesta i shvatite da ??to nas je vi??e, te?že će se moći na nama razni zakoni lomiti. Sve petice za UPH, ljude koji su osnovali udrugu, i članove koje smo upoznali.

@Propuh, Kokolo i Dalmos

Evo stigli mi iz Dalmacije tek danas, i??li smo malo do Zadra opet i tako, bilo je lijepo, evo sada slike za pola sata ??aljemo Propuhu, pa će ih staviti on u konobu.
    Veliki pozdrav od Floresa

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

pametno ste napravili,posli obida u onu uru vozit za rjeku je malo puno,pozdrav

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od flores Vidi poruku
    Dobar dan,
    Evo vratili smo se iz Dalmacije malo prije. Jučer smo suprug i ja upoznali puno dobrih ljudi u Splitu. Vi foruma??i koji niste bili na prosvjedu i koji niste u udruzi, nemojte biti skeptični vi??e, i dođite u udrugu, jer evo mogu potvrdit da su to sve ozbiljni ljudi sa ozbiljnim namjerama da promjene ne??to u ?životu Hrvatskog pomorca na bolje. I zato evo apeliram na vas foruma??e koji jo?? niste u udruzi da nečekate pet do dvanaest, jer to je vrijeme već odavno pro??lo za hrvatskog pomorca, a ako smo svi skupa u velikom broju u udruzi onda nam je samo nebo granica ??ta sve mo?žemo promjeniti na bolje, i zato nemojte vi??e čekati, dođite u udrugu i svi skupa ćemo promjeniti sve na bolje za pomorce i njihove obitelji. Prosvjed je vi??e nego uspio, a to je samo početak onoga ??ta se mo?že jo?? napraviti, samo ljudi dajte se pomaknite s mjesta i shvatite da ??to nas je vi??e, te?že će se moći na nama razni zakoni lomiti. Sve petice za UPH, ljude koji su osnovali udrugu, i članove koje smo upoznali.

@Propuh, Kokolo i Dalmos

Evo stigli mi iz Dalmacije tek danas, i??li smo malo do Zadra opet i tako, bilo je lijepo, evo sada slike za pola sata ??aljemo Propuhu, pa će ih staviti on u konobu.
    Veliki pozdrav od Floresa
    Veliki pozdrav Flores i fala bogu da ste sritno dosli kuci. Drago mi je da smo se upoznali i nadam se ponovnim druzenjima.

Lip pozdrav
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •