Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 13 12311 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/252
    direttore barcelona24 avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    porezna uprava

Angry Trgovanje podatcima pomoraca

Dobar dan,

Imam jednu novu temu za otvoriti ali ne znam kako.Ukratko vecina ili svi pomorci u Splitu su dobili od auto kuce Tomic d.o.o. "posebnu ponudu" samo za pomorce pri kupnji bmw-a.Sta mene zabrinjava je to da se pocelo trgovati informacijama privatne prirode od strane lucke kapetanije ili porezne uprave.Proslu godinu su pokupili osobne podatke s ovim izmjenama zakona i sad svako izgleda ima uvid u nase podatke pa vjerujem i u place ukoliko te informacije dolaze od porezne uprave.Molim vas pomoc pri otvaranju nove teme da vidimo koliko nas ima s istim problemom i koje legalne poteze mozemo povuci.Rado cu dati potrebne papire ukoliko budu potrebni.
    Zivili

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

i ja san to primjetija ali nisan siguran kako dokazat ko je da podatke,mozda Sonny moze sta pomoc na tu temu

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

tako je bilo i sa osiguravajučim kučama prije desetak godina,svi su dobijali "odlične" ponude za osiguranje a sad su počeli i sa autima
    Life is too short to remove usb safely

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Ja san isto dobia to od Bmw-a. A prijavljen sam na ovoj adresi tek 6 miseci, dakle to je friško...

Heben mater svakome onome ko je ustupia moje osobne podatke BMW-u ili bilo kojoj drugoj firmi koja od mene želi izvuć novac... Al nije da neću iskoristit pogodnost ako mi je pruže... Al ponavljam: ni ja ni žena ni nitko iz moje familije nije da podatke BMW-u o meni i šta ja radim i di živim, a oni to imaju!!!! Tko mi ime zna i tko njime trguje - NABIJEM GA NA Q....!

Eto tako ufino sam se izjasnia...
    Posljednje uređivanje od Propuh : 06-27-2009 at 02:27 PM

Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    porezna uprava

Početno

Pa o tome ja i govorin nije problem u tome sta su poslali nego u tome sta je cili pamflet napravljen samo za pomorce.Neka uzima ko oce bmw.Samo ako se tako lako dolazi do podataka onda ce poceti i ko drugi se koristit s tim.Ja san kontaktira 7 ljudi i svi su dobili isto.Ja pitan samo ako ko ima jer ipak je udruga osnovana da se legalno ide protiv ovoga jer ne daj boze pa da nan sutra pocne i ko drugi dolazit po vratima.

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

a to može bit iz kapetanija,porezne ili slično ništa novo u lijepoj našoj,ajde mu dokaži........

---- Propuh avatar
    Datum registracije
    Mar 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od barcelona24 Vidi poruku
    Pa o tome ja i govorin nije problem u tome sta su poslali nego u tome sta je cili pamflet napravljen samo za pomorce.Neka uzima ko oce bmw.Samo ako se tako lako dolazi do podataka onda ce poceti i ko drugi se koristit s tim.Ja san kontaktira 7 ljudi i svi su dobili isto.Ja pitan samo ako ko ima jer ipak je udruga osnovana da se legalno ide protiv ovoga jer ne daj boze pa da nan sutra pocne i ko drugi dolazit po vratima.
    Ako ti nije problem, da posaljes mail BMW Tomic i da ih upitas odakle njima tvoji podaci. Bas me zanima sto i dali ce odgovorit.
    "Imati neprijatelje, jasno dokazuje da imamo i zasluga!"

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Ovo triba spomenit na prosvjedu, pa nek se zna i vidit ćemo koliko je to ljudi... Šta se ko ima razbacivat s podacima... Neka oglase firme u novinama da im se pomorci jave, pa neka nude posebne uvjete... Ja nisan primjetia da su se banke kod Kredita pritrgle dat ponudu pomorcima. Digli su mi kamatu 0.5% nisu ni trepnili. 50 eura misečno. A nije Zagrebačka...

Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    porezna uprava

Početno

ha,ha,ha bija san ja doli i jos ljudi drugi ali to i je misterija.Niko nista ne zna dok ih se lipo ne tuzi.Zato san i pokrenija temu da se vidi ko to daje te podatke porezna ili kapetanija.A posto sad imamo udrugu to triba kroz udrugu odradit kao i ovi prosvjed i zahtjevi.Ne vidin drugi nacin pa zato i pitan za nekoga ko bi moga malo vise rec sta i kako.Medjutin posla san i par mailova na udrugu ali iko ne odgovara.Vidit cemo zato san to tu stavija.

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

@Barcelona24

nisu samo kapetanija i porezna one koje imaju podatke. Iako sam se ja iznenadija kad mi je prijatelj koji radi kao ispomoć u kapetaniji(ne splitskoj), izrecitira sve kad sam bia po brodu i kad sam dolazia doma i sve detalje o tim stvarima... ko od šale... Ima li tu prikaz plaće ne znam, al ne virujen...

Naše podatke imaju i agencije(pa svi smo slali aplikacije na milijun adresa, ne znaš ni sam više di), a da ne pričam i o bankama, školama i agencijama za brevete, samim firmama, Sindikat, bla bla bla... Da ti mislit....

Šta se tiće Udruge, ja iman listu ko je u Udruzi i znam puno njih šta su primili ovo od BMW-a bez da su članovi Udruge... Nismo po tom pitanju još interesantan broj...

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Meni BMW3... Ne da mi žena.... A ja vozin Suzuki Swifta...Al isto ga ne daju mukte...

1.Casnik marinero_TK avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Evo dobija i ja a nisan is ST-a. Znaci nije samo lokalno imaju pristup u cilu bazu podataka.
    Jos dvi stvari , susjed mi je pomorac i kuca do kuce smo, nije u sustavu i nije dobija ponudu za BMW. Znaci lako je zakljuciti odakle im informacije.
    Jedan moj rođak je timunjer i nema usteđevine, u sustavu je a nije dobija ponudu. Znaci iako si pomorac, ako nemas para nece ti poslati jer vide da nema od tebe kruha... Ili je sve mozda puka slucajnost.
    Eh da si bar mogu priustiti jedan BMW...sve bi im oprostija

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Vjerovatno zato i uvode ovaj Porezni Broj... A ja mislia da je to zato jer oće spriječit korupciju i mito...

Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    porezna uprava

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Ovo uopce nisam skuzija.Meni je dosla ponuda od auto kuce Tomic i ponudili su mi model 750 il blindirani.Uopce nisam skuzija sta je i mislija sam da me neko zajebaje.Izgleda da imaju uvid i u place. Propuh mi se isto javija da je njemu ponudjen motor BMW R1200RT isto u blindiranoj veriziji sa sirenama i rotacijom za kad ide pratit Kokola na sluzbeni put.
    Ovo je stvarno bezobrazluk kakvoga jos nisam vidija. Bas dobro sta si upozorija na ovo poslat cu im prosvjednu notu.Ali istos e mislim uzet auto sta su ponudili nije neka lova bez zajebancije.

Drago mi je da imas smisla za humor.Smijali su se i drugi za mirovinsko i ostalo pa je neke i porez okrpija.Nema veze cini mi se da mi je poznat taj smisao za humor.Samo kazen da su birani ljudi koji imaju primanja za to uzet.Znaci frisko je i dolazi ili porezna ili kapetanija.A evo i ja cu se nasmijat ha,ha,ha........

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

sve je to povezana mafija koja cica pomorca......

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Svi znate kako je to u nas.Pa virujem da i bankovne službenice odavaju lopinama za proviziju tko i kada će doći podignuti veći iznos novca sa banke(stručno nazvano TIPOVANJE 20%provizije)pa me ništa ne čudi za ovo.

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

a da je pitat u auto tomića oni vjerovatno znaju kolika mu je rata kredita

2/O Riba avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Teekay

Početno

Ja sam to isto dobio,ali na staru adresu na kojoj nisam evo skoro dvi godine...a auto kuca bmw iz Splita,hm cudno ali neko trguje podacima....

Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno

A da nisu agencije preko kojih je dosta ekipe zaposleno?

Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    porezna uprava

Početno

Citiraj Prvotno napisano od gonzo Vidi poruku
    A da nisu agencije preko kojih je dosta ekipe zaposleno?
    ne jer je doslo bas sad kad je ekipa po kapetanijama i poreznoj dala papire.

Stranica 1 od 13 12311 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •