Ovo moran komentirat..."Nije isključeno da će se model uvesti nekoliko godina, da se izađe u susret već navedenoj skupini pomoraca, a zatim nakon toga da se i ukine, te da nadolazeće generacije imaju postojeći sistem"...koliko san ima prilike procitat svi ste se slozili u jednome, a to je da je POSTOJECI SISTEM LOS I NEPRAVEDAN prema svim hrvatskim sadasnjim i buducim pomorcima! I moran iznit svoje misljenje a to je DA SE NESMI ODUSTAT OD uskladivanja naseg zakona sa zakonima ostalih pomorskih zemalja...Nije posteno da se sad zakon promijeni na par godina i ovi pomorci ovancaju na mista upravitelja i zapovijednika, a ovi momci sta sad izlazu iz pomorskih skola to isto nemogu jer bi se zakon za par godina opet vratia na staro! Triba ustrajat do kraja jer ako SADASNJI SISTEM NEVALJA, NECE VALJAT NI ZA PAR GODINA! Ja virujen da je sve ovo pokrenuto u dobroj namjeri tj. da pomognemo sami sebi kad nam to niko nece, ali ako se nebude ustrajalo u ovome do kraja ispast ce da je sve pokrenuto samo iz razloga da nekolicina dode do zeljene pozicije, a ja stvarno nebi tia da tako ispadne...by the way SVAKA VAM CAST NA OVOME STA STE DOSAD POSTIGLI! Bia san na brodu tako da nisan bas bia u toku...zena mi je koristila nick i prinosila mi novosti![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom
... i uvode neke debilne zakone koji ni najmanje ne drze vodu i onda vide da su zasrali pa bi ih ukinuli i onda opet vratili "za par godina"!! Isli su se napravit pametni i uvest bolonju na fakultete, a bolonja nije na snazi ni na fakultetu u Bologni po kojoj je i dobila ime i di je izmi??ljena!! Ali ne mi ponosni hrvati kupimo svako evropsko smece, a one prave stvari sta imaju smisla ne jer mi imamo bolje rijesenje za to..Jao nama