Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/18
    flores
    Guest

Početno Otvoreno pismo Dalmosu

Po??tovanje

S ozirom da mi ( suprug i ja ) nismo JO?* u udruzi, ??to neznači da nećemo biti, ja kao i do sada koristim svaki mogući momenat da malo tu udrugu promoviram, pa tako i prosvjed, iako bi neki rekli da zagovaram neke druge udruge ili sindikate, i iako su neki krivo shvaćali moje postove na onoj izbrisanoj temi , to je sada pro??lo pa idemo dalje. Evo ovako: Danas sam se čula sa gospođom sa Nove tv, rekla sam joj za prosvjed, međutim ona nije imala pojma, ja sam joj pone??to objasnila, no međutim netko od vas iz udruge bi bilo dobro da ka?že malo vi??e od onoga ??ta sam ja, e sada ovako, ka?že ona da u utorak dolazi ( jo?? će mi javiti vrijeme ) u Rijeku, i da je zainteresirana za interviev sa nekim kapetanom, ( to je nevezano za temu prosvjeda ), ali bi bilo dobro da to bude neki kapetan iz udruge, pa da malo kroz priču o tome ??ta nju interesira ( a to je koliko sam ja shvatila ?život kapetana ), malo progovori o prosvjedu i da promovira udrugu.
    Eto tako, pa ćete Vi najbolje znati koga bi predlo?žili za to, a taj bi trebao u utorak dođi u Rijeku ( u koliko sati mi jo?? nije javila ), pa bi se mi na??li sa njim i oti??li do dogovorenog mjesta sa tom gospođom. Svejedno je iz kojeg je grada osoba, i dali pozna Rijeku, jer ćemo ga mi rado odvesti do dogovorenog mjesta, samo mi jo?? gospođa u ponedeljak mora javiti u koliko sati, ali ono ??ta za sada znam je da je ujutro. Napi??ite mi ime nekoga sa udruge za koga mislite da bi dao dobar interviev, pa ćemo se ostalo dogovoriti za vrijeme i mjesto sa njim.
    Flores

Administrator Sonny avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    NCL

Početno

Ajde smirite tenzije,prelazite na nekakvu osobnu razinu a bezveze.Prekinite ili cu brisat postove trebalo ili netrebalo,ovaj cijeli topic je sada OFF TOPIC.

edit: izbrisano sve jer je bilo off topic.
    Posljednje uređivanje od Sonny : 06-13-2009 at 12:37 AM

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

sonny svaka čast,imao sam primisli da si malo pristran ali sad si mi dokazao da nisi i samo tako .znam da nije lako nekad prekinit "diskusiju" ali potez ti je za 5............
    Life is too short to remove usb safely

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    NCL

Početno

Hehe nevolim brisat postove ali ono nekad ljudi preceraju i oko gluposti se svadjaju,sad ce rec neki ako ti je to glupost...e pa jest glupost je.I ubuduce cu.Ja nestignem citat sve postove ali zato imate prijavi post i onda djelujem

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

bravo zmaju,i ja koji put pretjeran u zanosu haikua ali nije u losoj namjeri

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Flores, nakon svega ostajem bez teksta,kako su neki reagirali,,,,,ima tu malo lokalpatri otizma,malo mladenačke buntovnosti ,možda i zavisti.

"Najdraža Rijeko otvori njedra, vraćam se tebi primi mi jedra..."

Ste bili na Fiumanci?
    Za Harteru ne pitam ja bila noćas s kćerkom ,bilo je super.

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

A ja sam zaglavio u Code Baru...malo me odneslo...a sve se spremali na Fiumanku,na kraju nista od svega,osim glavobolje...

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od High Voltage Vidi poruku
    A ja sam zaglavio u Code Baru...malo me odneslo...a sve se spremali na Fiumanku,na kraju nista od svega,osim glavobolje...

Bit će jo?? dogodine

.................. mornareva zena avatar
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    ..sta to koga briga...

Početno

...mora bit da se ovde vodila "zanimljiva" rasprava...bice ka i oko Latinice...jaooo,vidi se da polako drma nervoza...bice prije prosvjeda....a jos 17 dana....triba to prizivit....

Banned
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mornareva zena Vidi poruku
    ...mora bit da se ovde vodila "zanimljiva" rasprava...bice ka i oko Latinice...jaooo,vidi se da polako drma nervoza...bice prije prosvjeda....a jos 17 dana....triba to prizivit....

Nema razloga za nervozu

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Evala Ekipa

Evo da se i ja javim. Prvo ja san dosa doma i ludnica mi je na sve strane.
    Da odgovorim. Mislim da je ideja o promociji UPH sta je Flores iznijela jako dobra i podrzavam je.
    Sta se tice slobodnog vrimena ja tu nemogu prisustovati nikako jer smo ja i kolega na sastanku MMPI-a kao zastupnici UPH u ponediljak na radnom sastanku. ( nas prvi sastanak ). BTW u Nedilju krstim Zaru tako da vrimena stvarno nemam trenutno niti za procitati PM a kamo li sta drugo.

u Utorak sam u Splitu te ako postoji neko tko zeli ili moze sudjelovati na tom intervjuu neka mi se javi na PM pa cu ga ja prosljediti dalje. Dakle mogu samo oni koji su u udruzi zastupati udrugu i to na slaganje svih nas.

Sta se tice ove prepirke o timunjeru i kapetanu mislim da je svaki komentar suvisan i da vam je frankie lipo odgovoria da smo u UPH SVI jednaki no matter koji cin ili bilo sta drugo.

Sta se tice naslova ovog threada mislija san da se netko javno prozvao na moj zadnji intervju za radio Rijeku koji je bio u petak a ovako sta je Flores napisala nema beda

I za kraj da vas obavijestim da smo dali u izradu i plakate za prosvjed koje cemo proslijediti po 20-tak u svaki grad da se stavi na skole ili oglasne panoe.

Ajte pozdrav i cujemo se
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Sonny Vidi poruku
    Ajde smirite tenzije,prelazite na nekakvu osobnu razinu a bezveze.Prekinite ili cu brisat postove trebalo ili netrebalo,ovaj cijeli topic je sada OFF TOPIC.

edit: izbrisano sve jer je bilo off topic.
    Sony, ne baniraj dok ljudi ne vide sto se pise, ne stajem na niciju stranu ali dozvoli ljudima nekakav jebeni komentar, pa makar nepotreban. Ustvari, nisi banira nego si izrezao komentar od čovika, vec sam zaboravio kojeg. Tako da kad neko uleti , nema pojma o čemu se radi. ubaci malo tolerantnosti, a zbog vasih neargumentiranih brisanja izbjegavam komentiranje jer imam osječaj da bi po nekim kompetentnim za baniranjem ili rezanjem trebali biti svi isti i kad me neko ubija sa svojim razmisljanjima po vama ja bi trebao kleknuti i reci : TAKO JE COBANE, HOČES DA TI I ZENU DOVEDEM PA I NJU MALTRETIRAJ SA SVOJIM STAVOVIMA.....Radite od ovog foruma pizdarije i stvarate uzasno interesantnu jednakost, ka da smo u Kini. Nismo svi isti, nismo svi kapetani i na kraju krajeva nemamo svi istu priću. Sav ovaj moj tzv. monolog ne odnosi se konkretno na ovaj thread ali cijeli ovaj moj monolog odnosi se na pusta moja baniranja kada VI , famozni ovlasteni , ne respektirate ovaj posao, posao pomorca, nego dozvoljavate da neki pusaći omalovazavaju ovaj posao, dok s druge strane jebete s baniranjem ljude ka mene kojem je to u najmanju ruku zivot. I zato vas ja nabijem na onu stvar, a ti Sony kad ispunis prvu stranicu matrikule onda mi se javi da prićamo o zivotu.....Ovo je moja prića nevezana za fenomenalne ljude na ovom forumu koje cu nadam se kad tad upoznati....

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    NCL

Početno

Oprosti gospon Iguazu ali ja sam izbrisao sve postove ne samo jedan.I nisam nikog cenzurirao.

Svi postovi u ovoj temi su bili OFF TOPIC .. citaj OFF TOPIC .

Sto to znaci? da nije mjesto ovdje i da ja imam pravo izbrisat ako hocu i ocu ubuduce takodjer.

I kakve veze ima moja matrikula sa vodjenjem foruma? Sto hocete ? Da pustim sve da se svadjate? Jesam ja ovim aktom ( brisanjem ) kriv za nesto sto se svadjaju ljudi ?

Lijepo su vam napisali,UPH djeluje kao jedno tijelo.Nema djeljenja.I prepucavanje necemo tolerirat.

zena pomorca Spuzvasta avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

Oprosti gospon Iguazu ali ja sam izbrisao sve postove ne samo jedan.I nisam nikog cenzurirao.

Sto to znaci? da nije mjesto ovdje i da ja imam pravo izbrisat ako hocu i ocu ubuduce takodjer.

I kakve veze ima moja matrikula sa vodjenjem foruma? Sto hocete ? Da pustim sve da se svadjate? Jesam ja ovim aktom ( brisanjem ) kriv za nesto sto se svadjaju ljudi ?

Lijepo su vam napisali,UPH djeluje kao jedno tijelo.Nema djeljenja.

Svaka cast Sonny sta se tice UPH a i sta se tice matrikule.
    To je osobna stvar svakog od Vas...
    ........sretna ?žena...........
    16.01.2009
    11.05.2011
    E sad nas je cetvero

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Lijepo su vam napisali,UPH djeluje kao jedno tijelo.Nema djeljenja.I prepucavanje necemo tolerirat.
    Tako je, jos si daj ime npr. Fidel, ukini dijetnu kolu, pa idemo dalje....ionako cemo se sresti 1.7., svatko sa svojom pričom.......

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od iguazu Vidi poruku
    Tako je, jos si daj ime npr. Fidel, ukini dijetnu kolu, pa idemo dalje....ionako cemo se sresti 1.7., svatko sa svojom pričom.......
    A ovo sto si podeblja pokazi recimo susjedi, ja svake godine idem na lječnički......

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    NCL

Početno

Ok moze. lock

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Iquazu bahat si i netribas nam takav ode. Eto nije te Sonny bez matrikule banira nego Dalmos s matrikulom. Pogledaj svoj nacin pisanja i prostacenja. Sramota

Isto tako ako ti nepase ostavi se foruma i citaj vijesti. I ako triba bilo kakvi razlog da ti objasnim vidices me 1.7 pa mi dodi i reci

tvojoj zeni isprika za baniranje ali ti si ispod svake kulture po ovom postu.

Lip pozdrav
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 06-14-2009 at 10:04 AM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •