Po??tovanje
S ozirom da mi ( suprug i ja ) nismo JO?* u udruzi, ??to neznači da nećemo biti, ja kao i do sada koristim svaki mogući momenat da malo tu udrugu promoviram, pa tako i prosvjed, iako bi neki rekli da zagovaram neke druge udruge ili sindikate, i iako su neki krivo shvaćali moje postove na onoj izbrisanoj temi
, to je sada pro??lo pa idemo dalje. Evo ovako: Danas sam se čula sa gospođom sa Nove tv, rekla sam joj za prosvjed, međutim ona nije imala pojma, ja sam joj pone??to objasnila, no međutim netko od vas iz udruge bi bilo dobro da ka?že malo vi??e od onoga ??ta sam ja, e sada ovako, ka?že ona da u utorak dolazi ( jo?? će mi javiti vrijeme ) u Rijeku, i da je zainteresirana za interviev sa nekim kapetanom, ( to je nevezano za temu prosvjeda ), ali bi bilo dobro da to bude neki kapetan iz udruge, pa da malo kroz priču o tome ??ta nju interesira ( a to je koliko sam ja shvatila ?život kapetana ), malo progovori o prosvjedu i da promovira udrugu.
Eto tako, pa ćete Vi najbolje znati koga bi predlo?žili za to, a taj bi trebao u utorak dođi u Rijeku ( u koliko sati mi jo?? nije javila ), pa bi se mi na??li sa njim i oti??li do dogovorenog mjesta sa tom gospođom. Svejedno je iz kojeg je grada osoba, i dali pozna Rijeku, jer ćemo ga mi rado odvesti do dogovorenog mjesta, samo mi jo?? gospođa u ponedeljak mora javiti u koliko sati, ali ono ??ta za sada znam je da je ujutro. Napi??ite mi ime nekoga sa udruge za koga mislite da bi dao dobar interviev, pa ćemo se ostalo dogovoriti za vrijeme i mjesto sa njim.
Flores

LinkBack URL
About LinkBacks
, ja kao i do sada koristim svaki mogući momenat da malo tu udrugu promoviram, pa tako i prosvjed, iako bi neki rekli da zagovaram neke druge udruge ili sindikate, i iako su neki krivo shvaćali moje postove na onoj izbrisanoj temi
, to je sada pro??lo pa idemo dalje. Evo ovako: Danas sam se čula sa gospođom sa Nove tv, rekla sam joj za prosvjed, međutim ona nije imala pojma, ja sam joj pone??to objasnila, no međutim netko od vas iz udruge bi bilo dobro da ka?že malo vi??e od onoga ??ta sam ja, e sada ovako, ka?že ona da u utorak dolazi ( jo?? će mi javiti vrijeme ) u Rijeku, i da je zainteresirana za interviev sa nekim kapetanom, ( to je nevezano za temu prosvjeda ), ali bi bilo dobro da to bude neki kapetan iz udruge, pa da malo kroz priču o tome ??ta nju interesira ( a to je koliko sam ja shvatila ?život kapetana ), malo progovori o prosvjedu i da promovira udrugu.