Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    Kadet HomoDelphinus avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Boka Pilot & Tug Boat Services

Lightbulb Chemikalien Seetransport GmbH

Pozdrav kolegama na forumu! #D
    Interesuje me da li neko zna nesto o pomenutoj kompaniji, pri tome mislim na licna iskustva i uslove na bulk cargo brodove koje posjeduju u floti.
    Takodje interesuje me plata za kadeta?

Hvala

Ivan
    Posljednje uređivanje od HomoDelphinus : 05-07-2009 at 12:41 AM

neradnik skembo avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Chevron

Početno

Stari ja sam provea dvije godine na CST-ija,ali to je bilo prije skoro 5 godina i to na tankerima.To je onda bilo priko Globtica,a danas mislim IMA iz Sibenika to drzi.Meni je onda bilo ok jer nisam ima tanker iskustva i bas zato sam isa za sporkat matrikulu,onako placa nije neka,ali za pocetak je ok,kadet je radija za 1100 dolara,u portu je vecinom bija vanka,a po moru sa chiefom u popodnevnoj gvardiji,a ujutro od 08-12 na kuvertu.To ti ja znam za tankere,a na cargo brodovima ne znam kako je!!!!!Nacua sam nesto da ima Rusa,ali to ne znam tocno.......Eto nadam se da sam iti malo pomoga.Pitaj ako sta triba,ali opet napominjem da je to bilo davno kad sam ja tamo bija...

3/O STmateo avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    CST

Početno

Bija sam ja tamo, ali priko Globtika. 2 ugovora, ka kadet i onda ka terco. Ne znam jesu li opet dizali plaće, ja san tamo ima 2300EUR.
    Posada su filipi, a oficiri su naši, a sad ima vjerojatno dosta i ukrainaca.
    Ne znam kako je sad, to je bilo prije skoro 2 godine.

Kadet HomoDelphinus avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Boka Pilot & Tug Boat Services

Početno

Hvala stari na info, postavit cu ti jos nekoliko pitanja, jer su mi javili juce da bih se mogao ukrcat sada u ovom vremenskom periodu.

- Interesuje me kakva im je ruta obicno na tankere, kakvo je tvoje iskustvo povodom toga?
    - Jesu te kao kadeta slali da cistis tankove i koliko cesto?
    - Da li znas prosjecnu starost njihovih brodova koje posjeduju u floti?
    - Jeli zeznuto na tankere kada je u pitanju zdravlje, mislim za pluca zbog eventualnih gasova tj. isparavanja hemikalija?
    - I za ostale kolege ako znaju kakva je sada situacija u globalnom smislu, i naravno plata za kadeta trenutno?

Hvala

Barba moonlight avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    ?žena pomorca

Početno

Jesu li ti spomenili možda na koji brod bi iša?

3/O STmateo avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    CST

Početno

Dobro pitanje, koji brod?

Ne znam kakve su im rute, kad sam ja bija bili smo stalno u J.Americi, ali sad sam taj isti brod vidija u Fujairah, tako da ti ne mogu ništa sigurno reć.
    Ka kadet sam dobrovoljno iša čistit tankove, nema tu ništa loše, jedno zanimljivo iskustvo, ionako ćeš kad tad ić doli, pa bolje to odma rješit, po mom mišljenju.
    Starost brodova vidi na netu, umaju ti oni svoju stranicu.
    Šta se tiče zdravlja, nisan dosad čua da je iko obolija od neke ''tankerske'' bolesti, ali svakakvih gadnih plinova ima. Kad ti počne smrdit na ''pokvarena jaja'' to ti nije dobro.
    Šta se tiče plaće, prije je bilo oko 550 USD, ali su dizali plaće, a sad krcaju i filipe za kadete, pa ti ni to ne znam, ali nije ni bitno, valjda će ti u firmi reć kolika ti je plaća.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •