Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/32
    Kadet brajo avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    U kafani

Thumbs down Marinconsult Kastela

Jel zna ko sta od ovoj firmi, imaju prdukte, kemikalce...
    Cuja san od par ljudi da se rijetko ko vrati tamo nakon jednog ugovora, a da ih ima sta ni ne izdrze jedan ugovor. Znan da su place za terca 2700 $ na kemikalca, tragedija. + Burmanci oficiri...
    Ugovor 6 miseci.

2OFF Spuzvasti avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Ahlers

Početno

Bi?ži ča dalje od Berketa ka od tamjana!!!!
    Konacno dobija ono sta san tija

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

nisan ni ja čuja ništa dobro od ovih ljudi šta su na njemu dali su mi sličan savjet

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

ako već nemaš di na kadeturu javi se u agenciju Bandić u splitu smiljanićeva 2 tamo ti primaju dolaze in 2 novogradnje pa ako nemaš di bolje ti je i tamo ja iden sredinon 5

1 st Officer
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    RCCL

Početno

A ja znam samo da sam dosa tamo za pridat papire i pitat ima li mkakve mogucnosti za ukrcaj a rekli su mi da nemaju oni di vise s tim papirima i da imam aplikaciju i da im posaljem mailom ako ocu ako ne nista,strava agencija,pa sa,to je moje iskustvo mozda je neko ima i lipse.
    Sta bude bit ce

3.Casnik be?žmek avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    yachting

Početno

jesu li se ovdi ??ta popravili uvjeti rada i financije od kada je Berket posta gradonačelnik, ili je sve ostalo po starom, jad i tuga!

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Ljudi nemojte tako, nije Marinconsult kriv ??ta Japanac oće Burmance za basaforcu, ja san tamo pro??a od asa do sekonda i neman nijednu lo??u rić...
    Je da su tada bili svi na??i na brodu...
    I bilo mi je bolje recimo nego na SSM-a, baren mi konobar nije kida salvetu po za obid, po za večeru...

2.kuverte Kadena avatar
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    trazin

Početno

Jos sa ovom situacijom u nas,ti haraci i sivi kos sta rade,posal je tesko nac,niko nece novog covika.Tako da je dobro uvatit bilo koju priliku,pa di puklo.Pa valjda ce bit posli bolje.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

STari covik ne bira kad mora i kad ga zivot prisili na sve sta ima ali ako imas ikakvu dvojbu bizi na tu drugu firmu.

ISto tako ode ce biti ljudi na forumu koji ce reci da im je odlicno i ne kazem da nije njima dobro ali moje osobno iskustvo sam ti morao napisati i naglasavam da je to SAMO MOJE OSOBNO MISLJENJE

Ukusi su razliciti
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Prle Raphaelus avatar
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    na ciri??ko jezero

Početno

evo ima bit da cu ja tamo na product za terca otic...

tek sam se cuo sa covjekom, nisam nikad na tankerima bio pa kontam, daj sta das... od biraca nema jebaca, pogotovo ne u ovakvom stanju danas.

samo mi nije jasno sto su burmanci i filipi na lng floti kod njih (kako cujem... sad ako mene lazu lazem i ja vas jebiga, a nije namjerno).

ako mi ko ima kakvu pametnu rec o ovome, odma ce dobit posebno mjesto u srdcu mome... i sto je jos vaznije pivu kad god je u Dubrovniku.

Eto vas...

Barba belboy avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

Ne znam kako je sad kod njih na tankerima, ja sam bio davne 92 na jednom kod njih a sve ukupno 9 godina na cargo brodovima od junior officera do mastera prvi put na coasterima. Uglavnom, home allotment od placa je kasnija za oko 20-tak do misec dana, to su pravdali cinjenicom da dok papiri stignu s broda pa onda dok oni to posalju klijentu na naplatu pa dok se to vrati nazad itd. Ali sve u svemu nije bilo toliko lose jer ne bi ostao 9 godina u njih i posao sam ca kad su poceli gubit manje brode i orijentirat se uglavnom na vece.
    Navigati se mora ...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Kad sam bia na tankerima Panam Perla i Panam Pacifico ( stari pacifico isa je u rezaliste ) Berket nam je non stop uzima neke dnevnice (i to bez mogucnosti ne davanja ) i govoria da je to za neke humanitarne svrhe a on bia kupia onda neki brod za sebe ili super auto. Gradia je covik po kastelama neke stvari i svasta drugo. NA firmu se ukrcavalo po rodbinskoj vezi.
    Primjer koji je po meni bia nemoguc dok nisam dozivia.

NA brodu je 1 makine pritramankava HFO iz prove u manje tankove u krmi i zaboravia te je izbacilo na odusnike i zasralo cilo nadgrade od vitra i umisto bilog nadgrada ujutro je sve bilo na fleke tocnije crno i svi smo tu Nedilju uzeli radace,krpe itd te cistili da bi u POnediljak uplovili u Houston koliko toliko cisti. Dakle cistila je i kapo i barba i svi a tip iz Kastela koji je bia timunjer je reka da on to ne jebe da mu je berket reka da se Nediljom ne radi. On nije niakd zbog toga bija sankcioniran a ruga nam se dok smo svi cistili. Njega barba nije moga iskrcati nikako. Nakon toga sam napustia tu firmu i reka san Berketu da na Njegovu firmu necu vise nikad a taj Timunjer je danas koliko sam ima cuti Kapetan na Marine Consultu.

Jos jedan brzi primjer:
    Konobar iz KAstela nam je govoria kad bi dosli u porat da ce nas stuci ako ne budemo svi na veceri u 1800 jer on mora ici vani a da nece cekati nikoga a oni koji dodu nakon toga da sami sebi nadu veceru i da peru pijate ako ih sporkaju jer da ujutro ne zeli vidit nista sporkog suda. Naravno isto ga iko nije moga iskrcat jer mu je Berket bija prvi susid i prijatelj iz djetinjstva.

Sve u svemu meni je ta firma ostavila dojam da se ne gleda ko radi nego ko je blizi s gazdom ali kad covik nema di razumin da ide i tamo i zato ako odes skupi iskustvo i pritrpi se malo te otidi sta prije na drugu firmu.

Iman jos primjera di je bilo i krvi a i obisia se jedan timunjer na brodu ali o tome nebipisao jer nije misto ni vrime

Pozdrav
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Prle Raphaelus avatar
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    na ciri??ko jezero

Početno

hvala na odgovorima...

moram rec da sam se zamislio sad a nista, vidit cemo sto i kako ce bit pa cemo znat kako dalje...

jos jednom hvala
    Too much brain, also no good.

OS Mohamed Lahir

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

koliko san ja cuja,to ti je sredina od svega navedenog,znaci igra jer je situacija takva da ako ne mores birat uzmes i ako triba pojist govno,pojedi jer neces skupit 183 dana pa ce ti bit zaj sta nisi uzeja bilo sta,uzmes sve sta ti nude ako nemos birat,uvik mores otic ca ako ti stvarno bude bed

Treći Vodja avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Jadroplov,OOCL

Početno

jel treći stvarno ima 2700 dolara ili se sta prominilo...

jel se isplati otic tamo

3.Casnik nexus-st avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jos nigdje

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Vođa Vidi poruku
    jel treći stvarno ima 2700 dolara ili se sta prominilo...

jel se isplati otic tamo
    va

Sto se tice iskustva isplati, jer ko ce ti danas dat sansu ko kadetu na tankerima?

Treći Vodja avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Jadroplov,OOCL

Početno

ka treći prvi put triban ic

3.Casnik nexus-st avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jos nigdje

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Vođa Vidi poruku
    ka treći prvi put triban ic
    Pa nece te niko pojest, kako nam stariji kazu stekni iskustvo pa onda biraj!

Treći Vodja avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    Jadroplov,OOCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od nexus-st Vidi poruku
    Pa nece te niko pojest, kako nam stariji kazu stekni iskustvo pa onda biraj!
    trnutno mogu birat izmedju setnje marjanon i sidenja ispri kompica!
    naravno da cu ic prvo di mi se pruzi prilika

Prle Raphaelus avatar
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    na ciri??ko jezero

Početno

malo ne stignem na netu bit pa eto da odgovorim sa zakasnjenjem...

cuj, ja sam imao 2700, a terco prije mene 3100 ... to ti je kako se dogovoris.

a sto se tice toga jeli se isplati, pa ovako ja to nekako gledam... za poc za terca sporkat matrikulu ajde, placa ce ti bit na vrijeme, nasi su ljudi, mozes se dogovorit. brz ti je avancamenat... e sad amo na drugu stranu...

ja sam se iskrco nakon 40 dana, prihvatio sam sto mi se prvo ponudilo i htio sam ic jer sam ispalio doma (ovo mi nije prvi brod za terca) ... nisam bio zadovoljan sa odredjenim stvarima i igricama za koje nemam strpljenja, neprofesionalizmom odredjenih i tako to, bila je pobuna posade na brodu (barba je bio maksimalno korektan prema pobunjenicima odmah da kazem, a bunili su se radi nekih njihovih filmova koji su krajnje nerealni bili) - uglavnom ja sam otiso jer ionako nisam htio karijeru na tankerima nego zelim u offshore i tako sam sad doma...

samo opet kazem, ima ljudi koji mogu birati i koji nemaju izbora... ja sam srecom jedan od onih koji imaju izbor i mogu bez beda stajat doma i strpljivo cekat... barem jos neko vrijeme

a opet je sve na tebi, sam odvazi zivio
    Too much brain, also no good.

OS Mohamed Lahir

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •