Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/24
    bic
    bic je odsutan
    3.Casnik bic avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lng

Talking Dorian Hellas

a evo trazija san po forumu vidin da niko nije spomenija ovu firmu...
    inace firma je grcka,1 crude oil, 1 product i 6 lpg-a, pasat iz sibenika krca za njih...
    jel iko bija na toj firmi, kakvu su uvjeti zivota, placa i tako osnovne stvari...
    Posljednje uređivanje od bic : 04-18-2009 at 04:05 PM

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Malo da ozivim temu.Ovo i mene zanima.

dadilja
    Datum registracije
    May 2009
    Firma
    za kompjutorom

Početno

Placa dobra, ekipa nasa, posada filipi, uvjeti zivota ka na grckom brodu.
    Brodovi uglavnom novi, i tako.
    Ako se dobro vladas znaju te pustit ranije!

Makinista ugor avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    MSC

Početno

Meni je prijatelj tamo prvi makine,uvik ide na isti brod,placa dobra,ugovori 4/4.top 4 Hrvati ili Crno Gorci,a sve ostalo filipinci..ide priko Pasata...

Clan Posade perishaa avatar
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    miri??e na naftu..

Početno

Evo da malo o?živim ovu temu..
    Da li netko ima iskustva, koje su plaće cca.. znam da su ljudi na??i, uvjeti "dobri".. ima li netko iz vatre da do??apne detaljnije .. !!
    Siempre drito

bic
    bic je odsutan
    3.Casnik bic avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lng

Početno

na lpg floti seniori hrvati, imaju mislin 3 lpg-a velika i jos 1-2 mala na tim malim nema nasih, imaju jos 2 cruda tu su seniori nasi i crnogorci...
    primaju nase kadete palube i asistente place su in oko 1300 dolara sad zavisi kako di mislin da na crudovima kadeti imaju i prikovrimenih pa se navuce koji dinar vise...

u pocetku junior oficiri su bili samo filipi sad polako ima i nasih na palubi i u makini ostavljaju ovu ekipu sta je tu zavrsila asistenture i kadeture...
    place za 3 off i 4eng su 4400 dolara mislin da nema prekovremenih i ako se vratis drugi ugovor imas onaj rejoining bonus na prvu placu cca 2800$...

brodovi su stari max 5 godina, zivot ok, panatika isto ok cak i dobra sad ako te zanima za seniore place nisan siguran ali mogu provjerit

eto zivija

Clan Posade perishaa avatar
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    miri??e na naftu..

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bic Vidi poruku
    na lpg floti seniori hrvati, imaju mislin 3 lpg-a velika i jos 1-2 mala na tim malim nema nasih, imaju jos 2 cruda tu su seniori nasi i crnogorci...
    primaju nase kadete palube i asistente place su in oko 1300 dolara sad zavisi kako di mislin da na crudovima kadeti imaju i prikovrimenih pa se navuce koji dinar vise...

u pocetku junior oficiri su bili samo filipi sad polako ima i nasih na palubi i u makini ostavljaju ovu ekipu sta je tu zavrsila asistenture i kadeture...
    place za 3 off i 4eng su 4400 dolara mislin da nema prekovremenih i ako se vratis drugi ugovor imas onaj rejoining bonus na prvu placu cca 2800$...

brodovi su stari max 5 godina, zivot ok, panatika isto ok cak i dobra sad ako te zanima za seniore place nisan siguran ali mogu provjerit

eto zivija
    zahvaljujem ti na informacijama.. Moro sam ih odbiti jer u dubrovniku tečaj Tanker Familirization (D13) počinje za 2 tjedna ako i tad, slično je u zadru, ??ibeniku, splitu. smatram da ne bi stigao do tad.. a ukrcaj je 30.6.
    jebiga.. nema veze čekam jo?? odgovor s jedne kompanije.. biće ne??to
    uglavnom meni su ponudili za asistenta 1375$ na LPG , ugovor 2 x 6 mjeseci (s mogučno??ću produljenja naravno), posada hrvati, crnogorci , ni?ža posada filipinci indijci.. eto toliko
    Pozdrav !
    Siempre drito

Kadet
    Datum registracije
    May 2011

Početno

tribas popunit aplikaciju prvo Pasat Ltd. ?*ibenik
    pa onda nazvat passata u sibeniku, +385 (0) 22 213 750
    onda ces sve znat

bic
    bic je odsutan
    3.Casnik bic avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lng

Početno

Citiraj Prvotno napisano od perishaa Vidi poruku
    zahvaljujem ti na informacijama.. Moro sam ih odbiti jer u dubrovniku tečaj Tanker Familirization (D13) počinje za 2 tjedna ako i tad, slično je u zadru, ??ibeniku, splitu. smatram da ne bi stigao do tad.. a ukrcaj je 30.6.
    jebiga.. nema veze čekam jo?? odgovor s jedne kompanije.. biće ne??to
    uglavnom meni su ponudili za asistenta 1375$ na LPG , ugovor 2 x 6 mjeseci (s mogučno??ću produljenja naravno), posada hrvati, crnogorci , ni?ža posada filipinci indijci.. eto toliko
    Pozdrav !

na lpg floti nema crnogoraca, posada su samo filipinci i na lpg i crude...

asistent gumball3000 avatar
    Datum registracije
    Jun 2010
    Firma
    dorian hellas s.a.

Početno evala!

evo da se pofalin,da iden bas na ovu kompaniju, na brod captain markos,ukrcaj mi je 29,jos cekan da mi jave di tocno,iden ka asistent,nadan se da ce biti dosta posla i da cu se uspit javit koji put da javin kako je... fala svima na korisnin informacijama i pomoci =)
    NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY

1.Casnik-Moderator morskipas01 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    yahta

Početno

Citiraj Prvotno napisano od gumball3000 Vidi poruku
    evo da se pofalin,da iden bas na ovu kompaniju, na brod captain markos,ukrcaj mi je 29,jos cekan da mi jave di tocno,iden ka asistent,nadan se da ce biti dosta posla i da cu se uspit javit koji put da javin kako je... fala svima na korisnin informacijama i pomoci =)
    ja ti se vazda nadam kako nece biti posla i vazda me zajebu..

Datum registracije
    Jun 2010
    Firma
    dorian hellas s.a.

Početno

meni pa??e,vi??e posla= vi??e materijala za naučit i usavr??it,a i br?že će proći 6 miseci

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2012

Početno

Krajem treceg miseca mi je ukrcaj na Dorian Hellas,brod OKLAHOMA,kao asistent .. Jel bio neko na tom brodu ili uopce na kompaniji u skorije vrime da mi da neke informacije. Uvjeti zivota,linija itd. hvala

Datum registracije
    Jun 2010
    Firma
    dorian hellas s.a.

Početno pozdrav!!!

pozdrav svim kolegama,evo da se napokon javin,dosa san doma ima par dana,nakon 6 mj,bija san na ovoj kompaniji....inace place su super,ka asistent san ima 1300 dolara,ugovori su za kadete 6 mj,s tim da se moze produziti,ili skratiti,ako van bas triba,i doda barba koji dan u matrikulu... sta se tice uvjeta na brodu odlicni su,ima sve,od bazena,teretane,kosarkaskog igralista... milina... kabine su relativno velike,spiza je ok...sta se tice ugovora za casnike oni su 3/3,ili kako se dogovoris sa kolegom koji te minja...place su odlicne kako san cuja,4 makine oko 7000,3 oko 9,za ostale nisan siguran...prekovremeni se placaju samo filipima,nasima ne...al inace odradis svojih 8 uri i to je to...brodovi su relativno novi i skoeo svi su bili ovu godinu na dry docku,ne znan za ohio (crude oil),i za captain nicholasa (lpgc),ali markos i john (lpgc),i oklahoma (crude oil) su bili sigurno... ekipa na brodu je super,svi pomazu koliko god mogu,tako da je mene iskreno odusevilo,i jedva cekan da se vratin nazad...

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2012

Početno

pozdrav svim kolegama,evo da se napokon javin,dosa san doma ima par dana,nakon 6 mj,bija san na ovoj kompaniji....inace place su super,ka asistent san ima 1300 dolara,ugovori su za kadete 6 mj,s tim da se moze produziti,ili skratiti,ako van bas triba,i doda barba koji dan u matrikulu... sta se tice uvjeta na brodu odlicni su,ima sve,od bazena,teretane,kosarkaskog igralista... milina... kabine su relativno velike,spiza je ok...sta se tice ugovora za casnike oni su 3/3,ili kako se dogovoris sa kolegom koji te minja...place su odlicne kako san cuja,4 makine oko 7000,3 oko 9,za ostale nisan siguran...prekovremeni se placaju samo filipima,nasima ne...al inace odradis svojih 8 uri i to je to...brodovi su relativno novi i skoeo svi su bili ovu godinu na dry docku,ne znan za ohio (crude oil),i za captain nicholasa (lpgc),ali markos i john (lpgc),i oklahoma (crude oil) su bili sigurno... ekipa na brodu je super,svi pomazu koliko god mogu,tako da je mene iskreno odusevilo,i jedva cekan da se vratin nazad...
    E sad si mi ulipsa vecer Ja idem u 3 misec na Oklahomu..jel znas mozda koja joj je Linija..?

kako ti je bilo ka asistentu..jesi se snasao brzo?
    Posljednje uređivanje od jorgos : 01-23-2012 at 07:52 PM

Junior engineer C.C2 avatar
    Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    KOTC

Thumbs up

Thnx za info!

MOgo bi se i njima javit cim mi bude gotov tankerski brevet, nista ne gubim.

Datum registracije
    Jun 2010
    Firma
    dorian hellas s.a.

Početno

@jorgos snasa san se relativno brzo,meni je bilo super,na oklahomi ti je sad ovi jedan frend i kolega ode sa foruma -mars...koliko znan njima ti je linija doli juzna amerika,i kako san cuja zivot na brodu je super,ima malo vise posla,ali da je ok ekipa,pa ti ne bi tribalo biti tesko,samo budi vridan,i neces imati problema oko nicega.. =)

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2012

Početno

@jorgos snasa san se relativno brzo,meni je bilo super,na oklahomi ti je sad ovi jedan frend i kolega ode sa foruma -mars...koliko znan njima ti je linija doli juzna amerika,i kako san cuja zivot na brodu je super,ima malo vise posla,ali da je ok ekipa,pa ti ne bi tribalo biti tesko,samo budi vridan,i neces imati problema oko nicega.. =)
    Hvala za info.. Ma dosta truda sam ulozio oko ukrcaja i prije oko skole,da bi se sad zajebava i lincario tamo.. Meni je vazno da su ljudi ok..i da je ekipa dobra,a onda ni jedan posao nije tezak.

Bio sam vec 2 ugovora na MSC kao mornar di se radilo po 12-13 sati dnevno,i znam kad je ekipa ok da se moze sve napravit sa lakocom..kao i obrnuto

Datum registracije
    Jun 2010
    Firma
    dorian hellas s.a.

Početno

pozdrav kolege! evo su mi jucer javili da iden 15.4 opet na brod,isa kompanija (doran hellas).brod je malo manji nego prethodni,al isto je lpg rute su pretezito po americi,tako da se nadan da cu ovi put imati net na brodu i da cemo se cuti cesce... eto,izgleda da ako buden ima srice,mozda i stignen na klasu u 10 misecu =)toliko zasad od mene,kad buden ima vise informacija,javin se =) pozzz!

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

pozdrav kolege! evo su mi jucer javili da iden 15.4 opet na brod,isa kompanija (doran hellas).brod je malo manji nego prethodni,al isto je lpg rute su pretezito po americi,tako da se nadan da cu ovi put imati net na brodu i da cemo se cuti cesce... eto,izgleda da ako buden ima srice,mozda i stignen na klasu u 10 misecu =)toliko zasad od mene,kad buden ima vise informacija,javin se =) pozzz!
    Bas mi je drago. Zelim ti sritan put i mirno more ali ima jos do 4 miseca haha ja cu se dvaput iskrcat do tad
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •