Interesira me postoji li jos koja kompanija slicna JDN koja ukrcava tako,mali ugovori,a gdje su relativno dobri uvjeti?Unaprijed zahvaljujem!
Interesira me postoji li jos koja kompanija slicna JDN koja ukrcava tako,mali ugovori,a gdje su relativno dobri uvjeti?Unaprijed zahvaljujem!
Kako to mislis mali?
Jesi mozda mislio, Kratki?
Ako si mislio na Kratke, uglavnom, manje-vise, sve offshore kompanije ti danas daju kratke ugovore, imam i prijatelja na LPG, koji ima ugovor 2-2, a na Tankerskoj (primjera radi) je 4-4, takodjer je to delikatna stvar, bio sam jednom na Senior Officer meeting CSM-a u Rijeci, gdje se povuklo pitanje kratkih ugovora (pricam o 2003-2005 godini ako se ne varam), predlozili smo (ustvari Ja) da se ugovori skrate na 4 mjeseca (tad su bili 5-6 na brodu), vani u baru su me svi molili da to pitanje potaknem, i kad sam ga postavio i trebalo glasati ZA ili PROTIV, od nas 50-tak, samo smo 3-4 podigli ruke ZA, tako da je to sve relativna stvar,ako si mislio na Kratke ugovore,ima ih svugdi, samo treba traziti da se poklapa ugovor sa mjesecnim primanjima i jos da te ta kompanija na koju si bacio oko i primi.I ovakve Threadove stavi u KONOBU![]()
dakle, kako kaze user casper2005...sve offshore firme imaju kratke ugovore i dobre uvjete (nek malo bolje,neke malo losije)..
sta se tice lng-eeva, hoegh i k line imaju ugovore od 10 tjedana..
tankeri, neke firme imaju ugovor od po 3 miseca...
ITD...
...ca smo na ovom svitu...
Ugovori na Cruise firmama su RCCL 10-10 weeks, NCL 12-12 i 10-10 weeks ( osim za mene) PCL 4-2 ili 3-1.5 misec, CCL 4-2 miseca.
Sve navedeno su ugovori za officeire a za posadu su obico 6 miseci dok na PCL i NCL znaju biti za nase ljude tj recimo nostrome 4-2 miseca.
Eto
ima sve vise firmi sa kracim ugovorima,
seatrans 2 mjeseca on/off
gearbulk 10 tjedana on/off
siguran sam da ima toga jos samo treba traziti.
Pozdrav svima.Kako se kome posreci takav ugovor dobije.Azalea nikako da skradi na manje od 4 kazu kriza a u 2 godine namjeravaju bacit van 60 brodova.a ovo im je skupo i neisplativo da stave 3-3.
ma za 4 mjeseca krca i Atlantska Plovidba,to znam,kad sam mislio na KRATKE ugovore mislio sam ovo do 2 mjeseca...hvala na pomoci,ako tko jos sto zna javite![]()
atlanska krca samo senior off. 4mj, a svi ostali su 6on 4off
Natko Zrnčić PIČKIN Dim...
Negdi san ti odgovorija, al neam pojma di je to zavrsilo, probaj na Gearbulka, tamo ti je 10 tjedana on/off. Ta-Na u Zg...
Gefo
mali kemikalci po nordu,2 miseca on,2 miseca off
a moze se dogovorit i 6weeks on 6 off
slijedecu godinu nabavljaju 5,6 novih brodova
crewing agency je ahlers.u hr rade s globtikom
Ja iman 3-3 i jako je dobro, al cilj mi je doć na 10weeks/on-off, i to bi bilo najbolje po mom iskustvu... Za mene naravno. I da se taj ugovor i poštuje kako je i napisan. Jebeš to kad kažu da je ugovor 10weeks a onda doma ideš nakon 4 miseca, pa te opet zovu uredno za 10 weeks(navodno se zna desit na K-linea...Kažem navodno...)
Odi kod nas je 10/10 +-2weeks, ali se dogovaras sa kolegon jer si non stop na iston brodu. I svaki dan priko placaju duplo. Meni pase....
ja san na seatrans. kemikalci. ugovor 2-2 za sve oficire! toleriraju i do 6tjedana on/off. ides uvik na isti brod. dogovaras se za smjenu sa svojin kolegon. firma nema ni??ta s tim, bar zasad.
3Makine, probaj ovo. Neznam dal je slicno sa JDN al ugovori su kratki .
http://www.nuwavepersonnel.com/vacan...s_ratings.aspx
Hvala Ajkula77,a jesi li ti čuo išta o ovima što o ovom kompaniji NUWAVE...para mi se da sam baš prije dan dva vidio u Dubrovniku jedan manji putnički brod s ovim logom na ciminjeri...
ma danas ko imalo drzi do sebe ne bi smija prihvatit nista priko 3-3,bez obzira permanent ili ne,a i to je puno na brodu
krize nigdi a svi se zovu na nju,koje je ovo pranje love,globalizacija
kad ce doc vrime da normalan pomorac ne mora mislit o situaciji u svitu da bi otisa zavrsit ugovor i kad cemo bacit hdz u povjest da se ne ponovi
KOkolo vec san ti bija jedan put napisa ali nikako da shvatim zasto pises 5-6 opstova zaredom jedan ispod drugih. Ako nekom odgovaras na post tribas stisnuti QUOTE u kantunu posta desno pa ces tako odgovoriti na post. Ovako ti postovi nemaju smisla a zauzimaju memoriju bez veze.
Ili ja ne kuzim sta je pisac htio reci?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)