Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/41

Tema: Feeserlines

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    v-ship

Početno Feeserlines

alo ekipa,evo se i ja ukljucija.Zvali su me iz feederline(m.o.d.i.n. ukrcaj doo) za prvoga,ugovor dva miseca na brodu,dva doma,placa 4200 eura samo na brodu ka za pvi put,a posli bi mi ponudija permanent ugovor.Ima li ko da tamo naviga da mi kaze kako je tamo i koliko nude nakon ta dva miseca???Pozdrav svima

1.Casnik infomanager avatar
    Datum registracije
    Feb 2008

Početno

pitaj imas li treceg na brodu da ne osvane 6/6 sa sekondom

Gas/Eng
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Na koji tip brodova krca modin agencija ?

1.Casnik infomanager avatar
    Datum registracije
    Feb 2008

Početno

pogledaj na www.feederlines.nl

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    v-ship

Početno feederline

To su mali brodovi,bulkovi,u makini su samo kapo,prvi makine i motorman

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Nemaš trećega prika,radit ćeš 6-6.
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    v-ship

Početno

Ok, to znam Zombi, al znas li ti kolike su place tamo???

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    v-ship

Početno feedeline ponovo

Alo ljudi,dajte pomagajte.Zvali me opet na feedeline,zna li ko kako je tamo???Kakva je posada,uvjeti,brodovi,rute,placa??????

master david avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jan de nul

Početno

@smart

Volio bi ti pomoci, ali nemam pojam o kojoj je firmi rijec. Zaintrigiralo me da neznas o kojoj je placi, uvjetima i brodovima rijec!!! Ako ti ne zele reci placu i uvjete onda ih slobodno prekrizi i bjezi od toga. Razumijem da te zanimaju ljudi, situacija sa avancamentom, mogucnost izlaska itd. To je normalno, ali da neznas placu!?!

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    v-ship

Početno

Ma prijatelju firma je Feederline i krca modin ukrcaj iz splita(bulkovi).Rekao mi je ovaj da cu imat ko prvi makine 4200 eura,to i nije bas neka placa,ali obecaje da ce nakon dva miseca a ugovor bi bija 2 miseca na brodu dva doma povecao placu(permanent),sad me zanima ima li ko da tamo naviga duze i zna kako to ide,ili da ima kojega poznatoga da tamo naviga,da ne bi bija zajeb,razumis me od obecanja se danas ne zivi....zato pitam....

neradnik skembo avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    Chevron

Početno modin ukrcaj

Evala svima,ja sam novi,sve pohvale pomorac net je prva liga,ima dosta zanimljivih postova.Nego zna li mozda neko kakvi su uvjeti na "feederline" sta krca ovaj s meja modin ukrcaj???Kakva je posada,ima li nasih i tako to.

Clan Posade Oceansoul avatar
    Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    U potrazi

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    oni su ti na meje,na isti ulaz sa iva od vodopivca,ali zaboravija san ime agencije,ima nasih top4 a ostalo ne znan koji su
    Citiraj Prvotno napisano od Mali Marinko Vidi poruku
    Agencija je M.O.D.I.N. UKRCAJ,na adresi Marasovićeva 7, Split - Meje, iza banovine, TEL: 021/358788 i ?želim ti sriću!
    Triba bi poslije nove godine tamo kao kadet na UAL Cyprus, moj prvi ukrcaj na veći brod.
    Ono ??to sam je načuo je da tamo nema trećeg palube i da se radi 6-6h. Plaća sekondu 3000â??, mislim da nije permanent, nisam siguran.
    Eh da i sram mi je spomenuti svoju plaću kao kadetu, da se drugi ne smiju al eto situacija mi je takva da mi je va?žno ??to prije otići, a i para se ne gleda kad se radi kadetura, jel tako?
    Za znati?željne, radi se o 400â??...

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

@Oceansoul - isplatit ce se poslin ka i svima nama, ne zamaraj se s tom cifrom, znam da nije lako, ali to ti je tako...Na kojoj liniji ti je UAL Cyprus? UAL-ovi brodi su dosta vozili po Zapadnoj Africi.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Clan posade North avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    World Wide

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Oceansoul Vidi poruku
    Eh da i sram mi je spomenuti svoju plaću kao kadetu, da se drugi ne smiju al eto situacija mi je takva da mi je važno što prije otići, a i para se ne gleda kad se radi kadetura, jel tako?
    Za znatiželjne, radi se o 400€...
    Molim te lipo,zasto te sram reci kolika ti je placa ka kadetu i zasto mislis da ce ti se drugi smijat..??
    Sinko budi sritan sta u ovim ludim vrimenima uopce imas sansu ukrcat se za to odradit..Pogledaj samo po forumu koliko ima momaka sta bi dali ne znam sta da su na tvom mistu..Zato ne pizdi nego lipo ajde na brod i ako mozes odradi to od kolpa,viruj mi,posli ce ti biti drago..Kadetura i je zato da donekle steknes nesto znanja,a ne prilika za zaradit pare..Zaboravi na pare,prvo par godina triba dobro kruva jesti i dobro znoja prolit i onda kad sve to prodje,a proci ce,viruj mi,Pravi Ugovori i Pare ce naci tebe..

Posljednje uređivanje od North : 12-17-2009 at 05:28 PM

Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    U potrazi

Početno

@offshore1975
    Neznam jo?? liniju broda, okvirno je mislim Europa-SAD-Afrika, po atlantiku.

@Northwestern
    Mudro zborite kolega, takva je danas situacija sa kadetima da se triba grabiti prva prilika i ne birati. Kompanija djeluje ozbiljno, brodovi su novi i moglo bi ne??to biti od toga.

E sada zanima me ne??to, po??to nisam nikada bio na većim brodovima, pa neznam ba?? hijerarhiju. Dali no??tormo (boatswain) izdavati naredbe kadetu (bez odobrenja chiefa)?
    Tek tako, zanima me. Ispričajte me ako je pitanje prebudalasto.

2nd Officer captainvuki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Oceansoul Vidi poruku
    Triba bi poslije nove godine tamo kao kadet na UAL Cyprus, moj prvi ukrcaj na veći brod.
    Ono što sam je načuo je da tamo nema trećeg palube i da se radi 6-6h. Plaća sekondu 3000€, mislim da nije permanent, nisam siguran.
    Eh da i sram mi je spomenuti svoju plaću kao kadetu, da se drugi ne smiju al eto situacija mi je takva da mi je važno što prije otići, a i para se ne gleda kad se radi kadetura, jel tako?
    Za znatiželjne, radi se o 400€...
    Na Feederlinesa nema trečega palube,ali zato zapovjednik drži njegovu gvardiju u navigaciji.Čif i sekondo držu 6-6 u portu.Na ovoj kompaniji san bija samo jedan ugovor i primjetija san da niko skoro istu plaču nema.Za plaču se može dogovorit.Naravno kompanija ima najnižu i najvišu granicu.Po popisu posade od šestog miseca ove godine ovaj brod di češ ič ima je 10 članova posade.Najviše časnika na ovoj kompaniji ima iz Poljske.Njih ukrcava Seagiant management iz Cipra.Posada su Filipinci i Indonežani.Ima nešto časnika Indonežana isto.Holandeza ima sve manje,jer in porez uzima dosta,pa in se neisplati.Poljaci ne plačaju porez jer ih ne ukrcava agencija iz Poljske,pa njima na ovoj kompaniji nije loše.Ovi UAL brodovi ne znan koju liniju imaju.Večina brodova od Feederlinesa je po Sjevernoj Evropi i Mediteranu.

Clan Posade capt.morgan avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Na netu

Početno

ual je kupio intermarine i koliko ja znam voze linije za afrika iz amerike
    sastavljam rastavljene zene

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ma firma je ok,a ka sta je frenkie reka,sta se place tice,sve je stvar kako se dogovoris,a zato ipak triba malo bit tamo i navigat kod njih malo

1.Casnik marinero_TK avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

[QUOTE=Oceansoul;51639

E sada zanima me ne??to, po??to nisam nikada bio na većim brodovima, pa neznam ba?? hijerarhiju. Dali no??tormo (boatswain) izdavati naredbe kadetu (bez odobrenja chiefa)?
    Tek tako, zanima me. Ispričajte me ako je pitanje prebudalasto.[/QUOTE]

A prijatelju sve ti ovisi o chiefu, nostromu, a bogami i o tebi.
    Vrlo je tesko definirati razliku izmedju "chiefove" i "nostromove" naredbe, jer su uglavno usko povezane. Ujutro ili dan prije chief da posa nostromu, a nostromo je taj koji rasporedjuje ljude. Ovisi o naravi posla i tvojim sposobnostima koje ces zaduzenje dobiti. Chief nema vrimena svaki put posebno za svakog clana posade odrediti koji posa mu Nostromo moze dati ili ne smi dati.
    Uglavnom se na kadeta pazi, i chief ga drzi pod svojim okriljem, kazem uglavnom.
    No to ne znaci da neces upoznati piketinu i radacu. Isto tako triba razumiti i chiefa i nostroma jer danas velika vecina kadeta smatra da nisu dosli da bi radacivali i piketivali, oni su zavrsili skole, cak stovise fakultete. E pa kad se tako postavis onda si 100% najeba, a ako bas osjetis da te izrabljuju onda lipo trazis smjenu, jer nece ni Barba ni kompanija kontra chiefa i nostroma radi jednog kadeta.
    Sto se poslova tice ka kadet ne moras ako neces ici raditi na visine, ulaziti u tankove i confined spaces, raditi overside itd... Uglavnom ako ti je kompanija neka imalo normalna, i ti drzis do sebe prije ukrcaja triba bi se upoznati sa svojim pravima i obavezama.
    Znaci ukratko ako ti nostromo kaze da operes WC i kanizelu, za to mu ne triba chiefova naredba. Mislim da si na to cilja...

Datum registracije
    Dec 2009
    Firma
    U potrazi

Početno

@marinero_TK
    Gazda hvala na odgovoru! Meni ka novaku je zlata vridan, kao i svaka ostala informacija ovdje. Kad napravim vizu doć će mi ugovor pa ću ga dobro proučiti. A za piketivanje i ostalo nije me strah, ne bojim se posla, ionako sam dosad dosta puta povremeno po bau??telama radio i sl.

??ivili!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •