Da li ko zna kakve ugovore ima ova firma? Koliko imaju priblizno place timunjeri? Ima ko koji naviga ili je naviga kod njih?
Hvala na odgovoru
![]()
Da li ko zna kakve ugovore ima ova firma? Koliko imaju priblizno place timunjeri? Ima ko koji naviga ili je naviga kod njih?
Hvala na odgovoru
![]()
Imaju oni putnickih i teretnih pa su razliciti ugovori tj zavisi o brodu. Inace sama ric ti kaze MSC je Mafia Shipping Croatia![]()
![]()
Na MSC ti ukrcava Bogdan iz Sinja.
Od o/s a/b pa do oficira, kapetana i upravitelja.
Ugovori su jo?? uvijek 6 mijeseci (bar za ni?žu posadu)
Činimi se da a/b ima oko 2300â?? + prekovremeni mo?že dogurat i do 3000â?? mijesećno. Radi se ali se i zaradi. Za o/s i a/b dosta dobre plaće plus dodatna zarada kroz prekovremeni rad (s obzirom na ostatak konkurencije)
BOGDAN COMPANY d.o.o. Sinj, Domovinskog rata 77
Tel (021) 821 567
ps - uzela si ti to u svoje ruke Orange, poći će taj tvoj na brod prije nego ??to i dođe.
![]()
Nomen est omen...
MSC je talijanska kompanija registrirana u Genevi, ali administracija in je u Sorrentu kraj Napolia.
Za ukrcaj te??ko da će ić priko Bogdana. Najbolje je priko nečije preporuke ili poslat direktno na kapetana
Marescu, a dosta mornari i timunjeri ide direkt u Sorrento.
Inace posada su mi, talijani, crnogorci i malezijci. Bili su počeli i sa rumunjima, ali neznan ca je stin.
Ovancaju te, ali te jos par ugovora dr?že na manjoj lovi.
Ugovori su po 6 miseci, ali in je dra?že da ostanes dulje.
Uglavnon radi se manje nego na Jadroplovu i sličnima. Nediljon se ne radi.
Owertime uglavnon plaćen.
Za ni?žu posadu svakako jedna od najboljih firmi ca se tiće love.
Vi??e info mo?žete pronači na ovoj web adresi
MSC - Mediterranean Shipping Company S.A
Tra?žite Capt. Antonia Marescu
Tel. + 39 081 5321530
Svoj CV te kopije breveta , navigacije...??aljete po??tom na njihovu adresu u Sorrento.
![]()
Nomen est omen...
amaresca@mscsorrento.com
probajte na ovaj mail mozda se netko javi
lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr
Iman ti ja poznanika na MSC, timunjer, ugovori 6 miseci ali vole normalno oni da ti njima i duze peglas. Reka mi je 3100E misecno dok je na brodu. Radi se, ali kad dodes doma imas kakav takav novac. Nije lose. Ali ime kaze sve...
Evo kad se iskrcam jo?? koji misec i malo odmorim di bi bilo najbolje da se ukrcam sljedećih 5 mjeseci ??to mi ostane. Ako budem i??a na svoju ruku opet ću negdi radit 17 sati odmarat se 3 i ostarit za 5 miseci punu godinu.
Lipo me svitovala mati da ne idem na brod, ali mlado, ludo ja ću po svom.
Kad sam tako odlučio bar da doka?žem da sam u pravu.![]()
Taj covik kojega ja znam, je po devet miseci na brodu a doma bude dva do tri miseca kako firmi triba, ali nema zenu ni dice pa njemu pase tako, meni je osobno to predugo za stat na brodu, lipce je 3-2 ili 3-3, LNG je zakon! E bas san ga jucer pita koliko zaradi, 3200E kaze, ako laze on mene lazen ja tebe.
Pozdrav!
Pozdrav svima,ima li tko saznanja da li na MSC-u primaju kadete?kolika je placa i duljina ugovora?Tek sam zavrsio pomorski fakuletet i s obzirom da imam dvojno drzavljanstvo hrvatsko-talijansko imam li kakve sanse za ukrcat se ko kadet?
Bozic iz Sinja krca na MSC a evo ti adresa u Italiji pa saznaj tel
Ja sam jos davno sla dokumente doli pa mi je ostal u imeniku
MEDITERRAN SHIPPING CO.
VIA F.CIAMPA 29
80063 PIANO DI SORRENTO
ITALIA
Navigare Necesse Est
lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr
upravo saznao od kolege da msc dize place od 01.05.2008. i to kap 600, 1st 500, 2nd 400, 3rd 300 i ostali 250 eur
tako da sto se love tice jedna od firmi koja bolje placa , e sad ugovor sigurno nece biti 4 miseca...
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
Isti qurac
Iako imam vezu preko ujca nemogu upast jer nije mi se dali cekat kad me Cap.Sgradelli zamolia da malo pricekan brod za kadeta ja posa na bulka!!
Koja budala!!!!
Jest da je KEMIJA i u qurcu je al brate,2-2 ugovor za pocetak i 18 000kn placa? Ejjj...Hebiga..
Mozda poslije i odem tamo,ko zna di ce me zivot odvuc,tek mi je 24![]()
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)