Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/19
    3rd Officer Pelorus avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    Ostao bez posla

Početno Suisse Atlantique

Postovanje,

Uskoro, za nekih 10ak dana odlazim odraditi kod njih kadeturu. Istina, nije mi bilo bas u planu ali Tanker Fam. nikako da odradim (stalno odgadaju ili me "zaborave" nazvati) pa na kraju idem na konetejnerasa.

Bio bih veoma zahvalan ako bi mi netko sa iskustvom iz prve/druge ruke napisao par rijeci o toj kompaniji i uvijetima na brodovima. Vidio sam da imaju uglavnom nove brodove ...

Inace, mislio sam na V-Ship ali kako je kriza, trenutno krcaju nase na samo jedan jedini dry cargo brod (barem mi je tako receno).

Pozdrav,

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Pelorus Vidi poruku
    Postovanje,

Uskoro, za nekih 10ak dana odlazim odraditi kod njih kadeturu. Istina, nije mi bilo bas u planu ali Tanker Fam. nikako da odradim (stalno odgadaju ili me "zaborave" nazvati) pa na kraju idem na konetejnerasa.

Bio bih veoma zahvalan ako bi mi netko sa iskustvom iz prve/druge ruke napisao par rijeci o toj kompaniji i uvijetima na brodovima. Vidio sam da imaju uglavnom nove brodove ...

Inace, mislio sam na V-Ship ali kako je kriza, trenutno krcaju nase na samo jedan jedini dry cargo brod (barem mi je tako receno).

Pozdrav,
    Ubio sam tu godina i godina zivota, pa ako te nesto zanima . gadjaj! Za početak, zajebancija dobra, nasa posada, odkad Pavlak krca, masu ekipe sa korza, imas kontejnere i to ti je to... Ne mogu vise, emocije mi naviru. A jos oni dani kad smo imali samo bulkove.... Neznam, meni je bilo fenomenalno, jedini problem je sto nemaju puno brodova i nikad neznas kad čes opet na brod, a plaća vjerovali ili ne , je u vrhu kontejnera. MSC i OOCL jedino davaju vise. Ajde javi kad ides, ( btw bez novina ne pomisljaj krenuti na brod)

3rd Officer Pelorus avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    Ostao bez posla

Početno

Puno ti hvala na brzom odgovoru!

Nadam se da ti samo pozitivne emocije naviru .
    Uglavnom, ako mi mozes reci, zanima me npr. kakva je situacija sa kadetima na brodu - npr. jel' samo sljaka kao mornar ili ce biti "prilike" vidjeti mosta? Je li kompletna posada nasa ili samo casnici? Opcenito uvijeti na brodu, odnos firme i posade? - cuo sam price (rekla - kazala i citao na Jadranbrodu ) kako je hrana slaba. Nije da mi to sve predstavlja problem, samo da znam na cemu sam odnosno kakvu cu situaciju naci.

Dobro da si me podsjetio za novine, zaboravio na to .

BTW, u kojem si svojstvu plovio na SA? E da, i koliko im traju ugovori? - nisam stigao jos sve pitati Gosp. Pavlaka ... Javiti cu kad i gdje idem, cim saznam .

Pozdrav

Banned
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Pelorus Vidi poruku
    Puno ti hvala na brzom odgovoru!

Nadam se da ti samo pozitivne emocije naviru .
    Uglavnom, ako mi mozes reci, zanima me npr. kakva je situacija sa kadetima na brodu - npr. jel' samo sljaka kao mornar ili ce biti "prilike" vidjeti mosta? Je li kompletna posada nasa ili samo casnici? Opcenito uvijeti na brodu, odnos firme i posade? - cuo sam price (rekla - kazala i citao na Jadranbrodu ) kako je hrana slaba. Nije da mi to sve predstavlja problem, samo da znam na cemu sam odnosno kakvu cu situaciju naci.

Dobro da si me podsjetio za novine, zaboravio na to .

BTW, u kojem si svojstvu plovio na SA? E da, i koliko im traju ugovori? - nisam stigao jos sve pitati Gosp. Pavlaka ... Javiti cu kad i gdje idem, cim saznam .

Pozdrav
    Evo ovako, dosta ljudi pljuca po Suissu, iz nekih svojih razloga. Na kraju krajeva, kao sto si pročita na ovom forumu, ima ih koji vole s nasima navigati a ima i obrnutih slučajeva. Vjerojatno radi nekakvih vlastitih iskustava. Ja volim i uvik mi to fali , jer od 20ak ljudi uvik mozes naci 5 6 za zajebanciju, uvik se negdi čuje muzika, uvik nesto, za svaku pizdariju vrtimo mesine po krmi, a ako je Gazda ok, onda svu lovu od Sludgea trajbamo na te pizdarije. A ja ti recimo ne mogu smisliti zute( u njih ne ubrajam filipe, oni su mi zakon, ovu Novu godinu su mi razvalili kabinu plesajući na Gegu i Picigin Band) i ove Indijce. Prde. rigaju, zderu one njihove pizdarije. Tako da sam i s ovog zadnjeg broda dosa ranije jer sam se uvatio s kapom malezijcem koji mi bez lazne skromnosti nije do one stvari.Bez supporta, nije bilo dtuge nego doma. Malo sam se zanio, da se vratim na Suissa.Kuzina je u rukama nasih ljudi, normalno, ovisi o njemu i barbi ali su zakon. Jebiga, nas kuva kako sam navika doma.Tako da tu nema priće, ko ti kaze da ne valja imati naseg čovika za kuvara, taj ili je bolestan ili mu je čača ili mati zute rase. Neznam da li ides za mornara ili kadeta, ali isto ti dodje. Ka mornar, guliče?? kuvert a onda navecer gore, zavisi na koga naletis. Javi mi na koji brod ides, jer sam jos u kontaktu, pogotovo sa riječkim klosarima, tako da ču ti odmah reći sto te čeka.Sve u svemu, dobra stvar za učiti, imačes dosta manovri i svega sto će te ojačati. Iz iskustva znam da na kontejnerasima, ekipa sa kuverte najmanje se ubija, a i brodovi se odrzavaju. Veće probleme rijesavamo mi stupari( u pituru vam se ne diramo). Ajde da ne pilam ljude, javi mi se na private osim ako jos neko nije zainteresiran. ( btw pitaj tamo za Colu iz Zadra, treći makine, samo reci da si moj....javi mi ko ti je gore od oficira)

Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno

Ima li tko kakvih novih informacija o suissu, mislio sam pitat iguazu-a al vidim da je baniran..kakvi su brodi i posade, place kadetima i trecima na kontejnerima, uvjeti rada i ugovori? hvala

Barba fred perry77 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ako bude srece...

Početno

Ko ustvari krca na suissa i ima li kakav e-mail?
    Natko Zrnčić PIČKIN Dim...

Clan Posade Mario b. avatar
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno

da zaboravio sam, krcat ti Pavlaka, to ti je ured od v-shipa u Rijeci, plaća ti je dobra čak veća nego kod razvikanijih firmi

1st Off nikopfri avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Royal Caribbean

Početno Suisse Atlantique

Za početak, sretnu i uspje??nu novu godinu ?želim svima!!

Zanima me ako itko zna kolika je trenutno plaća tercu palube na suisse-a i ugovor.
    Hvala
    Zivot je more

3.Casnik nexus-st avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jos nigdje

Početno

Ko krca na ovaj Suisse ?????

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Mario b. Vidi poruku
    da zaboravio sam, krcat ti Pavlaka, to ti je ured od v-shipa u Rijeci, plaća ti je dobra čak veća nego kod razvikanijih firmi
    Alooooo, nexus, oćale kupi hebate led...
    http://www.totaldalmacija.com/tvrtka...mpanyid=185478
    Hebo te google...
    Oćeš da ti Frenkie aplikaciju ispuni...
    Posljednje uređivanje od Netijak : 01-02-2010 at 11:21 PM

Clan Posade kumpinho avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    RKS

Početno

Jel ima koga da je bio nedavno ovdje i da li krcaju asistente struje?

Kadet vrijebac avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kumpinho Vidi poruku
    Jel ima koga da je bio nedavno ovdje i da li krcaju asistente struje?

bio ja, ispunio aplikaciju sredinom 10. mj...na čekanju...

HardWork vladimir avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    ERS

Početno

ok jel moze tko dati info koliko se daje za zapovjednika i kakvi su ugovori i najbolje, jer ima neki kontakt telefon, itd. HHVVVAAALLLA
    Flogging will continue untill moral improves.....

2 nd off. Dankoo avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    Si Em Ej :)

Početno

@Vladimire, kontakt tel je 211 077 (051). Ivica Pavlak.

ugovori za juniore su 5 +- 1. Za placu ne znam ,ali mislim da je na visem nivou ??to se kontejnera tice.

HardWork vladimir avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    ERS

Početno

hvala dankoo
    Flogging will continue untill moral improves.....

2 nd off. Dankoo avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    Si Em Ej :)

Početno

nema na cemu..

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    trenutno nigdje

Početno

Ja sam bio na suiss-u pred 5g. i nemam uopće lijepih iskustava,a sjećam se da je na brodu vladalo opće nezadovoljstvo.Plaća je bila ok,hrana katastrofa plus ??ta je cjela posada dobila dizenteriju,a company men su se bojali prijavit bolest da ih ne iskrca.Posao je ko i svugdje,ali odnosi oficiri-posada su ?žalosni plus one priče kako je nekad bilo,a sad.......Inače čuo sam od poznanika koji su na suiss-u da i tamo ?žuti uskoro preuzimaju,pozzzzz

Clan Posade barthez avatar
    Datum registracije
    May 2009

Početno

Eto,nakon "gol.. k**** gol greda" sitacije izgleda da mi se lopta ovog puta izmigoljila u mrezu..

Zvali me iz VShipa za Suiss Atlantique da bi kadeturu odradio na jednom od njihovih bulkova... E sad, je ima itko neke svjezije informacije o tome kakav je zivot na brodu, da li jos vladaju nasi, mogu li ocekivat da ce mi nesto i uc u luster sto se tice znanja itd..?

Edit: Strojar sam.. jel.
    Posljednje uređivanje od barthez : 09-21-2011 at 08:22 AM

Timunjer na Oil Rig Perza avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    PFST"

Početno

Citiraj Prvotno napisano od barthez Vidi poruku
    Eto,nakon "gol.. k**** gol greda" sitacije izgleda da mi se lopta ovog puta izmigoljila u mrezu..

Zvali me iz VShipa za Suiss Atlantique da bi kadeturu odradio na jednom od njihovih bulkova... E sad, je ima itko neke svjezije informacije o tome kakav je zivot na brodu, da li jos vladaju nasi, mogu li ocekivat da ce mi nesto i uc u luster sto se tice znanja itd..?

Edit: Strojar sam.. jel.

eto ajde nisi puno ceka Sritno
    Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •