Jeli zna netko koju kontakt informaciju o "topić plovidbi"(email,webstranicu ili adresu) jer surfajući zbilja se te??ko pronalazi i??ta o njima,hvala unaprijed.
Jeli zna netko koju kontakt informaciju o "topić plovidbi"(email,webstranicu ili adresu) jer surfajući zbilja se te??ko pronalazi i??ta o njima,hvala unaprijed.
Marfin Management
30, av. de Grande Bretagne
98000 Monaco
Monaco
Phone : +377 93106100
Fax : +377 93150059
e-mail,web i te moderne aparate zaboravi
jer kad ti je za na brod jos salju telegram, stoga na telefon i zovi, imaju i nekoga agenta u Trstu ali nisu mi poznati njegovi kontakti
lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr
Zaboravi sva moderna čuda komunikacijske tehnike kod topiča i također zaboravi bilo kakav ukrcaj na njega bez nečije preporuke ko tamo navigava.A i ako si i ti malo pametan tamo neče?? poč navigavat.Bolje ti je kopat kanale nego sa onakvin redikulima navigavat u čijin je glavama jo?? uvik srednji vijek.
Posljednje uređivanje od šestar : 03-06-2009 at 05:17 PM
Cini mi se kao firma i da nisu bas previse dostupni..Nista još ću malo istražiti..Hvala na informacijama
Meni je iskustvo sasvim suprotno od šestarovog, bio sam jedan ugovor i bilo mi je odlično, plaća je bila dosta veća nego na ostalim bulkovima, čak veča i od većine tankera, sve hrvati većina iz dubrovnika, pelješca a barba i ja iz rijeke, porti odlični čak se dosta i stajalo u njima. posla kao treći palube jako malo, ugovor je bio 6mj a sada je mislim 4 i da su plaće u eurima i namjeravam se vratit jer su smanjili ugovor i u trst je njihova agencija-0039040368188.
ja sam bio 4 ugovora na Topicu i mogu reci sve najbolje o njima.
ono shto sam chuo dobro:
stoji se ponekad dosta po portima,i odlichne su plache.
LOSHE:
panatika nula bodova,prshuta i sira nema ni za novu godinu,vechina komadanata i kapa su bolesnici(barem stara garda)-tako ljudi kazhu,disciplina je ko pred pedeset godina-dakle u danashnje vrijeme kretenarija totalna,nema radne robe,potroshni materijal se troshi do samoga kraja-grebe se po dnu kante od piture,olovka za rad na karti dokle ima grafita,a da bi poshta bila shta laksha i jeftinija na brodu se koristi iskljuchivo najjeftiniji i najloshiji moguchi papir...plus shta se moglo dobit smjenu iskljuchivo ako je brod u evropi.
e tako je bilo kazhu nekad,da li je i njima sinulo vrag che ga znat.
lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr
Tamo je smjena najveci problem, nikad ne znas kad ces doma a ostalo je manje vise ok. Radi se ali moze se izdrzati a hrana nije toliko losa.
@šestar
Stari jači si nego Željina obrana.Tamo primirisa nisi a sve znaš o njima i jos završiš post sa pitanjem.Svašta
A moj Sestaru,
kazes da tamo nisi naviga a popljuca si sve tamo ka da su te naguzili...Ipak to nije bas OK....
Neka te dalmos lipo banira ako nastavis da nan ne ucinis prciju od ovog naseg lipog foruma..
Zivili..
Laganini po moru se brckam
Sestar nas je dosa malo sprdati na ovom forumu, triba ga banirati zauvik. Kakvo spominjanje klanova? A sto mu je Tankerska napravila? Ocito ne moze s nikim. Takvi nebi tribali ni navigati jer nas samo sramote po svitu. Triba se malo zapitati do koga je problem ako ne moze s nikim, do njega ili svih ostalih? Davno mi je reka jedan indijski kapetan , Hrvatska je mala zemlja sa puno politike.
ma neka je tamo discplina. i treba bit. u danasnje vrime niko i ne pozdravi casnika kada dodje na komandni most, a da ne govorim drzanje gvardije u slapama od timunjera do casnika. iako sam mlad kapetan drzim do nekih "starih regula", kadeturu sam radio na jednoj slicnoj kompanij - mineral shipping, i to mi je puno pomoglo da steknem karakter i razmislajnje casnika.
Zna li netko kolika je para na Topiću?
Kolega ovo ti nije nimalo uredu, kako mozes tako popljuvati neku kompaniju a tamo nisi bio, radije pricekaj par dana dok se skupi dosta komentara o toj kompaniji (u ovom slucaju Topicu) pa onda komentiraj! Ja sam jos student nisam bio ni na jednoj kompaniji pa ne mogu donositi zakljucke niti davati komentare, ali moj dobar prijatelj je bio na Topica i jos je i kaze da su ljudi, brod i sve ok, nema prigovora! Mene ako zanima neka kompanija pitam kolege na forumu i oni mi kazu sve sto me zanima i opet ne mogu komentirati jer nisam bio tamo, a i nije to kulturno i ljudski (mislim na pljuvanje necega i nekoga a nisi tamo bio)! Ako ti nisi uspio se ukrcat kod njih to je druga stvar, nije uredu zbog toga odmah pljuvati po kompaniji! Pozdrav i zivio!
jeli zna neko place na topicu?timunjeri i terci?hvala
zna li iko prima li taj topic hrvatsku posadu i ko se se javlja na taj telefon?na?? čoek il neko treci?kakve su sanse za ukrcaj?
"Tko se cjeli ?život nada sa osmjehom umire"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)