Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/15

Tema: Dynagas

Gas/Eng
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno Dynagas

molim vas ako ima neko info o ovoj kompaniji ??

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

grci...znam da su bili uzimali neke nase ljude...ali kakvi su tocno bili uvjeti, ne znam...osim dynagas-a ima jos i dynacom (http://www.dynacomtm.com/)...dosta indijaca...
    jos jedna grcka firma za lng brodove..
    http://www.cereslng.com
    Posljednje uređivanje od sea_st : 03-01-2009 at 05:45 PM
    ...ca smo na ovom svitu...

ČOF
    Datum registracije
    May 2008
    Firma
    Teekay LNG

Početno Dynagas trazi 3rd/2nd officers

Evo ovo sam dobio od njihove crew managerice. Ako ima koga doma sa kojin LNG brodon iskustva i da je bez posla ili ima lose uvjete evo sanse. Imaju 3 relativno nova broda, membrane.

Pozdrav!

email je lngcrew@dynagas.com

Dear Goran,
    Thanks for your speedy response! We are looking for 2M/3M annual contact
    3:3 - wages would depend on actual sea time at rank.
    If you know anyone who may be interested, please give them my no ++ 30 210
    8917714 (08:00-16:00 LT i.e. GMT +2)
    tks/brgds
    Maria

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2011
    Firma
    pomalo brodarim

Početno

a moj tommy moki te posla u onu cacinu stvar kako mu se nisi javia a dica mu doma gladna nema ni za ulit u megana

n79
    n79 je odsutan
    Kadet n79 avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

V ships st trazi ljude za LNG (moss; steam turbine), a dobivaju i novogradnje DE. telefon 021358633, g.Ivan Madunic 0992168836.

2nd Officer captainvuki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od tommy Vidi poruku
    Evo ovo sam dobio od njihove crew managerice. Ako ima koga doma sa kojin LNG brodon iskustva i da je bez posla ili ima lose uvjete evo sanse. Imaju 3 relativno nova broda, membrane.

Pozdrav!

email je lngcrew@dynagas.com

Dear Goran,
    Thanks for your speedy response! We are looking for 2M/3M annual contact
    3:3 - wages would depend on actual sea time at rank.
    If you know anyone who may be interested, please give them my no ++ 30 210
    8917714 (08:00-16:00 LT i.e. GMT +2)
    tks/brgds
    Maria
    Posla san ja e-mail i aplicira san za trečega časnika palube za ovu kompaniju i danas me zvala gori potpisana ?ženska i rekla mi je da če jedan zapovjednik iz Splita ??ta je na ovoj kompaniji napravit sa menon intervju.Čekan samo sad da me čovik zovne da dođen kod njega.Tako da je ova informacija da tra?žu ljude dosta pomogla.

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2011
    Firma
    pomalo brodarim

Početno

istina je da ce ova informacija nekima biti zlata vridna, ali sta mi se ne svidja kod
    ove stvari je ta sta ce odma rijesit ukrcaj ako imas iskustva on sa velikim Welcome ali placu kriju ka zmija noge !!!!
    Ako ko zna neka napise stogod i koliko je brodi u djiru!!!

Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od krakun Vidi poruku
    istina je da ce ova informacija nekima biti zlata vridna, ali sta mi se ne svidja kod
    ove stvari je ta sta ce odma rijesit ukrcaj ako imas iskustva on sa velikim Welcome ali placu kriju ka zmija noge !!!!
    Ako ko zna neka napise stogod i koliko je brodi u djiru!!!
    Meni je ženska iz kadrovske rekla da svak ima različitu plaču ovisno o iskustvu.Rekla mi je da imaju 3 LNG broda,2006,2007 godište na kojima su niža posada Filipinci,a oficiri su iz raznih zemalja,Indija,Španjolska,Hrvatska večinon.Ugovor je 3-3.Plača mi je ponuđena 2950 USD svaki misec,i doma i na brodu za rang treči časnik palube.Isto mi je rečeno da in triba neko koče ostat duže na kompaniji.Nakon intervjua ču napisat ako saznan nešto više od ovoga.

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Citiraj Prvotno napisano od captainvuki Vidi poruku
    Meni je ?ženska iz kadrovske rekla da svak ima različitu plaču ovisno o iskustvu.Rekla mi je da imaju 3 LNG broda,2006,2007 godi??te na kojima su ni?ža posada Filipinci,a oficiri su iz raznih zemalja,Indija,?*panjolska,Hrvatska večinon.Ugovor je 3-3.Plača mi je ponuđena 2950 USD svaki misec,i doma i na brodu za rang treči časnik palube.Isto mi je rečeno da in triba neko koče ostat du?že na kompaniji.Nakon intervjua ču napisat ako saznan ne??to vi??e od ovoga.
    Vuki to ti je OK. Ima naravno i bolje, al ako je ugovor 3-3 i ta lova permanent onda je to OK. Brodovi su par godina, membrane, znaci prst u uvo. I reci ti njoj das ostat cili zivot, samo nek te i avancaju tu i tamo...

Pozdrav

Tercoslav majle avatar
    Datum registracije
    Jul 2009
    Firma
    Shell trenutno...

Početno

i ja neki dan cuo za ovu firmu..
    treba poslati mail i viditi...

3-3 je puno bolje od 4-3...

Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kolega Vidi poruku
    Vuki to ti je OK. Ima naravno i bolje, al ako je ugovor 3-3 i ta lova permanent onda je to OK. Brodovi su par godina, membrane, znaci prst u uvo. I reci ti njoj das ostat cili zivot, samo nek te i avancaju tu i tamo...

Pozdrav
    Obavija san razgovor sa zapovjednikon Martinovičen jučer popodne i jutros su me zvali iz kompanije da napravin liječnićki pregled,a nakon toga su rekli poslat ugovor na potpis.Zapovjednik mi je reka da ima na palubi 5 časnika,3 za navigaciju i 2 vanka gvardije.Ni?ža posada su Filipinci,časnici i zapovjednici su večinon Indijci,ima ne??to ?*panjolaca,Hrvata i Pakistanaca.Ka?že mi isto da papirologije ima dosta,svaki dan sastanci i slične stvari.Isto mi govori da dosta kompanija ??tedi na proračunu broda,pa da se sa njima triba nekad puno natezat da po??alju dovoljno onoga ??ta triba.Interneta na brodu trenutno nema,ima samo e-mail i dozvoljeno je 5 mailova misečno slat.Kad dođen doma nakon prvog ugovora napisaču informacije iz prve ruke.Preostala dva čovika ??ta su tra?žili isto su na??li.Triba bi bit primljen jo?? jedan čovik iz Splita i jedan iz Rijeke za drugoga časnika palube.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

...nema,ima samo e-mail i dozvoljeno je 5 mailova misečno slat.Kad dođen doma nakon prvog ugovora napisaču informacije iz prve ruke.Preostala dva čovika ??ta su tra?žili isto su na??li.Triba bi bit primljen jo?? jedan čovik iz Splita i jedan iz Rijeke za drugoga časnika palube.
    Vuki pretpostavljam da je presudno bilo ovih 5 mailova misecno za prihvatit ponudu. Stvarno zvuci primamljivo. Jednostavno ponuda koju ne mozes odbit. A opet s drugu stranu sve je bolje nego stat doma i trosit ono sta si nazida.

Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Vuki pretpostavljam da je presudno bilo ovih 5 mailova misecno za prihvatit ponudu. Stvarno zvuci primamljivo. Jednostavno ponuda koju ne mozes odbit. A opet s drugu stranu sve je bolje nego stat doma i trosit ono sta si nazida.
    To za mene nije veliki minus,jer slabo koristin mail na brodu za komunikaciju,večinon zoven na telefon.Da maila nikako nema meni ne bi smetalo.Drugih ponuda za posa nisan ima osim ove,tako da neman velikog izbora.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

dynagas i dynacom ...vlasnik je prokopiou, jedan od najaktivnijih brodovlasnika danas. covik ima nos za lovu, posli moga cace, on i arne blystad su najbolji tragaci di i kako ulozit, kupit i prodat. kompanija je listovana na new york stock exchange, znaci nema puno muljanja...sve financijski treba bit transparentno. neko je gori spomenija ceres...to vise nema, bivsi livanos...familja se razdilila, rasprodali vecinu brodova i isli u hoteljere i tako to. ima jos jedan grcki new kid on the block, hary vafias, firma se zove stealth, imaju najvecu flotu fully i semi pressurized lpg i nesto vlcc i aframax. zaposljavaju nase. ovo nisu klasicni gregi, stede...ali ne muljaju, po stilu rada vrlo slicni eletsonu.

ČOF
    Datum registracije
    May 2008
    Firma
    Teekay LNG

Početno

Obavija san razgovor sa zapovjednikon Martinovičen jučer popodne i jutros su me zvali iz kompanije da napravin liječnićki pregled,a nakon toga su rekli poslat ugovor na potpis.Zapovjednik mi je reka da ima na palubi 5 časnika,3 za navigaciju i 2 vanka gvardije.Niža posada su Filipinci,časnici i zapovjednici su večinon Indijci,ima nešto Španjolaca,Hrvata i Pakistanaca.Kaže mi isto da papirologije ima dosta,svaki dan sastanci i slične stvari.Isto mi govori da dosta kompanija štedi na proračunu broda,pa da se sa njima triba nekad puno natezat da pošalju dovoljno onoga šta triba.Interneta na brodu trenutno nema,ima samo e-mail i dozvoljeno je 5 mailova misečno slat.Kad dođen doma nakon prvog ugovora napisaču informacije iz prve ruke.Preostala dva čovika šta su tražili isto su našli.Triba bi bit primljen još jedan čovik iz Splita i jedan iz Rijeke za drugoga časnika palube.
    A nije nesto sve skupa al Boze moj, ni na LNG se vise ne more ko sto se moglo. Novogradnje sve vani, orderbook jako slab, tako da bolje i ovo nego stat doma sigurno. Ima jedna prednost (i to je valhjda jedina, he he) bit di su crni, njihov je cilj do zapovjednika i na kraj posa odma traze, tako da se otvaraju mista. Evo na TK LNG u zadnjih godinu dana 2-3 crna napravili ugovor -dva za barbu i ca, pa eto mista za druge avancat.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •