Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/7
    Kadet markom avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    Genmar

Početno Vela ili offshore

Dobio sam ponudu od Vele i za offshore (FPSO ili Drill ship) pa me zanimaju vasa misljenja i/ili prijedlozi sto je bolje (znam da nije isto) i sto prihvatiti.

Kadeturu i jedan ugovor kao 3. palube sam odradio na Tankerskoj a sad sam na Steni di sam napravio 3 ugovora po 3 miseca na Cmaxu (Oil/LPG). Razlog zasto idem ca sa Stene je avancamenat kojeg su mi obecali nakon drugog ugovora pa sad nakon treceg ali na moju zalost nema mista pa dizem sidro jer nemam vise razloga da im virujem. Sto se tice samog ugovora bio sam zadovoljan, sve ostalo jako lose.

Ako upadnem na Velu i nakon toga (ako mi se ne svidi) bi mogao na Chevrona, jer direkt sa Stene ne uzimaju na Chevrona.

Ovo za offshore mi nudi Cosulich, iako nemam nikakvog iskustva. Jucer sam bio kod njega u Trstu i reka mi je da bi mi preporucio samo to i normalno da bi me ukrca. Isa bi za 2. palube na FPSO za 7250$ samo na brodu (28/28 dana). Druga opcija je drill ship di bi isto moga.

Eto sad vas molim za misljenja i savjete

Pozdrav svima

2nd Off. dalmatinac2007 avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    VLCC

Početno

Bogami, sve lijepe ponude. Imat ces se dobro namisliti prije nego odlucis. Reci mi di je taj FPSO?

Master/DPO maritimo avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Offshore

Početno

Po meni drillship, niko nema vecu lovu mislim cak ni na LNG u svojstvu 2 casnika palube
    DESTINY IS NOT A MATTER OF CHANCE IT'S MATTER OF CHOICE !!!

Kadet markom avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    Genmar

Početno

5 FPSO-a su u Brazilu, 1 u Meksiku, 2 u Nigeriji i jedan u Obali Bjelokosti

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

AKo ti je vazan ugovor onda ides na offshore a ako ti je vazna para i promocija ajde lipo na Velu. To ti je moj savjet a ti sam moras doniti odluku.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

teska odluka...FPSO ti otvara vrata za kasnije, jer iskreno Cosulich ne daje najbolje place, ali ti daje mogucnost dobivanja iskustva...inace, ako apliciras direktno na Saipema (preko www.gpsag.ch, dobices isti ukrcaj ka' i kod Cosulicha samo vecu placu - bez njegove provizije)...
    a Vela...je ipak Vela...
    ...ca smo na ovom svitu...

Tom
    Tom je odsutan
    2.Casnik Tom avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Sve dobre ponude, nema sto! Ja bih na tvom mjestu razmislio sto je od svega najvjerojatnije da ce upaliti i to odabrao. Bolje golub u ruci nego vrabac na grani....ako se to tako kaze!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •