Eto pozvali me iz Seatransa.
Jel' netko plovio ili još plovi kod njih?
Ukrcat će me za kormilara,pa me zanima kakav je život(posao) na njihovim kemikalcima?Ugovori i plaća su dobri i gosp. Sgardelli mi se čini o.k.![]()
Eto pozvali me iz Seatransa.
Jel' netko plovio ili još plovi kod njih?
Ukrcat će me za kormilara,pa me zanima kakav je život(posao) na njihovim kemikalcima?Ugovori i plaća su dobri i gosp. Sgardelli mi se čini o.k.![]()
mares
krcaju li mazače na Seatrans,kome se triba javit?
Â? Adresa ureda
Školjić 6
51000 Rijeka
Hrvatska
Â? Telefoni
tel.: +385 51 375 042
fax.: +385 51 375 043
mob.: +385 91 424 2272
Â? Radno vrijeme za stranke
Od ponedjeljka do petka od 9h do 12h
SRITNO!!
Â? E-mail
seatransadriatic@email.t-com.hr
iginio.sgardelli@seatrans.no
www.seatrans.hr
...ca smo na ovom svitu...
ovaj na?? moredator je zakon.
Javite se meni na private sve što vas zanima o njima.
Uglavnom,ugrubo,Sgardelli je jako korektan čovjek.
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
[QUOTE=sea_st;8819]Â? Adresa ureda
?*koljić 6
51000 Rijeka
Hrvatska
Â? Telefoni
tel.: +385 51 375 042
fax.: +385 51 375 043
mob.: +385 91 424 2272
sea.st jeli mozes dat malo podataka o seatransovim kemikalcima
par puta sam kontaktira firmu jer bih volio poc na skandinavce.ali nikad nisam prosao za prvoga kuverte.slijedeci tjedan cu na brod,njemacka zastava,mali oil-chemical coaster.ugovor 2on 2 off.
ne znam u cemu je kvaka na seatransu.pozdrav
[QUOTE=otocanin;8852sea.st jeli mozes dat malo podataka o seatransovim kemikalcima
par puta sam kontaktira firmu jer bih volio poc na skandinavce.ali nikad nisam prosao za prvoga kuverte.slijedeci tjedan cu na brod,njemacka zastava,mali oil-chemical coaster.ugovor 2on 2 off.
ne znam u cemu je kvaka na seatransu.pozdrav[/QUOTE]
ne znam puno o njima, alivirujem da ce nas dobri i posteni user zombi tu uskocit,jer je on bia tamo...
evo ti npr ovo:
DECK Chief Officer- Chem/Oil Tanker Perm 17th Jan Â?48,000 per annum 2months on : 2months off 4775 Master Unlimited CoC. Previous experience as Chief Officer on DCE Oil & Chemical Tanker Vessel is required
http://www.nuwavepersonnel.com/vacan...s_ratings.aspx
ili probaj ovo:
http://www.w-o-shipping.com/
Otocanin,evo ovako.Ako te zanima o detaljima javi se na private i ja ću ti rado pomoć ono što znam.
Inaće,ugovor je 2-2,plaća je za chiefa kuverte mislin oko 7000 eura ako nemaš seniority,radi se radi,u 2.mj.se prodje i po 20 luka.
Agent Sgaredlli je korektan čovjek i neće te zajebat,što kaže tako i je.
Voziš TDI,MDI,Latex i sl.pizdarije,dakle smeće najgorega tipa,voziš više različitih tereta.Posada je hrvatska i poljska.Sve je uredno,plaća,smjena,sve...al se radi...
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
hvala sea-st i zombi
ma mene u stvari samo zanima kratki ugovor.a kap.sgardelia sam i ja dozivio kao ok covika.a sto se tice posla to je ok.vrime brze prolazi kad se radi.ja sam bio tri godine na tankeru koji je radio vise od 80 putovanja godisnje po nordu.
a onu ponudu (od nuwavea ako se ne varam) sam kontaktirao i pitali mi oil DCE endorsment.moze li mi neko pojasniti sto je to,jer dosada mi je bilo dovoljno oil and chemical advance.
to ti je nas advanced oil...(highest grade)....
hvala drugi put danas
prenijeti cu mr.Jonesu iz newavea
Pozdrav ljudovi...
Da malo izvučemo temu iz naftalina, jel ima ko da je trenutno na SeaTransu, kakva je situacija sa krcanjem juniora (3/0)?
Zahvaljujem![]()
EVO ?*TA SE TIĆE SEATRANSA,IMAM UKRCAJ U 12.MJESEC NA BROD TRANS SEA KAO TIMUNJER.
PRVI PUT IDEM NA TU MOMPANIJU PA AKO IMA NETKO DA JE TRENUTNO TAMO ILI DA JE BIO SVAKI SAVJET ĆE DOBRO DOĆ.AKO JE NETKO PRO?*AO PRANJE TANKOVA DA MALO OPI?*E I SLIČNE STVARI...
UJEDNO BI ZAHVALIA ADMINISTRATORU I BILICHU I SVIMA KOJI SU SVE POTREBNE INFORMACIJE STAVILI NA FORUM JER MI JE TO UVELIKE POMOGLO DA NAĐEM POSAO.
VELIKO HVALA!!!!!!!!!!![]()
Jos da ne vices bilo bi odlicno![]()
Tko rano rani zajebo je pjetla
Mozes li nam reci koliko je para mjesecno , ugovor , beneficije....i tako neke podatke....hvala i srecno....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)