Poslanica @ Brazzoduro & Co.,
Namjerno sam jučer bio podigao ovaj thread na povr??inu foruma, jer smatram da slučaj, ili bolje reći fenomen
Sol Trader sadr?žava mnoge zanimljive "background" implikacije.
Dakle, evo link (na kraju ovog posta), u kojem ste Vi izjavili kako će te se boriti na način - "neka nas zatvore!" Mene osobno do trenutka u kojem ovo pi??em, nije zatvorila niti jedna dr?žava svijeta, niti privela. U Hrvatskoj dr?žavi nisam ostvario
niti LIPE dohotka, od njenog postojanja do danas. Medjutim, napaćeni Aljo??a (65), je sada u opasnosti da ga -
PRITVORE - jer porezni zakon je
jasan.
Kada otvorite link (ispod), vidjet će te slijedeći tekst:
Tihomir Borovac ima 62 godine. Vi??e od 40 godina je pomorac, a trenutno zapovijeda stranim brodom. Rodom je iz Rijeke, gdje se ??kolovao i započeo karijeru. Do 1990 godine radio je u Croatia lineu, no nakon ??to je ta kompanija propala, svi pomorci, uključiv??i i njega, zavr??ili su na ulici. Bez pomoći dr?žave, sami su prona??li novi posao i koliko toliko njime bili zadovoljni. No onda je krajem pro??le godine donesen porezni pravilnik koji je za pomorce bio kap koja je prelila ča??u..,
link (poveznica): http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarst...lje.html#video
Ukoliko budete komentirali, predjite odmah na stvar - u njenu dubinu!
Nemojte nas zamarati npr. govorom "moja je zasluga ??to je ovaj clip objavljen na Novoj TV" - jer nije Nova TV, nego -
www.pomorac.net ... is our source of information and news!
I fuck governments!
.