Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/9

Tema: sol trader

Barba motorman5 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    u potrazi....

Početno sol trader

dali neko zna nesto o ovom brodu?slovenci su ga zaustavili u kopru i nedaju posadi vanka , a jadni ljudi nemaju hrane.
    vodi ga neka agencija Val manegment limited.link na clanak :
    http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...2/Default.aspx
    btw jeste li ikad bili u nekoj slicnoj situaciji?
    ja nazalost jesan.
    na prvom brodu,i to cisto zbog pohlepe barbe

Barba motorman5 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    u potrazi....

Početno

da nebi bilo zabune , nije nas zaustavilo nego mi na brodu skoro nismo imali sto za jist

2.Casnik ivo_1 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Jan De Nul
    lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr

mozzo Gavran Mile Selimir prof. avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Associazione Mozzi Italiani

Početno

Evo na dnevniku.., zapazio sam neke poznate face!

Aljoša je napustio luku Koper, Slovenija.
    Vidio sam na HRT1 dnevniku njega i Brazzodura kako piju pivu, ispred porta! Oba (pješke) napustili plovilo i slučaj!

Poveri loro!

.
    Posljednje uređivanje od Gavran Mile Selimir prof. : 04-15-2009 at 07:58 PM

Datum registracije
    Mar 2009
    Firma

Početno

Poslanica @ Brazzoduro & Co.,

Namjerno sam jučer bio podigao ovaj thread na površinu foruma, jer smatram da slučaj, ili bolje reći fenomen Sol Trader sadržava mnoge zanimljive "background" implikacije.

Dakle, evo link (na kraju ovog posta), u kojem ste Vi izjavili kako će te se boriti na način - "neka nas zatvore!" Mene osobno do trenutka u kojem ovo pišem, nije zatvorila niti jedna država svijeta, niti privela. U Hrvatskoj državi nisam ostvario niti LIPE dohotka, od njenog postojanja do danas. Medjutim, napaćeni Aljoša (65), je sada u opasnosti da ga - PRITVORE - jer porezni zakon je jasan.

Kada otvorite link (ispod), vidjet će te slijedeći tekst:

Tihomir Borovac ima 62 godine. Više od 40 godina je pomorac, a trenutno zapovijeda stranim brodom. Rodom je iz Rijeke, gdje se školovao i započeo karijeru. Do 1990 godine radio je u Croatia lineu, no nakon što je ta kompanija propala, svi pomorci, uključivši i njega, završili su na ulici. Bez pomoći države, sami su pronašli novi posao i koliko toliko njime bili zadovoljni. No onda je krajem prošle godine donesen porezni pravilnik koji je za pomorce bio kap koja je prelila čašu..,

link (poveznica): http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarst...lje.html#video

Ukoliko budete komentirali, predjite odmah na stvar - u njenu dubinu!
    Nemojte nas zamarati npr. govorom "moja je zasluga što je ovaj clip objavljen na Novoj TV" - jer nije Nova TV, nego - www.pomorac.net ... is our source of information and news!

I fuck governments!

.
    Posljednje uređivanje od Gavran Mile Selimir prof. : 04-16-2009 at 07:57 PM

kapo Foranin avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    jadrolinija

Početno

Gavrane zna se da je ovim zakonom najvise popusila starija generacija pomoraca koja zbog nemogucnosti(zdrastveni problemi,zasicenje,familija.......)boravka na brodu duze od 6 mijeseci radije se odlucila na prekid navigavanja nego placanja poreza od 45%.

Vjerovatno bi i jo isto tako napravi ali triba se borit da se omoguci starijim pomorcima koji hoce uradit ugovor ili dva godisnje neku nizu kamatnu stopu jer ipak ce te solde potrosit u Hrvatskoj.

Datum registracije
    Mar 2009
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Foranin Vidi poruku
    Gavrane zna se da je ovim zakonom najvise popusila starija generacija pomoraca koja..,

@Foranin

Znam na što misliš, no to je samo jedan smjer u kojem možemo vući raspravu o m/b Sol Trader..,

Medjutim zanima nas najprije nešto drugo - Brazzoduro to zna - zanima nas, dakle:

O kojoj kompaniji se radi i tko ukrcava na te brodove? Mi ovdje nemamo tajni i djelimo svako dobro medju nama,
    a uvjeti na m/b Sol Trader su bili izuzetno dobri! Zanima nas tko je uopće brodovlasnik - familiju mu grebem!

!
    Posljednje uređivanje od Gavran Mile Selimir prof. : 04-16-2009 at 11:02 PM

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

"Val Management Ltd", vrlo interesantno, skoro pa nista o njima na internetu, bar koliko san ja trazija. Mozda nan Rijecani mogu rec sta vise. Kaze u indexu da je registrirana u Rijeci. Stiv?????

Časnik stroja Kotlar avatar
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Gavran Mile Selimir prof. Vidi poruku
    Poslanica @ Brazzoduro & Co.,

Namjerno sam jučer bio podigao ovaj thread na povr??inu foruma, jer smatram da slučaj, ili bolje reći fenomen Sol Trader sadr?žava mnoge zanimljive "background" implikacije.

Dakle, evo link (na kraju ovog posta), u kojem ste Vi izjavili kako će te se boriti na način - "neka nas zatvore!" Mene osobno do trenutka u kojem ovo pi??em, nije zatvorila niti jedna dr?žava svijeta, niti privela. U Hrvatskoj dr?žavi nisam ostvario niti LIPE dohotka, od njenog postojanja do danas. Medjutim, napaćeni Aljo??a (65), je sada u opasnosti da ga - PRITVORE - jer porezni zakon je jasan.

Kada otvorite link (ispod), vidjet će te slijedeći tekst:

Tihomir Borovac ima 62 godine. Vi??e od 40 godina je pomorac, a trenutno zapovijeda stranim brodom. Rodom je iz Rijeke, gdje se ??kolovao i započeo karijeru. Do 1990 godine radio je u Croatia lineu, no nakon ??to je ta kompanija propala, svi pomorci, uključiv??i i njega, zavr??ili su na ulici. Bez pomoći dr?žave, sami su prona??li novi posao i koliko toliko njime bili zadovoljni. No onda je krajem pro??le godine donesen porezni pravilnik koji je za pomorce bio kap koja je prelila ča??u..,

link (poveznica): http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarst...lje.html#video

Ukoliko budete komentirali, predjite odmah na stvar - u njenu dubinu!
    Nemojte nas zamarati npr. govorom "moja je zasluga ??to je ovaj clip objavljen na Novoj TV" - jer nije Nova TV, nego - www.pomorac.net ... is our source of information and news!

I fuck governments!

.
    Pozdrav @profesore.Zalosno je sto se desava pomorcima sa Sol Tradera. A i vidimo kako ce ih drzava utjesiti nakon svih nedaca sto su prosli oni i njihove familije tako da ce im opaliti namete i raznorazne harače koji se jednim imenom zovu porezna,zdravstvena i mirovinska baja.
    Ubacio bih jedan citat Kolege Borovca koji bi itekako zasvrbija ove nase debelokosce.

"?*to ako pomorci prebace novac u inozemstvo?

A ??ok bi mogao zadesiti i dr?žavu ukoliko se obistine prijetnje pomoraca o prebacivanju novca iz Hrvatske u druge zemlje. ' To znači da se radi o nekih 420 milijuna eura koje bi Hrvatska godi??nje gubila. mislim da je to suma o kojoj gospodin ministar itekako mora voditi računa',"

Da li ce voditi racuna? Sada nece dok ima jos skeptika na forumu i oko njega.
    Ja cu biti jedan od onih koji ce drzati novac vani,nista previse ali i nista premalo,nedam im gusta da zarade na njem ijedan novcic.To je moj građanski neposluh jer mi niko nemore zabraniti gdje i sta cu ja sa svojim novcem.
    Ako misle da su svojim raznoraznim privatizacijama i pljackama resorsa u Hrvatskoj legalizirali isto i postali ugledni ljudi ovoga drustva,to ne znaci da mogu ciniti sta im je volja i prikrivati svoju vlastitu nesposobnost.

I za kraj kako i ti velis Fuck governments

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •