Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/8
    edward
    Guest

Početno M-Shipmanagement

evo kontaktirao sam gospodičnu u agenciji i nudili mi neki offshore 4 metra ugovor na cjevopolagaču,za sekonda,plaća prava sitnica,110 USD samo na brodu.

ima li tko iskustva sa njima,je se isplati za početak ić za tu mizeriju?dignu li lovu kasnije ili ??ta?

nekako mi sumnjivo to četiri mjeseca na offshoreu.

2 e Marenos avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Swire Pacific

Početno

Ne znam za šta si aplicira,ali kao šta si reka,plata je prava sitnica,tj vrlo loša,ako je za časnika.

Tom
    Tom je odsutan
    2.Casnik Tom avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od edward Vidi poruku
    evo kontaktirao sam gospodičnu u agenciji i nudili mi neki offshore 4 metra ugovor na cjevopolagaču,za sekonda,plaća prava sitnica,110 USD samo na brodu.

ima li tko iskustva sa njima,je se isplati za početak ić za tu mizeriju?dignu li lovu kasnije ili ??ta?

nekako mi sumnjivo to četiri mjeseca na offshoreu.
    Offshore kompanije u pravilu dizu lovu, naravno sa iskustvom. cetri mjeseca na cjevopolagacu je puno-previse, u placama moze biti odredjenih razlika, ali u duljini ugovora nemogu biti bas tolike razlike.
    moj je dojam da taj m-shipmanagment sa ovom ponudom lovi u mutnom...

3rd Officer Interceptor avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Mene su zvali isto.....na Sea Core-a...za poziciju 2nd (3rd)officer,a brod ju u Dubai....
    ako ko jo?? ??ta zna o m-shipmenagementu,neka javi !!!

Clan Posade
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    jadrolinija

Početno

zivili.jeli neko ukrcan priko ove agencije?mirno more

drugi makine Petar ST avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    zadnje JDN, sad biro

Početno m-shpm

Ja sam tu isto aplicira za sekonda "3/ENG" i rekli su mi da je plaća 130 $ po danu al samo na brodu

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od yam500 Vidi poruku
    zivili.jeli neko ukrcan priko ove agencije?mirno more
    Ja sam. Ugovori su kakvi jesu (najcesce 4 u startu, inace 2/2), place isto (nista specijalno uz to sto je placeno samo na brodu), sve nesto povuci-potegni ali za uletit u offshore, isarati matrikulu, steci iskustvo i uvjete za DPO brevet mislim da se isplati pojesti govno. A za dalje, firmi ima koliko hoces pa biraj koji ti uvjeti odgovaraju.

C/O SDPO Diego avatar
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

Ja san stvarno zelia ubacit se u offshore i uz visu skolu,kapetanski i dosta iskustva na kvalitetnim tankerskim kompanijama nisam uspia.Kuca san svugdi a o apalikacijama po internetu da ne govorim..svugdi je bia isti odgovor:CV je super ali nazalost nemate offshore iskustvo.Njih (M-Shipmanagment) san nasa na internetu uz pomoc ovog foruma i slozija najprostiji mail.Ukrca san se za 10-tak dana.Tako da se slazen se s Beerseekerom,uleti i isaraj matrikulu,stekni iskustvo i DP cetifikat a onda je druga prica.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •