Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/20
    Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno bogdan company

dali bi mi netko mogao nesto vise reci o "bogdan company"? stari bi mi trebao ic preko njega na msc, pa me interesira dali je tko imao iskustva s njima, citao sam ne jednom drugom forumu da se ljudi drze dalje od njega...svaak informacija mi je dobrodosla...

Clan Posade Kadet avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

[QUOTE=marin;5983]dali bi mi netko mogao nesto vise reci o "bogdan company"? stari bi mi trebao ic preko njega na msc, pa me interesira dali je tko imao iskustva s njima, citao sam ne jednom drugom forumu da se ljudi drze dalje od njega...svaak informacija mi je dobrodosla...[/QUOT

Kod njega samo potpisuje?? ugovor i nakon toga nema?? puno veze s njim...za ukrcaj, iskrcaj, plaće ti je glavni MSC-jev ured u Sorrentu i gospodin Maresca...oni se njemu javljaju a on tebi prenosi...

master david avatar
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    jan de nul

Početno

A dovoljno mu je vidjeti office pa ce ti sve biti jasno. To je nekad bio kafic (kafana). Tako da su jos tamo frizideri od paga i ostalog (samo su iskljuceni i spusteni na pod), zidovi su jaaaako zuti i daju na sve moguce mirise, a mislim da ima jos zaostalih menija i natpisa od nekog proslog svrsenog vremena. Ugovor ti se printa na nekom matricnom??? printeru i pozutjelom papiru od prije dosta godina. Tip je dosta prepotentan i pun sebe. Kad sam prvi put dosao potpisati ugovor pitao sam ga malo koji je moj posao, placu itd. Odmah mu je skocio tlak i dobio odgovore da cu vidjeti sve kad dodjem na brod da sta ga gnjavim da on ima puno posla, zamisli da me svako pita nesto itd. itd. Za placu mi je rekao samo da ne gnjavim da cu imati najbolju placu koju mogu igdje dobiti itd. Kad sam ga pitao koju liniju ce imati brod, samo me mrko pogledao(u stilu sta ti to mene zajebavas). Toliko o prvom dojmu. Uglavnom, najbolje doci potpisati ugovor na brzinu i ne pitaj nista. Nema veze sa ukrcajem, cak bi mu bilo draze da nas je manje jer ionako je njemu placa ista ukrcavao 1 ili 100 nasih. Zato htjeli ili ne crnogoraca je sve vise, jer imaju agenticu koja ih stiti i gura svoje ljude(sto joj je i posao), a nama je onda uvijek neko drugi kriv.

Clan Posade dragiša avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno Agencija Bogdan

Pozdrav ljudi,
    -ima li tko informacije na kakvom je glasu ta agencija(krcaju na MSC-a),te da li primaju na??u posadu(preciznije timunjere),te kakvi su uvjeti kod njih?

3rd mate
    Datum registracije
    Sep 2009
    Firma
    Korkyra shipping

Početno

ja osobno nista lipo nisam cuo o njemu, sve same kritike. o uvjetima i posadi neznam nista

Clan posade North avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    World Wide

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dragi??a Vidi poruku
    Pozdrav ljudi,
    -ima li tko informacije na kakvom je glasu ta agencija(krcaju na MSC-a),te da li primaju na??u posadu(preciznije timunjere),te kakvi su uvjeti kod njih?
    Druze @dragisa

Da nam se ti ne bi umorio trazeci po forumu evo ja sam malo podmetnio ledja za tebe di su lipo ljudi sve rekli o nasem Alkarskom vojvodi Bogdanu..

http://www.pomorac.net/forum/putnicki-brodovi/655-msc-putni-ki-brodovi.html

Poglavica gigi-split avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    CSM

Početno

ja sam bio tamo jedan ugovor i nikad vise, sta se tice bogdana kako je prije navedeno ured je boze pomozi ja da imam agenciju ne bi moga od srama zastupati neku firmu na taj nacin ali jebi bio kafic i od toga je dobijao lovu za najam, sta se dogadja na brodovima nema pojma meni je zbog greske njihovog agenta bio zabranjen ulaz u grcku na cetiri godine i jos sam platio globu i kad sam probao sve srediti preko njega nie ga bilo briga uopce sva sreca da sam se zadnji cas suzdrzao da ne odem u sinj jer bi kupili sa zida, inace sta se tice atmosfere na brodu sve zavisi od ekipe ka i uvik meni nije bas bila pretjerano dobra bilo je par ok ljudi ali vise manje boze pomozi, uz sve to bogdana uopce nije briga nasih je sve manje i manje dok je crnogoraca sve vise i vise i to zahvaljujuci bogdanu inace kad se ide na brod ljecnicki radi se u sinju a karta se placa u kesu preko ziro racuna ako je ukrcaj u evropi to se sve nadoknadi i jos kako su brodovi uglavnom pod panamskom zastavom panamske brevete ti salju pa ti njihovu izradu oduzmu od place, u svakom slucaju kako je kriza triba prihvatiti sta se nudi bez okljevanja i cekat bolja vremena
    Sta nisam isa u ginekologe

Kadet ivano avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    trazim

Početno

Evo ja san dosa ima misec dana s broda,na MSC kontejneru san bija kao mornar.O Bogdanu mogu rec samo da je to najobicniji kauboj koji ce kad tad najebat jer ovaj odnos koji on ima prema nasim pomorcima je krajnje neozbiljan.Crnogorci imaju Zivanu u Beogradu koja doslovno i mesare ukrcaje kao oficire,i ima ih vise nego nas.Ali svaka cast njoj na takvom odnosu prema svojim ljudima.Zato naseg Bogdana boli neka stvar za nasima,tj.tko mu dobro plati toga ce i ukrcat.Ima on svoj blok u koji pise prioritete koje ce prve krcat tj. svoje miljenike.Ali sve mu dode kraj pa ce tako i njemu kad ga neko dobro privida od zid.Nadan se da nisan bija okrutan jer s takvima i triba na takav nacin.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Ja san čuja da ako se javiš Živani u bgd, da ćeš se lakše ukrcat, ili probat kod kap. Brakočevića šta ima pomorci.com, isto oće pomoć.
    Bogdan je mutež

Kadet ivano avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    trazim

Početno

Ma znan masu ljudi iz Sinja i iman samo pozitivna iskustva,al Bogdan nije covik niti je civilizacije vidija.

Barba
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ivano Vidi poruku
    Ma znan masu ljudi iz Sinja i iman samo pozitivna iskustva,al Bogdan nije covik niti je civilizacije vidija.
    Brka?? ljude koji ka?žu da su iz Sinja i koji su pravi Sinjani..Glavice nisu Sinj, a na?? propuhani isto ka?že da je iz Sinja..

Kadet ivano avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    trazim

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zrile Vidi poruku
    Brka?? ljude koji ka?žu da su iz Sinja i koji su pravi Sinjani..Glavice nisu Sinj, a na?? propuhani isto ka?že da je iz Sinja..
    Imas pravo al, sve je to na kraju Sinj s okolicom.Nedavno mi je prijatelj bija kod Bogdana pitat za ukrcaj za 2oficira makine,pa mu je ovi reka ok al prvu placu moras dat meni,na sta mu je moj prika zahvalija i reka nisi ti jedini bok.Koji čobani mogu bit agenti,e ?živote te?žak li si.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

A zasto mu ne rec dobro ocu,javit se USKOKU,odradit primopredaju i zavrsit tu pricu da vise ne jebe ni jednog pomorca jednom za svagda,ali kontaku ljudi ko ce se zajebavat neka se zajebava neko drugi jel'da?

2nd/Eng Offshore Zoran avatar
    Datum registracije
    Oct 2008

Početno

Zrdavo ljudi,

Evo da i ja napisem nesto po prvi put.Clan sam ima vise od godinu dana.Sto se tice MSC bio sam tamo osam godina odrali mi kozu i pobjego glavom bez obzira.Sto se tice agentice iz Beograda nju savrseno boli p.... za pomorce nejavlja se na telefon ima vise od godinu dana ima neke pomocnice koje nemaju veze sa mozgom.Glavni za ukrcaj je taksista koji je do prije nekoliko razvozio ljude po aerodromu a sad kroji kapu pomorcima.Sve u svemu za plakati.

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno pozdrav

evo na MojPosao ogla??eno:

http://www.moj-posao.net/hzz-posao/B...3562884990.htm

eto i moj mali doprinos razmjeni informacija

p.s. imali ??amse da se stara klada ka ja nedi ukrca ka asistent struje i sl?

mozzo Gavran Mile Selimir prof. avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Associazione Mozzi Italiani

Početno

Sto je ovo, MSC trazi "magistre struke ...itd." Bemti ne moze se covjek s osmoljetkom vise nigdje ukrcat.

yozilla ako traze ovoliko ljudi valjda im trebaju. Da li znas talijanski? Zovi direktno u Italiju, talijani su OK, ako ih gnjavis onako pametno i mudro onda znadu uciniti uslugu i dati priliku.., Tako sam ja hodio na MSC prije desetak godina. Zvao bi ih dolje i rekao da trebam ukrcaj ali - "porco Giuda, ancora non trovo niente, ...che tempi del cazzo!" itd.

Btw, ja vise ne bih hodio na tu kompaniju jer cujem da je postala opasna. A bio bih i u minusu oko 1500 eura mjesecno.
    Posljednje uređivanje od Gavran Mile Selimir prof. : 04-20-2010 at 04:35 AM Razlog: correction
    "Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."

> > > http://zagreb-forum.com/index.php?to...9.msg19539#new

deck sub_mariner avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    msc

Početno

Ja sam bija na MSC-u. Moram priznat,jedino ??ta me tamo dr?žalo je dobra plaća-ali ta plaća je sada nezamisliva.Sada su im plaće po ITF-u tako da se i ne isplati poć tamo. Komunicira sam i sa capt-Brakočevićem nedavno,čovik osobno ka?že iako je kapetan da ne potpisujemo takve ugovore jer to je plaća najni?žeg rejtinga.?*ta se tiće posade oooo to je specijalno na MSC-u. Čim dođe?? na brod odmah spazi?? tko je koga ukrca,i tko zapravo nema čiste veze s brodom ali nekim čudom su tamo preko "sinjske veze". Ja sam se ukrca isto preko veze..ali ne one sinjske..nego talijanske. Posada su Hrvati I Crnogorci..i odnosi su respektabilni..iako mnogi ka?žu da je to samo zbog dobrih primanja (bilo jednom).Ne znam ba?? koliko se isplati uopće sada ići tamo na ukrcaj..ko voli nek izvoli.

E super ste me sad sitili !!! Gospoda mi je naplatila Panamsku matrikulu..a ja je nikad nisam na oči vidija!! Sad ću malo uzet telefon u ruke. Pozz...pa se javim.
    Posljednje uređivanje od sub_mariner : 04-20-2010 at 12:39 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
    Gente di Mare

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Bio sam tamo 4 godine. To mi je bila prva kompanija. Oti??ao 2005 brodovi katastrofa makar sam čuo da su obnovili flotu ali ??krti su na djelovima pa ko zna kako to sada izgleda. ?*to se Bogdana tiće kolege su ti sve rekli. Zaobiđi ako mo?že??. Pozdrav.

pre banned
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno kapt. Bogdan

auuuuuuu ... ??to načitah ovdje...e Bogami Capt.Bogdane..čut će?? me drugi put kad nazove??..hmmmmm..ljut sam..!!!!!!!!

deck sub_mariner avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    msc

Cool

oooo pa ti ima?? velike privilegije kad on tebe sam zove!! i mene je nazva isto,,,al sam ja prvo nazva nekog u italiji.
    Gente di Mare

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •