Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/28

Tema: zorovic

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno zorovic

Pozdrav !

Zanima me jel ko isa priko V-shipa(zorovic) u splitu ,nalazi se na mejama kraj iva-shipping i Hrvatskog registra brodova , ukrcaje gospodin Madunic, ko ima iskustva s njima , jel bolje direktno u rijeku(zorovic) ili priko njih

Clan Posade
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od umorni Vidi poruku
    Pozdrav !

Zanima me jel ko isa priko V-shipa(zorovic) u splitu ,nalazi se na mejama kraj iva-shipping i Hrvatskog registra brodova , ukrcaje gospodin Madunic, ko ima iskustva s njima , jel bolje direktno u rijeku(zorovic) ili priko njih
    Agenciju V-Ships u Splitu ti vodi Kap.Begovac,a gos.Madunic(bivsi kadrovik Jadroplova) mu samo asistira.Na zalost ne znam nikog ko navigava preko njih.
    V-Ships je jedan od najvecih svjetskih menagemanta u svitu,a na vecini njihovih brodova su casnici Indijci.V-Ships za sada krca na samo jedan LNG,a brod se zove Blue Sky.Navodno bi trebali dobit jos poneki brod.
    Za sada ocito nisu ukrcali puno ljudi jel stvarno ne poznam ni jednog kolegu koji navigava preko njih.Agencija je mislim zapocela sa radom prije cca 2 godine.

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Hvala prika bepino, usput slazem se s tvojim razmisljanjem za temu casnici bez sss
    Molim iformaciju, nije moguce da samo bepino nesto zna o V-shipu iz splita i za zorovica u rijeci, ako ko bilo sta zna o ove dvije agencije ,neka nesto kaze, jel bolje priko njih ili direktno u Rijeku,na koje najcesce brodove salje, koje kompanije, zanima me za ukrcaj kadeta na tankere,
    hvala na bilo kojoj informaciji

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    freelander

Početno

koliko sam do sada cuo za juniore ti je puno bolje ici preko rijeke
    previse je mucki u splitu

terco palube zujac avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    krizno podrucje

Početno

Ja sam bio preko Vshipa iz rijeke za kadeta 2006 i poslali su me na Ro-Ro ekipa ok placa je bila 650 Eur a imaju i tankere. Meni su oni ok. Zorovic ti je ok,a za Vship iz Splita ti ne znam.
    Posljednje uređivanje od zujac : 12-10-2008 at 11:10 PM

Clan Posade
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno

Hvala prika bepino, usput slazem se s tvojim razmisljanjem za temu casnici bez sss
    Molim iformaciju, nije moguce da samo bepino nesto zna o V-shipu iz splita i za zorovica u rijeci, ako ko bilo sta zna o ove dvije agencije ,neka nesto kaze, jel bolje priko njih ili direktno u Rijeku,na koje najcesce brodove salje, koje kompanije, zanima me za ukrcaj kadeta na tankere,
    hvala na bilo kojoj informaciji
    Zivija,
    osobno nikad nisam navigava preko Zorovica ali poznajem dosta kolega koji su ukrcani preko njega.Do sada nisam cuja nista lose o toj agenciji.Rade sa dosta solidnim kompanijama,a izmedu ostalih krcaju i na Stenu,Chevron,Golara(Thome),Eni(Agip),OSG i druge.Ne vecini ovih kompanija su dosta solidni uvjeti samo nisam siguran da li ko od njig krca kadete.
    Javi se Globtiku i raspitaj se ima li mista na Pronavu.Znam da tamo krcaju nase kadete.

Clan Posade Mario b. avatar
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno

Zoveš V-ship a oni te šalju na swiss atlantik jer su u istom uredu a koliko v-ship ima brodova naše agencije od v-shipa i ne krcaju baš puno ljudi, a zorović od najboljih uvjeta na k-line do solidnih na drugim firmama a sada najviše šalje na osg šta se tiče junora.

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Hvala ekipa na odgovorima.
    Dozna sam da je Zorovic jedno ,a V-ship druga agencija i V-ship ima dva ureda jedan u rijeci a drugi u splitu, samo ne znam koliko su povezani tj. jel ukrcavaju svaka za sebe ili skupa rade, nije mi jos niko reka da se ukrca priko V-shipa iz Splita i kakva ima iskustva s njima?
    A Zorivicu sam posla aplikaciju ,pa cekam.

drugi baliba avatar
    Datum registracije
    Dec 2008

Početno

V-Ships je velika firma. Pod managementom drze puno brodova. Kao sto ti i samo ime firme ukazuje oni su jedna te ista firma. Evo ti provjeren savjet: ajde direktno na V-Ships Rijeka, jer ured u Splitu i onako tvoju aplikaciju salje u Rijeku. Tamo je glavni office. Osoba zaduzena za crew management je Mr. Mirko Dedic. Ukupna ocjena +2. Good luck!

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Hvala baliba, pa i nije neka ocjena od +2,jel to ocjena za agenciju,jesu oni korektni ili... Je li na tim komponajima na koje salju, posada nisu hrvati nego filipinci,a casnici nasi i misano, kao sta je na vecini kompanija?

drugi baliba avatar
    Datum registracije
    Dec 2008

Početno

U mom slucaju firma nije bila korektna. Brodovi (tankeri) su ok, za druge tipove neznam. Placa je redovita (mislim da su jos u pitanju dolari). S obzirom da unazad godinu dana nisu imali permanent ugovore, nisu bili pouzdani. Ako mozes nac ukrcaj na neko drugo mjesto nemoj se mislit.
    QUOS AUDERE REXY

Barba motorman5 avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    u potrazi....

Početno

Jeli govoris za Vship ili za zorovica?

drugi baliba avatar
    Datum registracije
    Dec 2008

Početno

Za V-Ships. Sta se tice Zorovica jos nisan cuo da se netko bunio.
    QUOS AUDERE REXY

2nd Off. dalmatinac2007 avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    VLCC

Početno

Evo sto Norvezani misle o Zorovicu i hrvatskim pomorcima (stranica 8)

http://www.hoegh.com/autoliners/mult...2007_2702a.pdf

edward
    Guest

Početno

Pozdrav !

ovako,u rijeci su zorović d.o.o. i V brodovi Hrvatska d.o.o.,dakle dvije potpuno različite agencije.

jedan ugovor sam napravio preko zorovića,i tip je u mojem slučaju bio korektan.

zadnja tri ugovora sam napravio preko V shipa iz rijeke,i kad bi mi obećao brod na njega bih i oti??ao,a agent se malo i potrudio za dignut mi plaću i slično.jedino ??ta je smotan sto gradi i krive informacije ti da o brodu.

u uredu v shipa u rijeci djeluje i swiss atlantic,o tome ne znam ni??ta,ali i ovaj ??ta ??alje na v ship i ovi za swiss su ista ekipa.

drg
    drg je odsutan
    prvi palube
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

meni je rođak tamo bija produzili su mu ugovor 3 miseca jel nisu imali koga poslat! puno brodova, fali kadra.

Master
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Nije mi bas jasno zasto se toliko hvali Zorovica.Nakon Globtika preuzeo je OSG i na zalost ne moze se nositi s tim.Nema nikakvih pomaka na bolje......zene koje je zaposlio se ne mogu nositi s tim poslom i na zalost opet ispastamo mi pomorci a oni se bogate.Uglavnom isto kao i svaka nasa druga agencija.Treba traziti ukrcaj direktno preko ownera....

Tom
    Tom je odsutan
    2.Casnik Tom avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

ova tema je pretresana na jednom drugom forumu, ali slazem se sa gerilastom. agenti su nuzno zlo u svemu ovome jednako kao sto smo i mi za njih nuzno zlo na njihovom putu do zarade i nema tu ljubavi. Svi mi imamo razlicita iskustva sa razlicitim agentima tako da mi ti hvalospijevi agentima zvuce pomalo naivno.

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

bia sam na globtika i na zorovica...ne znam, mozda sam ja ima srecu ali ja nisam ima neugodnog iskustva sa njima...
    je, najbolje je direktno radit sa ownerom,ali nema bas puno firmi koje rade tako...
    ...ca smo na ovom svitu...

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Silversea

Početno

Sve je kako se covjek snadje. Ja sam isao preko Zorovica i nemam nista protiv njega reci.
    Sto je reko tako je i bilo. Svaka mu cast!!!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •