Jel se ko ukrcava priko ovih agenata, BSM(bivsi hanseatic) i angleastern iz solina kap. sanjin dumanic.
Krcaju li kadete i na koje brodove, za koju lovu, hvala
Jel se ko ukrcava priko ovih agenata, BSM(bivsi hanseatic) i angleastern iz solina kap. sanjin dumanic.
Krcaju li kadete i na koje brodove, za koju lovu, hvala
ej.sto ja znan angloeastern ne krca kadete ni asistente
Fala ekipa na odgovorima i slazem se s tobom STmateo, vidim da radis u OSM( to je mlikota jel) tu isto ne primaju kadete jel
ako ko zna jel se ko ukrca na BSM ka kadet ,kako je tamo
Koliko ja znam BSM ti kad ima otvaranja krca kadete i asistente na ER. Ba?? su nedavno tra?žili asistente stroja i elektrike. Mislim da je plaća oko 500 EURa, ugovor 6 mjeseci.
Pozdrav
Evo sam dobia ponudu za terca kuverte na kontejnerasa, pa me zanima kakvih iskustava imate sa ovom kompanijom (mislim na Nijemce i na ove nase u Splitu). Brod se zove Mare Phoenicium, jeli netko bija na njemu, kakav je smjestaj, kakva je spiza, ekipa i takve stvari. Ne zanimaju me ugovori i place, nego opčenito kakvi su uvjeti na brodu. Hvala unaprid.
Nisam bia nikad preko njih,ali poznajem par ljudi (otac mi je tamo, tj na ER-a)...sve 5, fer i korektno...
...ca smo na ovom svitu...
pa jesi prihvatio ponudu?
Natko Zrnčić PIČKIN Dim...
Jesam prihvatia sam ali me pilaju sa nekim brevetom za dangerous goods, to mi ka triba a ja ga nemam i nitko mi ga nikad nije trazia, ni CMA-CGM, NYK niti RKS, tako da sam im reka da cu to polozit ako je ukrcaj 100%, sad cekam odgovor.
a to su te mailom kontaktirali?
Natko Zrnčić PIČKIN Dim...
Nisu, jutros me zvalo na tel. nemam pojma odakle im moja aplikacija, ko zna mozda sam im i posla, ko ce znat vise. Pitali jesam li zainteresiran i to ti je to. Nakon par sati me ponovno zvalo u vezi tog breveta i sad cekam da se jave sa novostima. Ma prihvatija bi odma jer sam doma 4 miseca, ok 2,5 na bolovanju ali para uvik fali, a i ova recesija, nemos birat ka pri.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)