Imali netko od vas iskustva s agencijom globe-marine?
gledao san in stranice , ali nista konkretno ne pise,![]()
Imali netko od vas iskustva s agencijom globe-marine?
gledao san in stranice , ali nista konkretno ne pise,![]()
Mene su zvali za neki mini bulk pa su spominjali i off shore, a nisam ni znao za njih. Uglavnom od toga svega nista pa i mene zanima o toj agenciji ako tko zna stogod
Evo samo par rici o tzv. Globe Marine agency iz PRVE ruke;
Kad im tribas poslat ce ti taksi po tebe u Dubrovnik a to znaci da im je neko uteka s broda.Ako im ne tribas mores bit i kruva gladan nece te se sitit.BIZI STA DALJE OD NJIH I NJIMA SLICNIH AGENCIJA.Vrime je interneta, sastavi pristojan CV ,ako imas volju za radit uvik ces nac posa.A taj sta vas zove nije opra kosu od 89-e kad san ga prvi put upozna.DIZE MI SE KOSA NA GLAVI KAD CUJEN ZA TU AGENCUJU.
neces nista pametno ni naci
Tamo ti je glavni igrac Paic i dogovor se obavlja u sportu kafic odmah blizu
Dobro ti je znati tog Paica jer ti mulja sa drugim agencijama ali trazi i odredenu naknadu zavisno od dogovora
sretno
e hvala na savjetima ja sam ih otkanta
ovako ljudi,nalazin se na brodu mari mer di san se ukrca priko globe marine i njihovog agenta brane. rijecni brod cili na rastavljanje lego kockice dir. uglavnon,totalni lazovi i prevaranti,ono sta se kaze obecanje ludom radovanje. ukrca san se 04.07. 15 dana nisan ima di oprat robu i cak se nismo smili tusirat jer nije bilo vode na brodu. rekli su da ponesen za prvo vrime svoj trlis a da cu postole dobit na brodu.kad san dosa dobija san necije postole od kojih san dobija gljivice pi nogama da bi nakon dva tjedna bos seta po kuverti i na manovru.rekli su da na brodu iman sve svoju kabinu ovo ono,kad na kraju ispada da kabinu triban dilit sa jebenin filipon.totalni kaos,neznan sta bi napravija,puka san. radimo prekovremeno i po 14 sati ali nan nije placeno nego je ka uracunato u placu,ka 8 sati plus 2 ure prekovremeno,a ovo ostalo ko vas jebe. dajte ucinite nesto,pa nemogu se ovako ponasat prima nasin pomorcima,zivimo ka stoka ovde nemogu se iskrcat jer ce mi na kraju ispast da san dosa za k...c i vratit cu se doma bez love. triba in zabranit da ukrcavaju bilo koga,uzet in licencu i poslat ih na godisnji na bilice ili di vec.ovin puten jeben mater svima u agenciji globe marine posebno brani i zelin mu da bude gladan kruva.ljudi bizte ca od ovih govana jer ovo nema veze sa nicin,sramota da smo uopce ovde.![]()
paic je vec toliko puta dobija batine radi slicnih stvari da mi nije jasno kako se ljudi malo ne raspitaju sa kime imaju posla,pa ja osobno neznan nikoga ko nije cuja za njih iz ove branse,a i kad ih vidis uzivo,tribalo bi svakome normalnome bit jasno sa kime ima posla,u rangu stiva,pere kurinceka i sl
slazem se sa svim vec napisanim, srecom sam ih od... u startu, kad san vidija da mi prodaju maglu. al ne skodi upozorit jos jednom one koji ne znaju za njih.
Stari nedaj se ucijenivat parama, pa ??to je vrijednije od tvog ?života, ako nemo?že?? izdr?žat ajde kući kvragu oni i sve pare ovoga svita.
I ja iman stambeni kredit ,ali neču da me iko na brodu ucijenjiva jer zna da mi tribaju pare ili zbog nekakvih karakteristika i sličnoga.
Nek se jebu svi skupa ovaj sustav i ovakav dana??nji svit.
Da bi stan banci i oti??a sa ?ženon i diteton ?živit na selo sutra ako bi do??lo do toga sadija bi kumpir i kupus ,ali gladni nebi bili ( mo?žda bi bili i sritniji, tko zna).
Sve samo nebi dopustija da da me neko ucijenjiva jer to ??to ti rade je čista ucijena.
E i kad se vrsti?? kuči razij ??trangulinon auto toj pizdi ??to te tamo poslala. Nemoj njega dirat da te nebi tu?žija. Udri ga rađe po đepu.
Neznam kakva ti je situacija, ali eto ovo sve ti govorim onako iz podr??ke. Ti sam zna?? sve, kako ti je i ??ta činit.
passaforza,
Gdje priva?ža ta karampana? Čuo sam jedino za ime tzv. "Globemarine", ali nemam pojma tko je, ni gdje se nalazi..,
Pogledajte ovo ??to sam zaboldao gore u navodu. Ovakve klauzule nalaze se u ugovorima koji su navodno napravljeni u skladu s ITF kolektivnim ugovorima. To je čisto jedan mehanizam maksimalnog iskori??tavanja ljudi, uz minimalno plaćanje njihovog rada. U takvim ugovorima nikada nije navedeno koliko traje osnovno radno vrijeme. Obično navedu osnovnu plaću koja je vrlo mala, a glavninu novca koji vam isplaćuju je za unaprijed plaćeni prekovremeni rad. Tako vas mogu jebati 24 sata dnevno dok ste na brodu, a u slučaju da za vrijeme ugovora padnete u bolnicu negdje onda će vam platiti samo osnovnu plaću koja je prema tom ugovoru vrlo mala.
Nikada i nigdje nisam nai??ao da bi tzv. ITF rekao ne??to kontra ovakve prakse.
Heben ITF i onog tko dr?ži do njih!
![]()
"Ne dozvoli valovima morskim da nas razdvoje i da vrime koje smo proveli zajedno ostane samo u sjećanju."
> > > http://zagreb-forum.com/index.php?to...9.msg19539#new
Mu?ž i ja smo im bili u Rijeci o uredu ako se ona ??upa uredom mo?že nazvati. Izgled internet stranice i izgled ureda i ekipe nemaju veze jedno s drugim. A ekipa u uredu ti je da povrati??, ured ??porak, oni ??porki neke police i stari zidni tapeti iz doba Marije Tereze. Da te Bog sačuva na ??to to tamo slići. Od svih agencija koje smo posjetili ta mi je najvi??e ostala u sječanju jer sam imala filing ko da je neka ofucana stara javna kuća, a ne ured pomorske agencije. Katastrofa. Kad zovu onda ka?žu da nude jedan brod za jednu poziciju za neke pare ali ni??ta određeno
To je legalizirani kriminal i ni??ta vi??e. BI??ITE OD TIH MAFIJA?*A NA KILOMETRE.
[QUOTE=Gavran Mile Selimir prof.;76829] U takvim ugovorima nikada nije navedeno koliko traje osnovno radno vrijeme. Obično navedu osnovnu plaću koja je vrlo mala, a glavninu novca koji vam isplaćuju je za unaprijed plaćeni prekovremeni rad. Tako vas mogu jebati 24 sata dnevno dok ste na brodu, a u slučaju da za vrijeme ugovora padnete u bolnicu negdje onda će vam platiti samo osnovnu plaću koja je prema tom ugovoru vrlo mala.
bas to!! ka da ste procitali ovi ugovor,placen si unaprid za prekovremeni rad i nemos dobit ni centa vise bez obzira koliko radis. a filipinac sta je ovde cistac svaki dan uredno nosi kapu blok da mu potpise prekovremene i ima placu 50$ manju od nas timunjera. a ako se nedaj boze razbolis ili ozljedis ides doma i dobijas oko 500$ max 16 tjedana. ja iden doma za tjedan dana dosta mi je,ovo je bezobrazno da se nasi oficiri ovde prima filipima bolje ponasaju i vise ih cijene od nas jer se boje da se filip nebi nedaj boze zalija svojoj agenciji a mi se mozemo zalit upravi vodovoda.![]()
Posljednje uređivanje od passaforza : 08-23-2010 at 02:29 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Evo traze 2/E za Peter Dohle ukrcaj 28.05, 5200 Eura 4 miseca ugovor na moje pitanje koliko je miseci doma nije mi odgovorio...tko voli nek izvoli ja odbio...
lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)