Ima li itko da je navigava na ovom tankeru jer mi treba mala pomoc;preko koje se firme ukrcaje na taj brod,kakve su mu rute,u kojoj luci u europi se iskrcavaju/ukrcavaju pomorci
Unaprijed se svima zahvaljujem
Ima li itko da je navigava na ovom tankeru jer mi treba mala pomoc;preko koje se firme ukrcaje na taj brod,kakve su mu rute,u kojoj luci u europi se iskrcavaju/ukrcavaju pomorci
Unaprijed se svima zahvaljujem
Nisam 100% a mislim, da je firma ATLANSHIP S.A. La Tour-de-Peilz / Suisse.
dakle: A T L A N S H I P S.A.
tel:41/ 21-944 91 91
DIRECT TEL. CREW DEPT : 41/ 21-977 91 93
E-MAIL: atlanship.crew@bluewin.ch
MISLIM DA CAK IMAM I NJIHOVU APLIKACIJU NEGDI..AKO TE ZANIMA..POZDRAV!
...ca smo na ovom svitu...
Rute Su Ti Uglavnom Brasil - Roterdam..koliko Se Sicam, Jedini Je Problem Sta Su Malo Duzi Ugovori..mozda Su IH Sada Skracivali..
Da, toliko su bili i prije..izgleda da ih onda nisu ni mijenjali..cudno!
nisam bia, ali sam jednom aplicira..nije mi se svidila upravo ta stavka..UGOVOR...ali sam cua za njih da su korektni..![]()
trenutno mi je 3-3.....
Ugovori su im skraceni na 4 mjeseca jer su im ljudi poceli odlaziti i podigli su placu za razliku sta je $ pao.
Imaju 5 brodova, ukrcaj je u Santosu(Brazil) a iskrcaj Japan, Tampa i Newark(USA), Rotterdam, jedna luka u Engleskoj i jedna u Belgiji i mozda sad i koja druga jer imaju planove sirenja.
Prije 2-3 godine imali su oglas na Pomorskom fakultetu Rijeka i trazili mlade casnike kad su im ljudi poceli odlaziti.
Orange Star je najstariji(1975) i ima(o) je liniju za USA, Orange Bloosom(1985)
Orange Wave(1993), Orange Sky i jos jedan novi.
nisam nikad plovio na njima ali sam iz znao vidjeti po moru.
da li znas koliko se stoji doma?
cinjenica je da su morali skratit ugovore...danas je to trend kod kompanija, jer bi im u suprotnom ljudi odlazili (kao sto je bio slucaj kod ATLANSHIP=a)
Evo ekipa "update info 02.2008":
A T L A N S H I P S.A.
MANAGERS AND AGENTS
ROUTE DE CHAILLY 1
P.O.B. 12
1814 LA TOUR-DE-PEILZ (SWITZERLAND)
TELEPHONE : 41/ 21-944 91 91
DIRECT TEL. CREW DEPT: 41/ 21-977 91 93
FAX: 41/ 21-944 91 80
E-MAIL : crew@atlanship.ch
Pricat ce te sa Mrs. Anne Grenier.
Placa Masteru oko 8700$ za pocetak. Malo papirologije, isi porti, dugo po portima...koliko para toliko i muzike. Filipici niza posada, nasi polako odlaze a dolaze poljaci i rusi...
Ima li pitanja...????
Amo kolege Pomorci dajte razmijenite info o kompanijama koje znate.![]()
Nomen est omen...
Mislim 2-3 mjeseca max. Cuo sam onako usput.
55555
Posljednje uređivanje od meho : 06-02-2011 at 02:02 PM
Sad kako ovo čitam odmah mi se prikaže slika broda Dalmacija Frigo na sidru u Guayaquil-u
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)